Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalina kurka

ostrzerzenie dla dziewczyn godziących się na anal

Polecane posty

Gość Kalina Kurka
Witajcie Kochani!. minęło już trochę czasu od najgorszego w moim życiu okresu, ale wciąż cierpię i nie mogę sobie darować tego że byłam tak głupia i naiwna. Chcę jednak powiedzieć Wam, że z dnia na dzień jestem coraz silniejsza. Założyłam także sprawę mojemu byłemu temu zboczeńcowi, który spowodował ciężkie uszkodzenie mojego ciała. Pewnie sprawa będzie się ciągnąć latami, ale to nic, jestem silniejsza jestem w stanie stawić temu czoła. Bardzo pomagają mi rodzice i niektórzy znajomi, którzy m.in. pomogli mi znaleźć bardzo dobrego adwokata od takich spraw. Obym codziennie stawała się silniejsza mimo bólu i dopadającego mnie czasem przygnębienia, co jest mimo wszystko normalne i zrozumiałe patrząc na to co przeszłam.

Gość kalina kurka
Cześć, Muszę się pochwalić. Poznałam ostatnio fajnego faceta, stomatologa, który jak się okazuje ma wiele zrozumienia dla mnie i w ogóle chyba nie przeszkadza mu myśl że mam.. W każdym razie dużo rozmawiamy i spotkamy się przy różnych okazjach. Wydaje się że nadajemy na tych samych falach. On jako że jest po medycynie wie jakie konsekwencje grożą po tym co mi zrobił mój zboczony ex. Powiedziałam mu zresztą o tym. Nie uciekł więc jest dobrze. Może nawet coś z tego wyjdzie.. Odzyskuje pomalutku wiarę w ludzi. Ważne by wybierać tych normalnych, wtedy można się poczuć bezpiecznie. Do napisania i pamiętajcie nie róbcie tego, nie pozwólcie szkodzić sobie na zdrowiu. myślcie o konsekwencjach, nie bójcie się odejść by ratować Wasze zdrowie. papa

Gość gość
każda ósemka lubi w d**e. sprawdzone

Gość kalina kurka
Pamiętajcie moje drogie o tym, że większość facetów, którzy tak bardzo chcą anal i nalegają na niego mają skłonności homoseksualne i co więcej większość ma za sobą kontakty homoseksualne. tak więc wasz facet który nalega by spróbować wcześniej wkładał innemu facetowi i chce mieć namiastkę tego bo tęskni za kontaktem homoseksualnym ale teraz tego nie ma no bo jak gdzie z kim- bałby się że się wyda. no i jeszcze jakiś syf aids itd. uważajcie z kim się wiążecie. od razu wypytajcie czy lubi czy będzie chciał, tak go podejdźcie by się wydało. po co cierpieć. od razu do widzenia i szukajcie normalnego

Gość kalina kurka
Dziś miałam kolejną rozprawę. Opinie biegłych są bardzo korzystne dla mnie, adwokat mówi, że wygraną mamy w kieszeni. Niestety znów musiałam go oglądać , ale to nic. na marginesie, z tego co wiem to jest teraz sam, pewnie go rzuciła jak mu wytoczyłam proces. I bardzo dobrze, nie daruję mu tego co mi zrobił, mam nadzieję że dostanie wyrok i to nie w zawiasach.

Gość gość
Strasznie ci współczuję

Gość kalina kurka
3 lata bezwzględnego więzienia. Wyrok prawomocny, jego apelacja nic nie dała oddalona. Sąd przyznał mi także rentę od niego. Niby powinnam się cieszyć, ale moje życie już nigdy nie będzie takie samo :( przez niego.

Gość gość
@ kalina kurka Dobrze mu tak :) A ty nie zgadzaj się na żadną stomię. Rób codziennie po 100 przysiadów (nikoniecznie naraz) i twoja pupa wróci do formy :)

Gość gość
Właśnie doczytałem, że już masz stomię :( Moim zdaniem jedna pani napisała tutaj bardzo trafnie, że chirurdzy spartolili ci o***t i nie wiedzieli jak to odkręcić, więc wymyślili że zaszyją ci srakę i podłączą worek do jelita :(

Gość gość
Oczywiście wypowiadają sie sami obrzydliwi faceci bez jaj. Naogląda się toto p****li i traci kontakt z rzeczywistością. Żal mi tylko tych naiwnych i zupełnie bez szacunku do własnej osoby kobiet. Tyłek służy do wydalania, a nie do innych celów. Każde działanie wbrew naturze kończy się źle. I każdy z was pseudo mężczyzn się o tym przekona, jak nie teraz, to po śmierci.