Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schudłam 5 kilo w dwa tygodnie! Jeszcze piętnaście, jak utrzymać dobre efekty? :

Polecane posty

Gość gość

Jem 1000 kcal dziennie, ćwiczę pięć dni w tygodniu, 5 posiłków, zdrowe rzeczy, dużo surowych warzyw i owoców, mało węglowodanów, dużo wody, Olimp Therm Line forte. Idzie super, samopoczucie wspaniałe, ale... jak utrzymać takie efekty? :( co zrobić, by nie mieć zastoju? A jeśli będę mieć, jak sobie z nim poradzić? Proszę forumowiczów o pomoc! PS co do Olimpu, to nie reklama jakich tu pełno. Serio mi pomógł - mniejszy apetyt, bardziej się pocę, do tego energia od kofeiny. Ale pierwszego dnia bolała mnie od niego wątroba. Jeśli ktoś ma problemy z wątrobą lub źle znosi kofeinę - nie polecam

Gość gość
Bardzo rozsądnie podeszłaś do tematu odchudzania. Spodziewaj się efektu jojo. ;)

Gość gość
zapytaj tego kto doradził ci taką metodę

Gość gość
jak utrzymać efekt= jak wyprowadzić się z diety... info na ten temat jest mnóstwo w necie wystarczy się trochę wysilić. Po osiągnięciu wagi do której dążysz dodawaj po 100kcal na tydzien ale do pierwszych posiłków aż dojdziesz do poziomu między PPM i CPM. Po jakims czasie rozłóż te nadwyżki na wszystkie posiłki. Jedyne co mnie niepokoi to tempo chudniecia bo ja 4-5 kg chudłam na miesiąc i po odstawieniu wspomagacza może być jojo jeśli wpływa na metabolizm.