Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ją zmotywować do schudnięcia ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem mężem od 4 lat,moja kobieta po dziecku strasznie przytyła bardzo ją kochałem ale teraz to wszystko wygasło,nie potrafię kochać takiej kobiety.Kiedyś miała z******tą figurę dziś musze nawet unikac seksu dl;tego pozniej wracam jak ją zmotywować ?

Gość gość
Jestem kobieta. Mam prawie rocznego synka. Niestety nie zmotywujesz kobiety. Ona sama musi chcieć schudnąć.. Zaraz zleca sie tutaj hieny ze poród, ze hormony, zwyzywaja Cie od egoistów. Ja ciebie rozumiem. Ja po porodzie byłam załamana, schudłam ale zostało mi 7 kg "zapasu". Ostro wzięłam sie za siebie, dieta plus rower i jest ok :-) dziś jestem o 1 kg lżejsza niż przed ciaza :-) mam przyjaciółkę ktora niestety nie dała rady z dieta i obecnie jest jeszcze grubsza niż w dniu porodu, wiec rozumiem ze dla mężczyzny jest to zmiana i to niekoniecznie miła :-(

Gość Cyganeczka1
Powiedz jej wprost.

Gość gość
Najgorsze że już chyba przestałem ją kochać,nie potrafię darzyć kogoś uczuciem kto nie ma dla mnie ładnego ciała :(

Gość Cyganeczka1
To norma u męzczyzn :)

Gość gość
Autorze niestety tak bywa.. Czy Twoja żona duzo ma jeszcze pozostałości po ciazy?Kiedy urodziła?

Gość gość
A tam norma. . Ale rację ma pani która twierdzi że kobiety nie zmotywujesz. Sama musi chcieć. Mi zostało 7 kg po porodzie, jak dwa lata później stanęłam na wadze wazylam 20 kg więcej niż przed ciążą. A prawie 30 niż jak poznałam męża.... Teraz jestem na półmetku, ale to ja Sama znalazlam motywację. Nie mąż.

Gość gość
W kwietniu,przytyła jakies 30 kilo.

Gość gość
To ja od tego rocznego synka :-) autorze, sporo nadwagi ma Twoja żona i niestety niczym Tego usprawiedliwic nie mogę, bo o ile ciaza wiąże sie z przybywaniem nadprogramowych kg, o tyle 30 kg uzbieranego ciała nie jest norma i mówcie tutaj co chcecie :-P co Ci doradzić? Nic. Wasze zycie seksualne rozsypie sie w drobny mak, a z każdym dniem i kg do przodu nedzie po prostu gorzej :-(

Gość gość
To jeden z głównych powodów dla których nigdy nie zdecyduje się na dziecko.

Gość gość
Moze w jej obecnosci komplementuj fugury innych kobiet, powiedz, ze chcialbys aby ona taka miala, moze zazdrosc o Ciebie wplynie na nia motywujaco.

Gość gość
Ja jestem zwolenniczką rozmawiania ze soba. Powiedz jej delikatnie, ze chcialbys, zeby zadbala bardziej o siebie. Moze sie na poczatku obrazi, ale da jej to do myslenia. Jednoczesnie musisz ją w tym wesprzec - zajmij sie dzieckiem gdy ona bedzie chciala isc pocwiczyc, nie obzeraj sie przy niej niezdrowymi przekaskami, sam tez zadbaj o siebie.

Gość gość
mnie trochę przybyło ale mam to w d***e,wolę być z lekką nadwagą niż mieć zmarszczki i staro wyglądać gdybym miała takiego krytykanta za męża ,to manatki jego byłyby już dawno za drzwiami to kanalia a nie mąż,pewnie pisze to porzucona kochanka

Gość gość
Dziękuję wam napewno z nią porozmawiam

Gość gość
Co w tym złego że nie chcę być z kimś kto mnie nie pocoąga ? To męka kiedyś byłem w niej zakochany jak wariat obsesyjnie,jak przytyla w czasie ciąży zaczałem załowac że z nia się związałem.

Gość ROR
A ja napisze cos czego byc moze nie chcesz (wolalbys) nie slyszec... moim zdaniem z chudenieciem jest jak z wychodzeniem z kazdego nalogu (alkoholizmu/ papierosow) - nie ma takiej motywacji, ona musi wynikac niezaleznie od glownego zainteresowanego.... Jesli zaczniesz z zona rozmawiac - moze bedzie klotnia, moze nie - po czym ona obieca 'poprawe' i po jakims czasie wroci do stanu ktory jej odpowiada... Nie znam twojej zony ale wiekszosc kobiet w Pl nie uprawia sportu - stad taka a nie inna figura. Oczywiscie wiek/ciaza robia swoja - to nie ejest tak ze nagle ktos w wieku 35 lat to pokocha , skoro nie kochal przez ostatnie 20...

Gość gość
a pewnie! zniszcz zniszcz życie dziecku - niech się wychowuje bez ojca a końcu opróżnianie jaj jest w życie najważniejsze - co tam dzieci!

Gość gość
Glupoty piszecie.a jakby facet przytyl albi wylysial to co kobueta ma go zaraz przestac kochac.to jest chore gosciu ze nagle przestales kochac zone bo przytyla a przytyla bo dala ci dziecko

Gość gość
No ja nic na to nie poradzę nie kocham jej nie mogę nie potrafię

" gość dziś Glupoty piszecie.a jakby facet przytyl albi wylysial to co kobueta ma go zaraz przestac kochac.to jest chore gosciu ze nagle przestales kochac zone bo przytyla a przytyla bo dala ci dziecko " xxx ale jakby facet zjechal z zarobkami z 11,000 pln (powiedzmy w momencie slubu) do 3,000 - to juz by byla inna rozmowa co nie?;-)

Gość gość
kochanka a nie facet

Gość gość
O matko a co w tym dziwnego faceci tacy są już.

Gość gość
Gosc 14.02.nie rozumiem:)

przeciez w kochaniu damsko-meskim chodzi o pociag seksualny - po co sie na to obrazac? (nie mowie ze chodzi tylko o pociag, ale chodzi o niego na pewno) - pociag seksualny u mezczyzn jest warunkowany obrazem - jesli ozenil sie z kobieta o przecietnej figurze a teraz ona boryka sie z nadwaga to ma to wplyw na jego postrzeganie jej, to dosc prosty mechanizm

Gość gość
Nigdy nie komentuj urody innych kobiet przy niej bo uzyskasz odwrotny cel od zamierzonego. Załamie się i ucieknie w jedzenie. Mi mój powiedział, że jestem najpiękniejsza ale chyba ostatnio trochę mi się przytylo ale powiedział że wciąż jestem dla niego pociągająca. Od razu przeszłam na dietę z ogromnym zapałem i motywacją Żeby być jeszcze piękniejsza dla niego. Już schudłam prawie 10kg i chudne dalej. On mnie wspiera i komplementuje co tylko daje mi jeszcze większa motywację. Do kobiet trzeba mieć podejście, mogłeś reagować szybciej. Brak seksu jej nie zmotywuje bo po co ma się starać?

Gość gość
Ja kochałem ją tak mocno,ale teraz nie potrafię przywołać od tak tych uczuć myślę o rozwodzie nie potrafię być z kobietą która mnie nie pociąga.

Gość gość
Sami sa nie chlujni grubi i obrzydliwi nie dbaja o siebie ale kobiety to by chcieli wygladajace jak modelki z reklamy

Gość gość
Najprosciej zostawic dziecko niech się wychowuje bez ojca bo ojciec mysli tylko o sobie a pewnie sam jest tlusty i obrzydliwy

Gość gość
przedtem tez jej nie kochales :( tylko seks cie interesowal :( duppek i tyle :P

Gość gość
Ja jestem szczuply wysportowany w dobrej formie,bede z nią ze względu na dziecko ale bez seksu nie wytrzymam a z nią dopkoki nie zrobi czegoś z sobą nie zamierzam jej nawet całować.