Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ją zmotywować do schudnięcia ?

Polecane posty

Gość gość
Kochałem ją jak wariat,ale to się wypaliło.

"Od razu przeszłam na dietę z ogromnym zapałem i motywacją Żeby być jeszcze piękniejsza dla niego. Już schudłam prawie 10kg i chudne dalej. On mnie wspiera i komplementuje co tylko daje mi jeszcze większa motywację" xxx to nie dziala na kazda kobiete - na mnie by nie podzialalo bo nigdy nie zrobilabym niczego ze swoim cialem dla faceta, ale sa tez takie osoby jak powyzsza autorka kt zrobia wiele dla podziwu, zwlaszcza w oczach partnera... xx "Ja kochałem ją tak mocno,ale teraz nie potrafię przywołać od tak tych uczuć myślę o rozwodzie nie potrafię być z kobietą która mnie nie pociąga" xx ja ci sie nie dziwie - tez bym nie potrafila. jestem w stanie zaakceptowac ze 40-stalek nie ma juz takiej werwy jak 30-latek, ze sa siwe wlosy itd. - ale nie zaakceptowalabym gdyby super facet zamienil sie nagle w kapcia - zabiloby to moja milosc i pozadanie natychmiast;/

Gość gość
Ty jej nie kochales tylko kochałes jej ciało. Teraz wszystko jasne. Biedna kobieta. Miłość to coś więcej niż pociąg seksualny. Pewnie że fajnie jest wyglądać pięknie dla partnera, ale dla partnera który Cię kocha. Jeśli kochales tylko jej ciało, a nie charakter czy sposób bycia, uśmiech to jesteś cipą

Gość gość
Usmiech to też wygląd co to za różnica czy kochałem ją za usmiech lub figurę ?

Gość gość
jak ci stal to myslales ze kochasz ? pomylka :(

" Sami sa nie chlujni grubi i obrzydliwi nie dbaja o siebie ale kobiety to by chcieli wygladajace jak modelki z reklamy" --> to zalezy ktorzy;-) ;-) xx "Ja jestem szczuply wysportowany w dobrej formie,bede z nią ze względu na dziecko ale bez seksu nie wytrzymam a z nią dopkoki nie zrobi czegoś z sobą nie zamierzam jej nawet całować" xx ja nie rozumiem zupelnie jak mozna tak o siebie nie dbac - nie uprawiac zadnych sportow - bo rozumiem ze mozna przytyc (wolniejszy metabolizm czy ciaza) - nie uznaje trybu zycia ktory nie ejst aktywny - sama tez tyle (czasem po 4-5kg) ale to zrzucam regularnie

" gość dziś Ty jej nie kochales tylko kochałes jej ciało. Teraz wszystko jasne. Biedna kobieta" xxx na tym polega milosc hetero - na pociagu seksualnym, nie mowie ze tylko na nim, za piekne serce to moze cie kochac przyjaciolka lub kolega-gej. Twoj mezczyzna to twoj kochanek czemu sie wiec dziwisz i zparzecasz temu ze zwraca on uwage na twoja cielsenosc? skad u kobiet takie silne wyparcie?;/ xx "Miłość to coś więcej niż pociąg seksualny" aa ale to rowniez pociag seskualny - ktory odroznia milosc o dprzyjazni, jak nie ma pociagu mamy do czynienia z przyjaznia - to proste ;-)

Gość gość
Jednak faceci w tym wychodza na plus, jest ich zdecydowanie mniej zapuszczonych niz otylych kobiet. Zreszta sama widze jak zle to wyglada, moj facet jak widzi taka kobiete to wprost mowi, ze to jest lenistwo i niechlujstwo nie wyobraza sobie z taka seksu. Zaraz posypia sie gromy, nie oszukujmy sie panie, musimy miec zgrabne figury, aby nasi mezowie ciage patrzyli na nas pozadliwie.

Gość gość
autorze jestes idiota. to tyle.

Gość gość
Kolego, nigdy swojej żony nie kochałeś, bo miłość nie jest warunkowana kilogramami. Byłeś nią zauroczony, podobała ci się jej figura i fajnie się bzykało. Wiesz, czym jest miłość? Miłość to bycie przy sobie na dobre i złe, akceptowanie siebie. Może ci przeszkadzać, że nie jest tak piękna jak przed ciążą, ale w życiu nie powinieneś mówić, że już jej nie kochasz. Wiesz, jak to o tobie świadczy? Jesteś totalnym zerem. Nic nie wartym dupkiem, który myśli k*****m. Żal mi twojej żony i twojego dziecka, nędzna kreaturo.

" gość dziś Jednak faceci w tym wychodza na plus, jest ich zdecydowanie mniej zapuszczonych niz otylych kobiet. Zreszta sama widze jak zle to wyglada, moj facet jak widzi taka kobiete to wprost mowi, ze to jest lenistwo i niechlujstwo nie wyobraza sobie z taka seksu. Zaraz posypia sie gromy, nie oszukujmy sie panie, musimy miec zgrabne figury, aby nasi mezowie ciage patrzyli na nas pozadliwie." xxx ale dlaczego akurat mezowie, hm?;-) Ogolnie sie zgadzam, ze kobiety w polsce sa okropnie zaniedbane - nie mam na mysli mlodych dziewczyn a kobiet po 30+. Mysla ze jak zaloza nowa bluzke i dodadza wyjsciowy makijaz to sa super;-)) a tluszcz zwisa w kazdym miesjcu, nawet bez nadmiernego eksponowania ciala;-) tez uwazam, ze to lenistwo - jestem sama kobieta i ie kupuje tezy o klopotach ze zdrowiem - w obozach konecentracyjnych gdzie ludziom odmawiano jedzenia wszsyc byli chudzi - chudli w roznym tempie ,a le nie bylo ze geny i nie moga schudnac, mniej jedzenia , wiecej ruchu zamiast tolerancji dla otylosci;/

"Kolego, nigdy swojej żony nie kochałeś, bo miłość nie jest warunkowana kilogramami. Byłeś nią zauroczony, podobała ci się jej figura i fajnie się bzykało" xx gdby tak bylo to by bo kilku randkach dal sobie spokoj, to po pierwsze. Po drugie, milosc jest warunkowana kilogramami/wygladem - bo tym jest wrunkowany pociag do drugiej osoby, a bez pociagu nie ma zwiazku xx "Wiesz, jak to o tobie świadczy? Jesteś totalnym zerem. Nic nie wartym dupkiem, który myśli k*****m. Żal mi twojej żony i twojego dziecka, nędzna kreaturo. " xx a wiesz jak o tobie swiadcza te wyzwiska, hm?;-)

Gość gość
"Kolego, nigdy swojej żony nie kochałeś, bo miłość nie jest warunkowana kilogramami. Byłeś nią zauroczony, podobała ci się jej figura i fajnie się bzykało" xx gdby tak bylo to by bo kilku randkach dal sobie spokoj, to po pierwsze. Po drugie, milosc jest warunkowana kilogramami/wygladem - bo tym jest wrunkowany pociag do drugiej osoby, a bez pociagu nie ma zwiazku xx "Wiesz, jak to o tobie świadczy? Jesteś totalnym zerem. Nic nie wartym dupkiem, który myśli k*****m. Żal mi twojej żony i twojego dziecka, nędzna kreaturo. " xx a wiesz jak o tobie swiadcza te wyzwiska, hm?oczko.gif Na początku liczy się wygląd, ale potem ważniejszy staje się charakter i to, jaka to osoba jest. Jeżeli od początku liczył się tylko wygląd, to wiadomo, że jeżeli kobiet utyje i zbrzydnie, to facet ucieknie. Jeżeli szczerze by ją kochał, to miałby inny problem. Nie mówiłby, że "ona utyła i jej nie kocham", tylko - "ona utyła, jak ją zmotywować do działania". Skoro sam mówi, że miłość się skończyła wraz z przyjściem kilogramów, to jest dla mnie nędzną kreaturą bez żadnej wartości i byłabym w stanie naubliżać mu najgorszymi epitetami.

Gość gość
Zostaw lepiej ta swoja zone bo nie zaslugujesz na nia a ona powinna byc z kims kto ja pokocha za osobowosc a nie wyglad.

Gość gość
gość dziś To jeden z głównych powodów dla których nigdy nie zdecyduje się na dziecko. vvvvvvvvvvv Chyba sobie zartujesz ze glownym?? Sa kobiety ktore w ciazy chudna z powodu wymiotow i sa chudzsze niz przed ciaza. Wiekszosc kobiet ktore znam szybko wracaly do wagi sprdzed ciazy . wystarczy normalnie jesc a nie obzerac sie i bedzie dobrze .

Gość gość
ROR po co Ty sie produkujesz jak wiekszosc ludzi Twoje wpisy omija? Ja na przykldad ich w ogole nie czytam i wiem ze inni tez bo juz o tym ludzie pisali.belkot :o co chwile cytaty :o glupio madre docinki :O

"Na początku liczy się wygląd, ale potem ważniejszy staje się charakter i to, jaka to osoba jest" xx zupelnie sie z tm nie zgodze - kazdy jest inny wiec nie ma uniwersalnej zasady - proporcje kazdy ustala sobie sam xx "Jeżeli od początku liczył się tylko wygląd, to wiadomo, że jeżeli kobiet utyje i zbrzydnie, to facet ucieknie. Jeżeli szczerze by ją kochał, to miałby inny problem" xx tak samo jakby facet z przebojowego lidera na kierowniczym stanowisku nagle stal sie nieporadnym misiem i przeszedl na garnuszek mamci - jak myslisz co zrobi jego kobieta, hm?;-) Jesli pewne cechy sie znaczaco zmieniaja - to ma to wplyw na pociag seksualny do drugiej osoby, a potem na zwiazek, tak to dziala. proste. xx "Skoro sam mówi, że miłość się skończyła wraz z przyjściem kilogramów, to jest dla mnie nędzną kreaturą bez żadnej wartości i byłabym w stanie naubliżać mu najgorszymi epitetami" xx ale to nie ma zadnego znaczenia kim jest dla ciebie, nie kazdy jest tak nietolerancyjny, a obrzucanie wyzwiskami jest zawsze objawem braku dobrych manier (rozumiem ze niektorzy nigdy o tym nawet nie slyszeli;-)

" gość dziś ROR po co Ty sie produkujesz jak wiekszosc ludzi Twoje wpisy omija? Ja na przykldad ich w ogole nie czytam i wiem ze inni tez bo juz o tym ludzie pisali.belkot pechowiec.gif co chwile cytaty pechowiec.gif glupio madre docinki pechowiec.gif " xx ty czytasz skoro znasz ich zawartosc/lub interesujesz sie tym jak inni je komentuja - ;-) ;-) ;-) ;-) brak ci logiki - twoj post zaprzecza twojej tezie;-) poza tym jak ktos ma niska samoocene to zwasze podpiera sie slowamy "ze wszyscy tak robia" bo nie wierzy ze jego indywidualna opinia moze cokolwiek znaczyc (nie wierzy podswiadomie oczywiscie;-)

Gość gość
ROR nie ma o czym z tobą rozmawiać. Czytając wpisy wyrobów męskopodobnych na tym forum dochodzę do wniosku, że prędzej czy później gatunek ludzki wyginie. Jak to możliwe, że facet, osoba, która powinna dawać kobiecie wsparcie, ma tak roszczeniową postawę? Jak to możliwe, że liczy się dla niego własna wygoda i to, żeby mógł moczyć w atrakcyjnym opakowaniu. Skoro ktoś zakochał się w ciele, poleciał na fizyczność, to nie ma mowy o miłości tylko o żądzy, zwierzęcym pożądaniu, które z miłością nie ma nic wspólnego. Jesteśmy ludźmi, mamy dusze, posługujemy się rozumem. Nawet jeżeli coś wizualnie zaczyna nam przeszkadzać, możemy czuć się zawiedzeni, ale z jakiej racji miłość ma ustawać? Jeżeli kochasz kogoś, będziesz go motywował do działania, będziesz go wspierał i nie powiesz, że ten ktoś cię odstręcza. A co się stanie, jeżeli za jakiś czas twoja druga połowa zachoruje i będzie robić pod siebie? zostawisz ją, bo twoje uczucia estetyczne zostaną urażone?

" gość dziś ROR nie ma o czym z tobą rozmawiać."-->> to po co rozmawiasz?;-) ;-) cierpisz na rozdwojenie jazni, hm?;-) ;-) xx "Jak to możliwe, że facet, osoba, która powinna dawać kobiecie wsparcie, ma tak roszczeniową postawę? Jak to możliwe, że liczy się dla niego własna wygoda i to, żeby mógł moczyć w atrakcyjnym opakowaniu. Skoro ktoś zakochał się w ciele, poleciał na fizyczność, to nie ma mowy o miłości tylko o żądzy,......" xxx hahahah - i nastepna laska ktora wypiera fizycznosc;-) ;-) ;-) czy to nie ejst przypadkiem poklosie wycjowania w konserwatynym kraju? Pytam serio. co druga kobita tutaj kwestionuje zasade tego jak dziala poped seksulany u mezczyzn - kobieta musi sie fizycznie podobac (musi kochac jej cialo) bo inaczej nie bedzie mial wzowodu - a bez tego nie bedzie pociagu, stosunku, pozycia seksualnego, milosci i zwiazku. Pociag seksualny jest tym co odroznia milosc/zwiazek heterosekualny od przyjazni. Jesli kocha sie czyjas dusze to sie zostaje jego przyjacielem a nie partnerem. Proste - ale dla niektorych nie do przelkniecia;-) ;-) ;-)

Gość gość
Nic na to nie poradzę że jej ciało musi mnie pociągac inaczej czuje się jakby byla moim kolegom.

" Jeżeli kochasz kogoś, będziesz go motywował do działania, będziesz go wspierał i nie powiesz, że ten ktoś cię odstręcza. A co się stanie, jeżeli za jakiś czas twoja druga połowa zachoruje i będzie robić pod siebie? zostawisz ją, bo twoje uczucia estetyczne zostaną urażone?" xx jedni zostawia inni beda sie opiekowac - ludzie sa rozni co jak widze dla niektorych jest nie do znisienia;-) i chca zeby wszcy zyli wedlug ich standardow;-) Tak samo jak sa mezczyzni ktorzy zostaja z zapaslymi kobietami ktore o siebie nie dbaja, inni odchodza - autor prawdopodbnie jest w tej drugiej grupie. naprawde jest to proste;-)

" gość dziś Nic na to nie poradzę że jej ciało musi mnie pociągac inaczej czuje się jakby byla moim kolegom. " xx kobiety ktore zostaly wychowane w konserwartywno-radyklanym spoelczenstwie niegdy i tak tego ie pojma;-) im nalozono doktryn do glowy zasadzajac sie na tym ze seksualnosc moze zostac wyparta i tak dlugo powatarzano to ze przyjely z apewnik - jako dorosle kobiety niegdy sie nie zgodza z prosta zasada warunkujaca zwiazki heteroseksualne ktora opiera sie na tym ze mezczyzna musi byc podniecony cialem kobiety;-) One beda wymagac od niego zeby docenil jej np dobre serce (ale od tego i tak nie bedzie wzwodu - tego juz nie biora pod uwage;-). Zniszczone kulawa ideaolgia biedne egoistki patrzace na wszystko ze swojego wylacznie punktu widzenia;/

Gość gość
Grubych i brzydkich nikt nie pokocha nie wiem jakim cudem tu grubaski pisza że maja branie.

Gość gość
ROR jak widzę, skupiasz się wyłącznie na odczuciach pana-założyciela tematu. A nie pomyślałeś, że decydując się na zakładanie rodziny, trzeba mieć na uwadze, że nie zawsze wszystko będzie idealne? Kobieta zaszła w ciążę, urodziła mu dziecko, i nie wygląda tak dobrze jak przed ciążą. Autor powinien to zrozumieć i kochać żonę jeszcze bardziej, bo przecież urodziła jego dziecko. jeżeli zależy mu na tym, aby wyglądała jak dawniej, to niech ją zmotywuje, pójdzie razem pobiegać, na siłownię, odciązy w domowych obowiązkach, zacznie się bardziej angażować w życie, a nie wypłakiwać żale na damskim forum. bardzo mi szkoda tego dziecka, bo ma ojca, który nie przekaże mu żadnych pozytywnych wartości i nauczy, że kobieta to maszyna, która ma spełniać seksualne fantazje - jeżeli jest wybrakowana, to na śmietnik z nią.

Gość gość
jak sobie krowę wziales to tearz się męcz

Gość gość
Przed slubem była extra szczupła,miała super nogi tyłek,a teraz ma dwie golonki bo nie tuylko brzuch jej przytył nie poterafię sie z tym pogodzić chyba ją zostawię,a dziecko bedziemy wychowywac tak ze raz u mnie raz u niej.Kiedyś kochałem do szalenstwa teraz nic nie czuje.

"ROR jak widzę, skupiasz się wyłącznie na odczuciach pana-założyciela tematu" xx tak masz racje - na tym to polega co nie? ktos pyta o swoje wlasne polozenie? czy jesli dziewczyna napisze ze maz ja zdradza i co ma zrobic to jej odpieszesz zeby wziela tez pod uwage uczucia jego kochanki, hm? xx "A nie pomyślałeś, że decydując się na zakładanie rodziny, trzeba mieć na uwadze, że nie zawsze wszystko będzie idealne?" xx biore i mam niejedn test dotyczacy zdrowia za soba, Ale autor opisuje rzecz ktora latwo zmienic - wybral nieodpowiednia dla siebie samego partnereke po prostu dlatego nie wiedez szansy. Przeciez niejedna kobieta tyje, ja tez zreszta tyje, ale moj swiatopoglad nie pozwala mi zaniedbywac tej sprawy. xx " Autor powinien to zrozumieć i kochać żonę jeszcze bardziej, bo przecież urodziła jego dziecko" xx nie uznaje czegos takiego jak "powinno sie" - bo co bo ty tak mowisz, hm? kazdy ma swoje potrezby i emocje w sercu i glowie i szuka indywidualnego rozwiazania dlatego jedne zwiaki trwaja mimo problemow inne sie rozpadaja - dlaczego ma kochac zone, bo ty uwazasz ze tak sie 'powinno', hm? Ja np jestem zwolenniczka uszczesliwiania sie i nie bylabym w zwaizku w ktorym nie czuje pociagu, dlatego wybralam bardzo dokladnie i od wielu lat nie narzekam xx "to niech ją zmotywuje, pójdzie razem pobiegać, na siłownię, odciązy w domowych obowiązkach, zacznie się bardziej angażować w życie, a nie wypłakiwać żale na damskim forum" aa ale czy ja mu zabraniam ja motywowac?? ja po prostu nie wierze w powodzenie tej taktyki z powodow ktore juz opisalam xx "bardzo mi szkoda tego dziecka, bo ma ojca, który nie przekaże mu żadnych pozytywnych wartości i nauczy, że kobieta to maszyna, która ma spełniać seksualne fantazje - jeżeli jest wybrakowana, to na śmietnik z nią." xx ta kobieta nie jest wybrakowana tylko leniwa, a to dwie rozne rzeczy jak dla mnie - uwazam ze jej sytuacja bylaby inna gdyby np. stracila noge, wtedy mialabym dla niej wspolczucie. Nie wierz co autora bardziej zniecheca czy kg czy fakt ze nic z tym nie robi. To nie jest jego rola - on nie ejst jej tatusiem zeby ja za reke prowadzic na silownie, to jej zadanie a skoro wybrala inaczej to nie dziwie sie autorowi ze sie zniechecil. Pozam innym przyklad moj jeszcze wtsedy narzeczony stracil prace - bywa - za chwila mial kolejna (lespza nawet) ale gdyby usiadl z zalozonymi rekoma i plakal zamiast cos z tym zrobic moj stosunek do niego by sie zmienil

" gość dziś Grubych i brzydkich nikt nie pokocha nie wiem jakim cudem tu grubaski pisza że maja branie." xx bez przesady - sa faceci ktorzy lubia otyle kobiety i tusz aich kreci, to pewnie jakis promil w spleczenstwie ale jednak sa, wiec nie przesadzaj. Tak samo jak wiekszosc kobiet przypuszczam woli wyzszych facetow tak znalam tez taka dziewczyne ktora lubila niskich facetow - sama miala przecietny wzrost cos ok 170

Gość gość
Wiem że to nie do końca jej wina,ale nie potrafię się zmusić żeby cos teraz do niej czuć,wczesniej bym zrobił dla niej wszystko.