Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pavilion

KOCHANE MAMUSIE,kiedy testowałyście?

Polecane posty

Kochane już i przyszłe mamusie! Mam do was pytanie, w którym dniu po owulacji, w którym dniu cyklu ( i jak długie byly cykle) robiłyście testy? jakie byly wyniki i czy później coś sie zmieniło?

Ja mam cykle 28 dniowe. Rzadko zdarzy się , że jest 26 dniowy lub np 29. Kochałam się w dniu owulacji. Dzis mija 9DPO owulacji. 23 dc. robiłam rano test, który rzekomo można wykonać 6 dni przed @ - 1 kreska. Myslicie , ze test jest juz wiarygodny?

Gość gość
ja robiłam test w dni spodziewanej miesiączki w drugiej ciąży, a w pierwszej chyba 6 dni po zajściu:))) ale wtedy okropnie się nakręcałam i bałam bo byłam po poronieniu. Za każdym razem 2 kreski i nic się nie zmieniło:) Życzę Ci powodzenia!

Gość gość
Szesc dni przed @ test nie jest wiarygodny i to bylo tu juz napisane miliardy razy Jak bylam w ciazy wykonalam test 2 dni przed spodziewana @,o 18. Byly 2 kreski. Cykle mialam 29-30dniowe,ale w tamtym cyklu owulacja mi sie przesunela o 3 dni wczesniej,wystapila 11dc. Nastepnego dnia po wykonaniu testu dostalam mocnego plamienia. Wiedzialam,ze jestem w ciazy,wi3c pobieglam na bete i do lekarza po luteine. Ppo 48h powtorzylam. Przyrost 150%. Mam coreczke. Gsybym nie zrobila testu to plamienie wzielabym za okres i nie dbalabym o siebie od poczatku.

Gość gość
Cykle 28-30 dni. Pierwszy test wykonałam bodajże w 57dniu cyklu - negatywny, drugi ok. 75 dnia cyklu - pozytywny - była to końcówka 6. tygodnia ciąży.