Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawie wszyscy próbują mnie zmienić.

Polecane posty

Gość gość

Czy Wasze otoczenie rownież denerwuje to, jacy naprawdę jesteście? Czy ktoś probuje Was zmienić? Czy zachowujecie się inaczej, żeby uniknąć konfliktów?

Gość gość
zachowuje sie inaczej,zeby uniknac konfliktow

Gość gość
też tak miałam bo odstawałam od ogółu, trzeba podążać za swoimi przekonaniami i wartościami w życiu, nawet jak się to nie podoba innym to jest tylko nasze życie, mamy jedno i to nasz wybór jak je przeżyjemy. A zachowywanie się tak jak oczekują od nas tego inni nie zawsze jest nam na rękę a po czasie staje się męczące. Bądź sobą i nie daj się stłamsić

Gość gość
A co jesli na miejscu osoby, której nie podoba sie nasze zachowanie jest nasz partner i wiekszośc rodziny? Mnie ciągle krytykują za marzycielskie bujanie w oblokach, za to że czesto się "wyłączam" i za udziwnione pomysly (wg nich). W pracy, ktora wymaga ode mnie 100% zaangazowania i racjonalnego podejscia jakos daje rade ale w domu, wsrod najblizszych musze otworzyc wentyl bezpieczeństwa bo zwariuje.

Gość gość
o ile rodzina nie jest z wyboru więc jej nie zmienisz o tyle już partnera,który Cie nie ackeptuje i nie rozumie zmienić można. Przecież on Cie powinien wspierac i rozumiec najlepiej a nie jeszcze dobijać i próbowac zmienić