Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy myślicie,ze kazdy facet oglada się za innymi laskami?

Polecane posty

Gość gość

np. taki Robert Lewandowski, wydaje się być taki mega porządny i w ogóle, myślicie ,że zdrady mu w glowie?

Gość gość
ogląda to na bank, a czy zdradza to już inna para kaloszy.

Gość gość
smutny temat :(

Gość gość
bo mnie po prostu zadziwia to ,że w otoczeniu znam tylu ludzi o których w zyciu bym nie powiedziala,ze zdradza, a jednak...

Gość gość
jak sa atrakcyjne to tak.W koncu kazdy jest wzrokowcem,wszystko co ladnne wzbudza podziw.tak reaguje kazdy zdrowy i normalny czlowiek

>>>Czy myślicie,ze kazdy facet oglada się za innymi laskami?<<< x Tak :D, x z wyjątkiem NIEWIDOMEGO :D :D :D. x Jesteś strasznym przygłupem, że utożsamiasz oglądanie się z interesującą kobietą z chęcią zdrady :(.

Gość gość
przecież ta Ania cała to nic specjalnego

Gość gość
ten temat jest o zdradzie czy po prostu o zwracaniu uwagi na atrakcyjne kobiety?bo to dwa rozne tematy...

Gość gość
Nie każdy. Mój oglądał np.wczoraj prognozę pogody i była śliczna pogodynka a on tylko komentowal- o Boże znowu upal.

>>>Nie każdy. Mój oglądał np.wczoraj prognozę pogody i była śliczna pogodynka a on tylko komentowal- o Boże znowu upal.<<< x Bo poznał już zasady konspiracji i samoobrony :D, x konieczne dla przetrwania z kobietą :D :D :D. x Ty myślisz, że ja oglądam się za jakąkolwiek laską w towarzystwie mojej Pani :P ? x Co wcale nie oznacza, że chcę ją zdradzać :).

Gość gość
No ja rozumiem że mogła mu się podobać ale nie siedział i nie komentowal- ale doopa

Gość gość
Każdy się ogląda, ale tylko c***j robi to przy swojej kobiecie :) No i to nie oznacza, że jest skłonny do zdrad, zwykle rzuci się okiem na pannę na ulicy i za 5 sekund idzie się dalej i się zapomina o niej.

Gość gość
I jeszcze dodam, że czasem nawet jak jakas laska jest atrakcyjna to nie znaczy, ze od razu się podoba, każdy ma swój gust. Ja np nie lubie za bardzo blond wlosow zwłaszcza tych wpadających w żółty, jak już widze atrakcyjną blondynke to raczej rzuce okiem na fajne nogi czy cos ale jako całokształt nie uważam za mega-atrakcyjną z powodu włosów i nie muszę za nią od razu leciec

Gość gość
Anka jest ok co innego ta peszki co sie lansuje na insta...grube to i nieladne

Gość gość
Każdy facet ogląda się za innymi. Taka jest prawda. Nawet jakby kochał cię do szalieństwa kiedyś obejrzy się za inną. Mój były tak robił. Prawie mnie zdradził (w końcu mnie zostawił dla byłej która miała go w d***e 8 lat i sama zdradzała go podczas ich związku). Ogólnie każda dupa zgrabniejsza od mojej była obczajona. Mój brat też obcina tyłki mimo, że w związku kupe lat. Ja zostawiona, poniżona i do tego zdradzona nadal tęsknie za idiotą ....mimo krzywd i bólu zadanych mi. I nadal chciałabym zbudować coś z nim od nowa. Głupia ja....