Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu wizaz jest zły? Nie mam tam konta, ale czasem czytam i wg mnie jest ok.

Polecane posty

Gość gość

Czemu wam sie nie podoba?

Może teraz jest lepiej, kiedyś, parę lat temu tam czasem zaglądałam i wkurzały mnie te "kulturalne" rozmowy z wtykaniem sobie szpileczek, takie zawoalowane złośliwości, jakieś śmieszne skróty typu TŻ, jakby to takiego wysiłku wymagało napisanie "mąż", "chłopak", "partner". Sporo użytkowniczek używało często emotikonek, co sprawiało wrażenie, jakby się rozmawiało na gadu-gadu z dzieckiem z podstawówki. Ogólnie nienaturalnie dużo serdeczności, słodziły sobie gdzie popadnie, i ok, to niby takie miłe i w ogóle, ale wydawało mi się sztuczne, bo ze znajomymi nigdy tak nie rozmawiam, w życiu to się rozmawia normalnie, kulturalnie ale bez przesadnych grzeczności, a nie jakieś słodkopierdzące teksty psiapsiółek ze szkolnej ławki. Ale dział z rankingiem kosmetyków mają bardzo przydatny i fajnie zrobiony, także przed tym działem chylę czoło.

Gość gość
A to nie... Nadal tam tak jest, a dział kosmetyków to masz rację naprawdę super :D

Gość gość
dużo tam dziuń, które wyżej srają niż doopę mają no i te żałosne kółka wzajemnej adoracji

Gość gość
W sumie jedna rzecz która mnie tam naprawdę wkurza. To gadanie o TŻetach jak się poznali, co razem robią itd... Spoko tematy, ale to wystarczy kilka zdań, ewentualnie słów, a nie elaboratu....

Gość gość
Tam siedza same pedaly i lezby z tym ich TZ (TY ZJ***E) To wszaze i c**y

Gość gość
Lepszy od kafe