Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ją namówić, by przytyła?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z moją partnerką. jest chuda! Bardzo chciałbym, by miała pełniejsze- kobiece kształty, ale ona jest widać drobnej kości, może jeść słodycze, ale nie tyje. Ma 170 wzrostu i wazy 60 kilo- czyli malutko. Moja poprzednia narzeczona była ważyła 75 kilogramów przy wzroście 158 i miała budowę ciała właśnie ok- czyli pełne kształty- szerokie biodra, duże piersi, krągłe uda- bardzo podobała mi się jej zgrabna figura. Moja obecna partnerka jest wysoka, ma długie i chude nogi przy takiej wadze, piersi w rozmiarze C, talię zarysowaną, ale nie ma dużych kobiecych bioder. Jak ją namówić, by przytyła? Co powinna jeść, by wyglądała bardziej kobieco? Nawet moi rodzice mówią, że ona taka chudziutka, że nosi spodnie w rozmiarze dla nastolatki. Ona ma już 31 lat, więc chyba z wiekiem nie przytyje. W dodatku uprawia dużo sportu, co takąze wpływa na tę jej chudą figurę. Czy z wiekiem przytyje troszkę?

Gość gość
Wafe ma akurat do swojegow zrostu,ani mało ,ani dużo. w normie Daj ty spokoj, nawet weź zjedz do partneru z swoimi fanztazjami, jesteś niedorzeczny co ty wymagasz

Gość gość
a jak namowic ciebie ,abys poszedł po rozum do glowy? bo widać ze to z toba jest problem i z takim wsiurem bym nie siedziała

i tak cie nie poslucha. widzialem w tygodniu monike co tu pisala pod nikiem grzeczna rozrabiara i tez mega schudla przez cwiczenia, ale ona nie widzi problemu i mowi ze jest ok, a moim zdaniem to juz niezdrowo przy takim wzroscie... edit: nie doczytalem :) daj lasce spokoj jak ma 60 przy 170, ja mowie o sytuacji jak dziewczyna ma 50 przy 175... ;)

Gość gość
Ale te 60 kg przy wzroście 170 to jest też kilka mieśni, kosci i skóra, zadnego brzuszka- taki patyczak z niej, nie ma się do czego przytulać. Ja zawsze mjiałem grubsze kobiety i o wiele niższe więc może dlatego bardziej wydają mi się kobiece i sexi w łóżku

Gość gość
kuup sobie pluszowego misia i się do niego przytulaj. Nie robz kobiety rzeczy ani zabawki bo ty masz takie fanaberie . Zmądzrej bos glupi but

Gość gość
te pigmalion! daj jej spokój i znajdź sobie niskiego grubaska do ugniatania. Dżizas tym p*****m to w żaden sposób dogodzić nie można. Na chuj się z nią zacząłeś spotykać jak nie jest dla ciebie atrakcyjna fizycznie?

Gość gość
Wiesz co wracaj do tej swojej poprzedniej słonicy, 75 kg przy 158 to niezła słonica a tej obecnej daj spokój.

Gość gość
Jeszcze coś, twoja matka też pewnie jest wielorybem który zwzdrosci figury twojej dziewczynie.