Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

zbyt kobieca kobieta

Polecane posty

Gość gość
Opisz sie jakos blizej fizycznie, moga byc wymiary, wzrost, waga, budowa ogolna. Moze cos zaradzimy, w koncu chudniecie to nie taki dramat :)

no ok, ale jak to nic waznego to moze jutro bo chcialem tylko fotke na nk wrzucic, wywalic starocie i musze sie pakowac... ;)

Gość gość
Nie ma dramatu! Nie zdrowe ogranicz ale w zamian za to wiecej ruchu! Choc przeciez przy dzieciach pewnie go masz

Gość gość
*niezdrowe. Jesli nie dla L to dla bozi to zrob :D

Gość gość
White wolf, kobieta sama dla siebie jest gruba jak nie akceptuje kilku dodatkowych kg. Jest w sam raz. Brunetka, blondynka, kolor oczu? Fajna jestes?

Blondynka,oczy? chyba szare. no ja mam problem z samoakceptacją przez te dodatkowe 5 kg. hm a jak myślicie może powinnam ubierać luźne ubrania, zatracę wtedy te kobiece kształty pod materiałem??

Gość gość
Dla kogo? Dla L? Serio, myslisz ze tylko o to chodzi? Chcesz zeby zwrocil na Ciebie uwage jak na kobiete?

Gość gość
Raczej nie, z doswiadczenia wiem, ze luzne daja workowate wrazenie. Kobiece, ale nie za ciasne, zeby jakies boki sie wylewaly. Masz wymiary ok. Podkresl je, ale nie jakos wyzywajaco

odkąd kocham Ł nie ubieram się wyzywająco, a już od roku to wgl. głównie spodnie,spódnice (nie mini) płaskie obuwie, marynarki topy,bluzki i koszule bez dekoltów tylko jak jest tak gorąco jak dziś to mam głębszy dekolt.

Gość gość
A moze on po prostu nie czuje do ciebie tego co ty do niego i zadne -5 kg tego nie zmieni? Moze woli dziewice? Bezdzietne? Albo brunetki? Co wtedy?

Gość gość
Kurczę, odczep się od tego księdza! Masz męża!

Gość gość
nie ma juz meza :D

gość 22:45 tak, dobrze ale pogadać chyba by czasem ze mną mógł a mam wrażenie ze boi się bo jestem zbyt kobieca i mogły by szybko powstać z tego plotki... gdybym była chłopczycą nikt by nas nie podejrzewał/// :(

Gość gość
Jak ma ślub kościelny, to ma męża! Jakie to ma w ogóle znaczenie? Ona zagięła parol na księdza! On jej unika a ta sobie coś wkręca. Szanuj się trochę, kobieto.