Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

zbyt kobieca kobieta

Polecane posty

Gość gość
moze zle to rozgrywasz? Moze dajesz jakies podswiadome sygnaly, jest jakas chemia i sie ploszy? Spowiadasz sie u niego? Moze faktycznie woli dziewice!

Nie mam takich. :x Biust mam 95 Talia: Nawet się nie przyznam, bo to wstyd. :x Biodra: 90 Udo: 53/54. :x I ważę prawie tyle co Ty, tylko ja mam jakieś ciężkie i grube kości. :x Więc taka trochę babeczka jestem

a gdzie ja i seks jestem praktycznie aseksualna pewnie zrobię to dopiero za 5 lat bo w 2020 chcę urodzic dziecko, pozatym w tym roku nie miałam zadnego kontaktu w tamtym roku zaledwie 3 a 2 lata temu 6 ja z tymi sprawami ostro na bakier...

blondi, nie ściemniaj, jestes sweet blondi, seksowna laska, chce być seksi i bawić się brunetami, pomóż!!!

fiku ja się z Tb zamienię nie lubię swojego ciała gruby brzuch :( grube ramiona :( grube łydki :( grube uda :( cycki niezbyt bo tylko B jedynie tyłek jest ok i usta reszta do wywalenia

Gość gośćmaciek
Jestem facetem mam 28 lat i uwazam ze nie jestes kobieca ale jestes chuda i wygladasz jak dziecko nie masz x czego zchudnac noooo chyba xe z kosci na osci.

Gość gośćmaciek
Jestem facetem mam 28 lat i uwazam ze nie jestes kobieca ale jestes chuda i wygladasz jak dziecko nie masz x czego zchudnac noooo chyba xe z kosci na osci.

Znaczy.. Ja w sumie na swoją figurę nie narzekam. Biust mam, tyłek mam - czego mi więcej trzeba. :D A tak serio.. I tak schudłam. Trzeba się dużo ruszać i zdrowo jeść. To jest najlepszy sposób na zrzucenie kilogramów, tak mi się wydaje. Poza tym, najpierw może oczyść organizm?Podobno złogi też potrafią dużo ważyć. :x

ja sie nie mieszczę w moje mini :( te 5 kilo by sie przydało stracić ale jakoś nie mam motywacji do pracy nad sobą Blondi ty jesteś specjalistką od flirtu i bycia seksi, nie porzucaj koleżanki w potrzebie 😭