Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

zbyt kobieca kobieta

Polecane posty

Gość gość
Zapuść brodę i wąsy. Utrata kobiecości murowana...

Gość gość
Gdyby nawet swierdzono nieważność tego ślubu, to i tak nie daje Ci to prawa do uganiania się za księdzem! Z tego co piszesz, to słabiuśką jesteś dla niego pokusą, na wasze szczęście...

Gość gość
Gdzie to foto? Daj linka

Gość gość
Jakbym byl baba i mial taka figure to kazdy czarny nieczarny bylby moj

Gość gostecki
"""głównie spodnie,spódnice (nie mini) płaskie obuwie, marynarki topy,bluzki i koszule bez dekoltów""" fuj, to co najbardziej nienawidzę u kobiet ! opamiętaj się ! ten Ł. jest księdzem czy co ? figure masz super, ale jak wrzucisz ją w lekko dzwonowate, "biznesowe" spodnie i marynarke to się niemal zbiera na wymioty setki takich "lasek" widzę tam, gdzie pracuję - działają odpychająco ! ani mi się śni z nimi zawierać znajomości :)

Gość gość
Boze dziewczyno jak ty sie marnujesz dla jakiegos x! Zabierz sie za jakiegos fajnego faceta a nie zawracaj sobie glowy jakas koloratka! I rusz sie jak nie chcesz byc dlugo sama, faceci nie wiaza sie tak chetnie z kobietami z 2 dzieci!!!

Gość gostecki
za to jak się wśród nich zdarzy kobieta nie kryjąca swojej kobiecości - wtedy skupia wzrok wszystkich, czy to żonatych czy nie :)

Gość gość
No wlasnie o to chodzi ze L jest ksiedzem :D a co jak on po prostu woli dziewice? Te jego gimbusiary nie maja kobiecych ksztaltow?

Gość gostecki
ja tam mógłbym się związać z takim ciałem ;) nawet z dwójką dzieci ale musi mieć zdrowo pod kopułą - a tu nie wiadomo jak jest...

Gość gostecki
serio księdzem ? no to nawet super ciało nie da rady pod kopułą siano ja odpadam :)

Gość gość
Kobieca figura według ciebie to jest to co podałaś ???! błagam jaj nie rób ja mam 170cm wzrostu biust 96 talia 66cm biodra 98 cm to jest Kobieca figura !!! aż za Kobieca i mam z tym problem bo faceci *******ają mnie wzrokiem , przepraszam za brzydkie określenie ale mam tego już dość !

Gość gość
A skad ci przyszlo do glowy, ze jak zeobisz z siebie chlopczyce, to cos z tego bedzie? To moze od razu spas sie na wieloryba, wtedy nie bedzie podejrzen ze widzi w tobie kobiete

Gość gość
Wszystko zalezy jak sie rozkladaja te wymiary - masz niby wieksze bioderka, ale wyzsza jestes. Autorka przynajmniej wstawila foto i jest kobieca na nim, dlaczego baby musza sie od razu dowartosciowywac po przez porownanie? Odpusc Tak, L jest ksiedzem, nie sledzisz chyba kafe czesto ;)

Gość gość
Sorry 22:51 ale jestes wyzsza, jakbys miala 164 cm to z twoimi Wymiarami nie byloby juz tak wesolo wiec sie nie porownuj, poza tym to nie jest temat o tobie i twoich wymiarach.

Gość gość
wyglądasz byle jak i w dodatku jesteś śmiesznym dnem