Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

zbyt kobieca kobieta

Polecane posty

ja noszę mini ale takie z materiału elastycznego albo dzianiny, natomiast mam tkaie fajne z nierozciągliwych materiałów i nie mogę dopiąć zamka :O

Oczyścić można na wiele sposobów. :) Ziółkami, wodą z cytryną.. Niedługo zacznę pić bratek i powiadomię Cię o efektach. ;) Ogólnie, to dobrze tak raz, a porządnie oczyścić go, lepiej się wtedy czujesz. Lżej.

Gość gość
fikuMikuu schudnij kur'wo do 90 kg i zoperuj szkaradnego tyja to moze znajdzie sie jakis desperat

bo ja już nie wiem blondi, wszyscy mówili mi że w ciemnych mi lepiej, a bruneci szaleli za mna jak byłam blondi

aktualnie mam wielki biust, jak bylam chuda to mialam maly, to jest neisprawiedliwość!!!!

Gość gość
his infernal majesty nic sie nie martw jak schundiesz to znikna te dwa wypryski

dieta nisko węglowodanowa polega na czerpaniu węgli z warzyw i jedzeniu dużo mięsa czyli zapychanie się tłustym mięsem z warzywkami. ja zaczynam od jutra... chleba,makaronu,ryżu jem mało ale ze słodyczami mam problem... kupię 5 kg mięcha i będę w wpier**ć może zrzucę te durne 5 kg do wesela kuzynki...

hm ja stawiam na naturalność czyli kolor włosów praktycznie naturalny tam czasem maluje ale podobnym odcieniem żeby odrost się nie rzucał w oczy makijaż lekki jasny podkład, róż lub brązer na policzkach wytuszowane rzęsy, pomadka lekko różowa lub pomarańczowa ewentualnie czerwona szminka, no i kreski smoky eye ale nie zawsze, hm paznokcie jasne kolory... włosy głównie robię w kok lub mam rozpuszczone co ja ci mogę naradzić...

ubiór zawsze dobrany kolorystycznie latem jasne kolory, unikam czerni. dominuje jasny niebieski,biały, miętowy i łososiowy, ubiór zawsze stosowny do sytuacji nigdy nie odsłaniam swoich mankamentów (na plażę nie pójdę do póki nie schudnę) buty noszę płaskie z powodu wygody, choć pewnie dużo na tym tracę.

moje zachowanie cię interesuje? staram się być dobra, miła, empatyczna, jestem dobrym słuchaczem,ważę słowa uważam że lepiej nie powiedzieć nic niż powiedzieć byle co ogólnie dąże do tego aby przestać wgl mówić albo nie mówić prawie nic. Staram się nie plotkować, ludziom dobrze życzyć, nie zazdrościć, łagodzić spięcia między innymi, rozwiązywać konflikty, swoje poglądy tłumaczę cytatami z pisma świętego, staram sie nie podnosić tonu głosu (nie dotyczy to moich dzieci) nie kłamię, nie oszukuję nie obrażam się zawsze staram się zachować spokój, nie przeklinam, nie używam brzydkich słów,nie palę, nie piję nie ćpam. chodzę do kościoła, mówię ludziom dzień dobry moja wada:mało się uśmiecham i lekko sie garbie (to odnośnie wygladu) ode mnie nie nauczysz się jak zarywać facetów...

Gość zaniepokojone polonistki
Szanowna His infernal majesty, jako studentki filologii polskiej zwróciłyśmy uwagę na błąd, który pojawił się w Twojej wypowiedzi. Według słownika języka polskiego (http://sjp.pwn.pl/sjp/przysadzisty;2512532) prawidłową formą jest "przysadzisty", a nie "przesadzisty". Z wyrazami szacunku, M. i M.