Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

blizny po tradziku

Polecane posty

Gość gość

Lecze sie izotekiem msm blizny na plecach ktore mi juz chyba nie znikna biale plamki i mam blizny na twarzy wk****am sie i mysle czy nie wwlozyc calego dorobku w buhmatera zeby na laser Arobic albo przerwac leczenie po pol roku i robic pilingi wygladam paskudnie i wgl samotnsamotnosc boli bd chyba cpal do konca zycia albo palil ta trawe

Gość gość
W trakcie leczenia izotekiem możesz chodzić do salonu kosmetycznego na zabiegi z kwasem laktobionowym. On łagodzi podrażnienia i przyśpiesza regenerację skóry. Nic więcej podczas leczenia nie możesz mieć robione. Po zakończonej kuracji musisz odczekać 3 miesiące, a wtedy już masz do wyboru wiele zabiegów które zmiejszą widoczność blizn. Np.mezoterapia mikroigłowa frakcyjna. Jak chcesz znaleźć dobry salon kosmetyczny z opiniami klientów to wejdź na stronę www.dobrakosmetyczka.pl

Gość gość
też myślę,że kontakt ze specjalistami jest nieunikniony - samemu na pewno się tego problemu nie rozwiąże. Najlepiej chyb jest wybrać się do przychodni specjalistycznej typu http://www.high-med.pl/# - gdzie znajdzie się pomoc zarówno z zakresu dermatologii , jak i medycyny estetycznej, a więc można leczyć problem od środka, jak i zabiegami kosmetycznymi.

Gość gość
Ja też duże miałam z tym problemy i w końcu jednak zdecydowałam się na zabieg w salonie urody http://www.studioangel.pl/ po którym wygląd mojej skóry nieporównywalnie się poprawił

Gość gość
Na blizny po trądziku polecam zabiegi mezoterapii mikroigłowej frakcyjnej derma penem z krzemem organicznym. Miałam robione takie zabiegi w Poznaniu w salonie www.beautypremium.pl . Trochę musiałam poczekać, bo po pierwszym zabiegu dużej różnicy nie było. Miałam w sumie 6 zabiegów.

Gość gość
Znajoma mówiła mi o zabiegach na odmładzanie skóry jak mezoterapia. Ktoś z was takie zabiegi na skórę wykonywał? Ceny są naprawdę dobre, więc warto zadbać o odmłodzenie i poprawienie wyglądu i jakości naszej skóry.

Gość Brendaxx
Jeśli szukacie tego typu namiarów, to tutaj http://mezoterapia.pl/ je znajdziecie. Przeczytajcie sobie na ten temat i zadecydujcie czy to jest idealna metoda leczenia dla Was!

Gość gwilka
blizny po trądziku - znam to, tez miałam, masakra...a w końcu poszłam na zabieg w Klinice Miracki w Wawie....moja twarz wygląda o niebo lepiej, ciesze się ze tam trafiłam i teraz moja buzia wygląda promiennie

Gość jagodaaa111
Możesz je zlikwidować u kosmetyczny, poszukaj www.estibook.pl.