Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćinnaa

Chciałabym aby mi się oświadczył

Polecane posty

Gość gośćinnaa

Dziewczyny co zrobić aby usłyszeć " wyjdziesz za mnie" ? Kochamy się, od października razem zamieszkamy. Teraz mimo że dzieli nas 50 km to jeździmy do siebie,spotykamy się, wspieramy. Mam wrażenie że jesteśmy dla siebie stworzeni. On często mówi że jestem jego żoną :) Mimo że jesteśmy ze sobą krótko to razem przeszliśmy wiele. Poznałam go jak miał prace, zajęcie, później stracił wszystko. Wpadł w depresje, wspierałam go, można powiedzieć że uytzymywałam, może na mnie liczyć, ja na niego też. Znalazł juz pracę więc złe momenty dla niego się skończyły. Ale oboje się wspieralismy. Ja dogaduje się z jego rodzicami, bardzo fajnie z jego mamą. On z moja ;) Mogą godzinami rozmawiać :D Nie mielibyśmy problemu z uzbieraniem na slub bo i jego i moi rodzice mają na to pieniądze. Ja z nim też moglibyśmy w przeciągu roku myślę nazbierać na nie sami. Brakuje tylko "czy wyjdziesz za mnie". Chcialabym. Mialam kilku partnerów ale przy nim czuje że to ten. Ja mam 24, on 28.

Gość gość
wszystko w swoim czasie i nie naciskaj na nic, bo ja też chciałam ślub oświadczyny byłam z facetem 4 lata a on nic więc go zostawiłam jestem z drugim już 3lata teraz były zareczyny i na drugi rok ślub. więc wszystko w swoim czasie

Gość gość
Wiem ale z drugiej strony po co czekac? Oboje czujemy ze to jest to, tylko on chyba boi sie ze uznam ze za szybko

Gość gość
No to pogadajcie o zareczynach tak delikatnie zobaczymy co ci powie

Gość gość
to powiedz ze ci na tym zalezy-jak on ma sie domyslec?