Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcinkowski

Pękła gumka , ale nie było wytrysku

Polecane posty

Witam.Wczoraj około godziny 22:00 uprawiałem stosunek z dziewczyną,ale niestety pod koniec pękła nam prezerwatywa, na dodatek przebijałem dziewczynie błonę dziewiczą .Wytrysk nie nastąpił w pochwie , ani wokół jej tylko na papier toaletowy, do tego nie zauważyłem żadnego płynu , czy tam śluzu przed wytryskiem. Jaka jest szansa, że jest w ciąży ?Dni płodne miała już dawno . Cykl 31 dni . Pomocy ! :(

Gość gość
a kiedy ona ma dni płodne kiedy miała okres ostatnio i ile trwa jej cykl?

Gość gość
taaa zaraz bóle brzucha ha ha ha ha ha dziecinada

po niecałych 24h trudno stwierdzić zapłodnienie, a ciążę tym bardziej. Poczekajcie 2-3 tyg, się okaże

Gość gość
gimbaza! Guma pękła na czubku i tylko pół żołędzi było widać. Imbecylu, miałeś kiedyś gumę na swojej parówie?

Gość gość
"Nie zauważyłem płynu przed wytryskiem" Co chciałeś zauważyć jak miałeś hooja w cip$ku. Jak ci pociekło przed to nawet nie wiesz o tym.

Gość gość
nie mart się nie jest w ciąży

Gość gość
Jesli cykl trwa 27 to dni płodne miała 13 a przy tak nierwgularnym cyklu nie wiadomo właściwie jak to zo nia jest więc trafiliście akurat w okresie dni płodnych. módl się żeby jak najszybciej dostała okres i okazało się, że ten cykl jest krótszy

Gość gość
Moje gratulacje, strzeliłeś gola.

Ogólnie według lekarza wyszło , że dni płodne przypadają 1,2,3,4,5,6,25,26,27,28,29,30 czerwca więc nie wiem jak to jest dokładnie ... ;p

Gość gość
Jakiego lekarza io co toz a głupota dni płodne to właściwie jeden dzień płodny reszta dni jest niepdłodna ale do dni płodnych zaliczane są dni przed tym dniem, ponieważ plemniki moga jeszcze pozyc w pochwie i trafic do jajeczka w dzień płodny, to jest tylko kilka dni jeśli cykl trwa 28 dni to dniem płodnym jest dzień 14 i kilka dni przed tym dniem czyli mniej więcej od 10 dnia do 14 dnia cyklu, jeśli cyjkl trwa 31 dni to dniem płodnym będzie 17 i kilka dni wstecz czyli od 13 do 17 dnia cyklu. Jeśli ona ma dostac okres 21...27 czerwca to znaczy, że albo nie pamieta kiedy miała okres albo ma nieregularny a to oznacza że jej cykl nie zawsze rterwa 31 jesli jej okres wypadnie na 27 czerwca to znaczy że dni płodne były od 9 do 13 czerwca módl się żeby wysżło prawidłowo bo kochaliście się jeden dzień później

Gość gość
I top wszystko zakładając że ten okres zawsze trwa 31 dni i jest regularny :)

Gość gość
prawdopodobieństwo jest nieduże przy takich cyklach, ale na przyszłość pamiętajcie ze owulacja może się przesunąć. przy prezerwatywach warto stosować dodatkowe zabezpieczenie. Może to być np contragel - zel plemnikobójczy.

Gość gość
Wejdź sobie na kafeteria forum mieszkam za granicą i sram fiołkami bujdy biednej emigracji