Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julia83

IUI IVF komu się udało? Kontynuacja.

Polecane posty

Gość gość
Gosc 22:38 gdzie są wulgaryzmy w wypowiedziach nadzieji ? trolu

Gość gość
kolejny gosciu:) poraz kolejny chciałabym ci wytłumaczyc jak to jest z postami które umykaja naszej uwadze! czasami ich sie nie widzi i dlatego sie nie odpisuje dltego tez trzeba posta powtórzyc i na pewno któras z nas odpisze! nie wiem skad w tobie tyle jadu nazywajac nas wstretne baby! w zyciu codziennym, pracy, szkole na podwórku jak ktos nie da Ci na cos odpowiedzi tez wyzywasz?! to bardzo nie ładnie z twojej strony, troche pokory:)jesli nurtuja cie jakies problem a pilnie potrzebujesz porady , poleciłabym specjaliste, ginekologa a nie forum:) pozdrawiam i zycze cierpliwosci justyna

Gość gość
nie dodało mi posta:( gosci z 5;09 piszesz ze nie dostałas odpowiedzi od "wstretnych bab" a nel proponujesz nie porady z forum tylko szpital?? to ja juz tu nic nie rozumiem, jesli sama chciałas jakiejkolwiek porady to trzeba było udac sie do specjalisty a nie forum:) justyna p.s. pozdrawiam i zycze szczesliwego rozwiazania

Gość MiśkaD
Nadzieja!! Kochana kciuki mocno juz zacisniete! Zeby bylo 6 pieknych komoreczek :) wiecej i tak nie zaplodnia:) czekam na relacje tuz po :) X Kochane :* bardzo bardzo Wam wszystkim dziekuje za wiare w moja silaczke! Mam nadzieje, ze przetrwa... Jutro beda dzwonic... Ktoras pytala jak sie czuje- przepraszam, ze nie zapamietalam nicku, ale juz odpowiadam. Na sali wybudzen, pozniej w poczekalni nic mnie nie bolalo. Co chwile gdzies chodzilam, schody pokontwalam bez problemu i juz bez zadyszki :) W drodze do domu zaczelam odczuwac delikatny bol w pozycji siedzacej i pozniej jak chodzilam to delikatnie klulo. Za to jak leze to zupelna cisza i zero jakiegokolwiek bolu :) dzisiaj juz prawie nic nie czuje nawet w czasie chodzenia :) X Zawsze wpis goscia sieje na forum zamet. Dlatego ja nigdy im nie odpowiadam, zatem musieliscie mnie z kims pomylic :) To forum nam pomaga przez to wszystko przejsc i niech tak zostanie! Ja dodam tylko jedno: z wpisu Nel chyba wynikalo, ze zanim nas tutaj poinformowala o tym przykrym zdarzeniu to wczesniej skontaktowala sie ze swoja pania dr. Mysle, ze gdyby pani dr nie odebrala to jak tylko mialaby mozliwosc to na pewno pojechalaby na IP. Napisala na forum, bo i tak musiala czekac na meza i wiedziala, ze tutaj otrzyma wsparcie i pomoc od dziewczyn, ktore juz to przechodzily. Dziewczyna wystarczajaco duzo stresu przez to miala i nie jest tu potrzebny jakis dodatkowy! Na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo :) Nel nakazuje lezec!! :) X Wszystkim kwalifikujacym dzisiaj zycze powodzenia :) Trzymajcie kciuki!

Gość gość Hexe
Miałam nie dawac pozywki trolom i nie pisać nic w sprawie sytuacji Nel ale k***a nie mogę. Prawda jest taka ze jak w ciągu dnia pojedziesz ma IP to bucza na Ciebie że lepiej do prowadzącego było jechać. Jak powiesz ze ciąża po in vitro to już k***a nie wiedzą co zrobić a często gęsto jeszcze głupie komentarze serwują. I sorry ale niekiedy jeszcze bardziej szkodzą. Oczywiście zdarzają się wyjątki. Pozdrawiam

Nel31 - uff kamień z serca spadł. Cieszę się,że wszystko w porządku. x MiśkaD - uwierz,że ta jedna jedyna siłaczka wystarczy. Trzymam kciuki za piękny zarodek. Pierwsza stymulacja to zawsze loteria, lekarz nie wie, jak zadziała. Dla lekarza to jest informacja,że gdyby była kolejna próba to musi zmienić leki. Teraz odpoczywaj, bo niedługo transfer i mamusia musi być zrelaksowana. x Basik30 - na pewno wizyta będzie pozytywna. Prolaktyną się nie zamartwiaj, bo ja miałam 31,23 i lekarz mówił,że takie przekroczenie na nic nie ma wpływu. Tego nawet się nie zbija. Powodzenia na wizycie. x małamii89 - trzymam kciuki za transfer. Za 10 dni zobaczysz piękną betę. Będziesz w duecie z Darkess, a tu duety przynoszą urodzaj. x golf - super, że od razu. A co! Trzeba korzystać, póki są możliwości. x gość Hexe - dobre !!! Dostałaś drugie życie ;-) :-) ;-) x MH1 - kiedyś się przejmowałam, ale odkąd mój m powiedział,że jego matka jest specyficzna i mam się nią nie przejmować to nie słucham jej głupot. Jej "wybryki" można mnożyć. Kiedyś byliśmy na chrzcinach u córki męża brata. Brat męża ma troje dzieci ( Olek, Adam i Ania ). Moja teściowa chodziła w dniu chrztu po salonie z miesięczną Anią ( trzecim i ostatnim z rodzeństwa) i mówi do tego dziecka tak: "Zobacz Aniu, Olek był planowany, Adaś to nieplanowana wpadka, a Ty to już największa wpadka jesteś ". Brat męża wpadł w szał, synowa do dziś się do teściowej nie odzywa. Moja teściowa na życzenie odsuwa ludzi od siebie. Co do kosmetyków to wrzuć w neta kosmetyki bez parabenów lub bez SLS. Jest tego dużo.

Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które mają dzisiaj swój wielki dzień :) MiśkaD powyżej 35 roku życia i w trzecim podejściu zapładniają podobno wszystkie dojrzałe komórki jajowe. Mam nadzieję, że z Twojej jedynej siłaczki będzie piękny dzidziuś :)

Kochane dzisiaj Wasz wielki dzień!! Trzymam mocno kciuki!!! U mnie słoneczko za oknem więc musi to być dla Nas wszystkich piękny i szczęśliwy dzień!!:-P

Gość gość
No wkoncu ktos prawde napisal tym babom!- brawo!!!!! To forum publiczne kazdy moze pisac co chce. Wy jednak traktujecie gosci jak "trolow" mimo iz niekiedy ktos prosi o radd macie w d***e bo to wasze forum a wy wszystkowiedzace szpece od in vitro madrzejsze od lekarzy. Spojrzcie na inne tematy kazdy sie wypowiada, tylko tutaj jakies fochy i obrazanie. Jak sie nie podoba uciekajcie na zamknieta grupe na fc!

Gość gość
Nadzieja - trzymam mocno kciuki, żeby wszystko dzisiaj było dobrze... x MiśkaD - :* x Goście nas odwiedzający - ja już wczoraj pisałam, że zawsze możecie przenieść się na forum, gdzie na nas plują, obrażają i wyzywają, śmiejąc się w głos z naszego nieszczęścia, tam chyba bardziej się odnajdziecie... Ja tylko żałuję i jest mi przykro, że w ludziach jest tyle jadu i nienawiści.. :( x Biedrona1979

Gość gość
gość dziś - żałosny jesteś :D ale dobrze mi z tym, że leję na takich jak ty :D:D:D

Gość gość Hexe
Za wszystkie dziewczyny "z dzisiaj" trzymam kciuki i życzę powodzenia, sama prosząc o to samo :) pozdrawiam

MiśkaD - trzymam kciuki aby docierały do Ciebie tylko dobre wiadomości!!!. Wszystkim Kobitką które mają dzisiaj swój dzień POWODZENIA !!!!

Gość gość
hehehe dokladnie :-), kazdy moze tutaj wejsc i napisac cos od siebie ale widac babom ktore sobie wzajemnie liza tylki nie pasuje to ze ktos nie napisze posta po ich mysli no i sie zaczyna , kobietki do rany przyloz w oka mgnieniu zamieniaja sie w plujace jadem babony - niesamowite - tak jak juz ktos napisal jak sie nie podoba to wypad na fejsa,ktoras z was nazwala jakiegos goscia tepa dzida po wyrazeniu swojego zdania wiec o czym to swiadczy ??? slodkie bublanie przyszlych mamus a tak naprawde to same jestescie tymi jak nazywacie innych ktorzy tu zagladaja

Gość gość
a ja leje na wasze problemy :-)

Gość MiśkaD
Zuzka1212, Malamii- trzymam kciuki za transfer i piekne wysokie bety za kilka dni :) X Biedrona :*:* X Kkahha- dziekuje! Wiem, ze ta jedna jedyna kruszynka mozs zechce zostac ze mna, dlatego dopoki mam nadzieje, nie wroce do pracy. Bede odpoczywac i "relaksowac" sie dla niej, zeby w razie czego miala lepsze warunki do pozostania z nami! Juz wzielam urlop do piatku- albo bede po nia jechac, albo poplacze sobie w spokoju... Jejku to juz 33tc?! X A-gusia :*

Gość gość
gość dziś - a my lejemy na takich jak Ty :D:D:D Poza tym jakie Ty babo musisz mieć nudne życie, żeby śledzić nasze wpisy i wiedzieć, że jest grupa na fb... Żal mi Ciebie tępa dzido :D:D:D

Gość alex_ewl
Co tu sie dzieje??? Dziewczyny przestańcie reagować na tego typu teksty, ludzie nie maja co robić tylko szukają sensacji nawet na takim forum, skupcie sie na tym co dla nas wszystkich najważniejsze czyli ogromnym wsparciu jakie tu sobie dajemy. Nie odpisujcie nikomu kto nie chce nawet pod tekstem podpisać sie choćby pseudonimem. Co sie z ta nasza Polska dzieje. Nie dziwie sie ze Polaków w Europie sie nie lubi. 3mam za was kochane dzis kciuki. Ja was podczytuje cały czas. Mój maluszek juz przestał mieć kolki, jest cudny i straszny żarłok z niego. Pozdrawiam

Gość gość
Ja jak czytam wypowiedzi gości to śmieje sie do łez :-) nie trzeba iść do cyrku ;-)

Gość gość
Nudn zycie to macie wy. Haha cale zycie na kafe przrd sexem po sexie i wymiana opini ze maz sie spuscil i moze cos z tego bedzie heh.... Czy jest grupa na fc to akurat mi niewiadomo ale mozna taka zalorzyc q wtedy kazda bedzie wiedziala z kim pisze i zaden trol wam nic nie napisze. Ps wasze posty swietnie sie czyta bo naprawde ciezko uwierzyc ze sa tak zaklamane falszywe baby na tym swiecie! Takie niby biedne poszkodowane bo w ciqzy byc nie moga a jakie roszczeniowe suki z was - jedna wielce oburzona bo braklo kasy w klinice na jej in vitro a za leki musiala dac 500zl to w*********j zarob pieniadze i wtedy sobie plac a nie szczekaj ze kasy z panstwa braklo. A jak ktos napisze nie po waszej wysli z biednych bezdzietnych bidulek wychodza z was takie p***y ze szok!! Wiecznie najezdzacie bo tem lekarz zle mowi zle robi bla bla bla jak takie wyuczone pp medycynie jestescie expertki od in vitro po jakiego c***a ciagniecie kase od panstwa kretynki. Wy juz wszystkie rozumy pozjadalyscie przeviez! Oby w 2016 roku program sie skonczyl a wy zarobcie same na mutanty z probowki albo ni miejcie dzieci. Amen

Gość Nadzieja78
Dziękuję za wsparcie. Pobrali mi 7 komórek..i tylko tyle wiem na pewno. Żadnych wiecej informacji. Transfer prawdopodobnie w sobotę. dziewczyny z dzisiejszego kalendarza modlę się za nas wszystkie .. Miśka masz racje ze wzięłaś wolne, odpocznij sobie. goście są monotematyczni, macie tez takie wrażenie ze to wciąż ta sama osoba (osoby) .

gość z 11:08 - może kiedyś ktoś Tobie bardzo bliski będzie miał taki problem jak My mamy i potrzebne ivf. Pomyśl !

Nie było mnie dwa dni a tu co się dzieje. Obrażanie,wyzywanie,naśmiewanie. Myślę,że nie powinno się reagować na tego typu komentarze. Ja dziewczyny nie będę się wypowiadała na swój temat bo normalnie płakać mi się chcę- cały czas jesteśmy nie poinformowani o naszych zarodkach,wiemy tylko tyle,że są,ale ile? nic zero :( Wróciłam do normy, jeszcze troszkę odczuwam ból brzucha podczas jazdy samochodem. Trzymam kciuki za was :)

Gość gość
Mam normalna odpowiedzialna rodzine nie patologie i kazda osoba w moim kregu przyjaciol czy rodziny decyduje sie na dziecko majac jakis start i widoki na przyszlosc. Takze decyzja o dziecku nie jest u nas podejmowana majac debet na koncie i nawet wrazie potrzeby leczenia czy in vitro nie bedzie problemem wyplacenie 10 tys a nie plaszczenie sie i wydzieranie kasy od panstwa i jeszcze foch ze ona dala 500zl za leki hohoho straszne ! Za co chcesz dziecko wychowac jak ci za to 500zl tak zal d**e sciska? Ps u mnie w rodzinie jest jedna para ktora nie moze miec dzieci ale in vitro odpada bo maja kregoslup moralny i mimo iz nie ejstesmy jakimis wiekimi katolikami nie uznajemy tej dziwnej metody. Pozatym znam jedno dziecko z in vitro i ludzie ktorzy o tym wiedza sa bardzo zle do nieco nastawieni niestety w pl tak jest i bedzie (cos w tym racji jest) a wy swiadomie skazujecie dziecko wiecie ze bedzie wytykane palcami ale coz wy macie parcie na rozowego bobaska.. natura wie co robi i nie kazdy moze miec dzieci zrozumcie! Chcecie leczyc sie mozecie nawet to iui ale wy nawet po nieudanym in vitro dalej uparte bo wy chcecei i wy macie miec dziecko. Od tego wam sie mozgi zlasowaly wredne egoistyczne babole

Gość Ada83
Kkiniaa84 ja właśnie czekam na usg 1 w tym cyklu przed iui - 9 dzień. Termin zabiegu mam w sobotę czyli 12 dzień zacYnam się zastanawiać czy to nie za wcześnie :( a jeżeli mogę zapytać gdZie robiłaś te 3 iui? Też myślałam o Novum, ale wybrałam Kruczą. Trzymam mocno za Was kciuki dziewczyny , w końcu się uda nam :*

dzien dobry Laski :) Nel....ufff...jak ja sie mdliłam żeby to był krwiak...rany boskie....jaki sres przeyłaś ale teraz grzecznie leż a jak CI co potrzeba to pisz, podeślemy ;) Hexe :D Twoje upiory mnie rozwaliły ;P diagnoza jest jedna alebo wypiłaś za dużo tego wina albo za mało :D:D powowdzenia na kwalifikacji :) Darkness zaczynasz wakacje :D fajowsko od piatku powitam Ci w gronie leniuchujących ;) Nadzieja - przesyłam dobre fluidy na dzis :) Zuzka 1212 - kciukasy zaciśniete, wracajcie razem :) Małami kciukasy za Ciebie tez zaciśnięte :) U mnie sie lato nie może zadomowić coś, pada wieje i nie za ciepło... u kogoś są upały ;) ściskam Was mocno , wybywam na dwa dni ale nadrobie po powrocie :)

Gość MiśkaD
Magda- dziekuje! :* X Nadzieja :) super wiesci!! :) dzisiaj chyba nic wiecej nie mogli powiedziec :) zaplodnili komoreczki i trzeba czekac :) trzymam kciuki! X Co do mojego urlopu... Zdazylam Wam napisac, ze urlop przedluzylam i zadzwonil Szef czy nie moglabym zrobic czegos w domu jako dodatkowe zlecenie... No i oczywiscie sie zgodzilam. Chyba jednak jestem pracoholikiem. Albo mam za miekkie serce i nie potrafie odmowic pomocy. Troche posiedzialam przed komputerem, ale juz wrocilam do lozka, bo zaczelo kluc. A teraz bezpieczne miejsce dla kruszynki jest najwazniejsze :) zatem grzecznie leze, na wykonanie zlecenia wynegocjowalam termin do poniedzialku wiec mam nadzieje, wszystko zdaze zrobic.

Gość gość
Gosciu ale Ty masz prymitywny tok myslenia. A jak w tej Twojej wspanialej rodzinie , stanie sie cos co wymagac bedzie pomocy lekarza , to ja Ci odpowiem , ze mnie to glowno obchodzi i zaplac sobie za to sama , skoro taka jestes bogata.

Gość gość
Dziewczyny nie komentujcie tych gosci. Glupota ludzka tuczy sie slowami.