Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja koleżanka sie puszcza a mowi ze SIWIEC to dziwka

Polecane posty

Gość gość

Taka podwójna moralność, rozumiecie. Sama sie puszczala z chlopakiem ,,najlepszej" przyjaciolki, kreci dupą przy kazdym facecie zajęty czy nie zeby tylko sobie udowodnić ze może miec kazdego bo jest nieciekawa z ryja i malo pewna siebie ale jak tylko gdzies zobaczy zdjecie Natalii Siwiec czy to w gazecie czy w necie to już ,,oooo ta głupia dziwka, jak można się nią zachwycać, ona tylko potrafi dupy dawać" :D Tak tylko sie chcialam pośmiać.

Gość gość
Znamy takie okazy:D

Gość gość
Mowi tak samo o dodzie shakirze i innych ale siwiec boli ją najbardziej

Gość gość
ja tez znam a raczej znałam :D miałam taką samą kolezanke, ktora latała za kazdym przystojnym facetem, byla wręcz prowokująca i wyzywająca, zagadywala na ulicy i zbierala numery, potem nie pamietala nawet ich imion, spotykala sie co chwile na randki, nie wiem z iloma spala ale cnotką nie była :D oczywiscie dziewczyny ktore wygladaly wyzywająco byly wg niej dziwkami, szmatami... o dziewczynach ktore mialy zlą opinie lafiryndy, tapeciary, meliniary tez mowila na prawo i lewo jakie to one sa puszczalskie szmaty :D a sama taka byla i to samo o niej mowili

Gość gość
A ta właśnie niby wyzywająco się nie ubiera ale prowokuje, flirtuje z facetami, wypisuje do nich nawet do zajętych. Zwłaszcza do tych z własnym samochodem, mieszkaniem, dobrą pracą (kiedyś napisała do mojego partnera czy mogłaby u niego ,,przenocować" dwa dni bo ma kryzysową sytuacje, szkoda ze mnie nie zapytała o zdanie :D ). A przypomniało mi się to bo choć nie mam z nią kontaktu już to zobaczyłam dziś na fb jak znowu po jakimś zdjeciem Siwiec zostawiła miły komentarz ;)

Gość gość
W sensie ta koleżanka zostawiła komentarz pod zdjeciem Siwcowej bo tak dziwnie napisałam :P