Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś powróży ?

Polecane posty

Gość gość

Szukam wrozki:)

Gość gość
ja się uczę, wiec nie obiecuję, ze wróżba będzie trafna, ale daj pytanie, imię i datę urodzenia, to sróbuję

Gość gość
Okay dzięki :) co w miłości Paulina26.12.1988 i drugie pytanie. Kiedy i w jakiej branży znajdę nowa prace?

Gość gość
Dopiero się uczę, wiec proszę o jakieś bardziej konkretne pytanie, bo na tak ogólne jeszcze nie umiem odpowiadać :(

Gość gość
Ok. Paulina26.12.1988 czy bede z Mateuszem? I o prace chce zapytać pytanie było konkretne w jakiej branży znajdę nowa prace i kiedy?

Gość gość
Wychodzi na to, że on jest Tobą zainteresowany, ale to czy będziecie razem zależy od Was obojga! Musisz okazać mu swoje zainteresowanie, ale rób to subtelnie, bo wygląda mi on na człowieka, który nie lubi zbyt śmiałych i bezpośrednich dziewczyn A co do pracy to pokazał mi się Mag - oznacza to, że jesteś na dobrej drodze i w najbliższym czasie prawdopodobnie dostaniesz pracę taką jaką chcesz... Jednak jest to także karta działania, która mówi, że jeśli chcesz osiagnąć cel, to nie możesz pozostać bierna, musisz działać... szukaj pracy tam gdzie chcesz, bądź wytrwała i pozytywnie nastawiona a dojdziesz do celu Niestety co do branży to nie wiem... potrafię zinterpretować tylko to, że jeśli bedziesz uparta, to dostaniesz to czego chcesz, czyli pewnie w Twoim zawodzie. Daj znać, czy się zgadza, bo nie wiem czy dobra czy kiepska ze mnie wróżka :P

Gość gość
Cieżko powiedzieć czy sie zgadza , ale myśle , ze juz troche masz racje , bo wyczuwam , ze on jest mna zainteresowany:) a co do pracy to nie wiem Ciezko mi znalezc cos sensownego, Ale bede robic tak Jak mi radzisz. Dziekuje :) a powiesz mi jeszcze jak finanse w najblizysz miesiacach?

Gość gość
10 monet. Ogólnie karta dobrobytu... Jeśli nie pracujesz, to może to oznaczać dwie sprawy: albo dostaniesz pomoc finansową od rodziny (bo ta karta symbolizuje też więzi rodzinne) albo można ją połączyć z Twoim szukaniem pracy i wtedy mogę powiedzieć, że tym bardziej znajdziesz pracę taką, jaką chcesz... Mogę też powiedzieć, że może dostaniesz pracę w firmie u kogoś z Twojej rodziny, ale nie wiem czy to nie jest już zbyt daleka interpretacja :P więc pewnie się mylę

Gość gość
Dziękuje bardzo:) widzę ze masz pojęcie troche;) wiec cię jeszcze wykorzystam. Powiedz mi czy co zrobic by być z Mateuszem by sie we mnie zakochał? Jak znaleźć mężczyznę ? Jeśli nie bede z Mateuszem, długo mam czekać na związek jeszcze?