Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy można ugotować w jednym garnku

Polecane posty

Gość gość

boczek, kalafior i ryż ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Robin Chód
fantastyczna jest zupa jarzynowa na boczku , kroję kilka plasterków boczku i wrzucam do zimnej wody w garnku ok. 2 litry i niech się gotuje ok. 20 minut, do gotującej wody wrzucam 'kostkę' rosołową i mieszam aż do momentu całkowitego 'rozłożenia' kostki , następnie wrzucam całą zawartość torebki HORTEX z warzywami i jarzynami a wybór jest ogromny, - zupa wiosenna, jesienna, pieczarkowa, kalafiorowa, itd. po 40 minutach gotowania jest SUPER zupa i wtedy można dodać gotowany ryż albo makaron

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Na macierzynskim za kostke to by cie od patologii wyzwaly :D Tam jest ubaw po pachy bo nagromadzenie idiotek siega zenitu :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×