Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gaba881

Przed diagnozą

Polecane posty

Witam Mam 34 lat dwoje wspaniałych dzieci i męża więc mam dla kogo żyć chociaż jest coraz gorzej i często wkrada się zwątpienie i niemoc. Od dziesięciu lat leczę się na bóle głowy , zmęczenie, drętwienie, zaniki pamięci bóle kończyn. u nas w przychodni tylko mnie zbywali i do dzisiaj jestem tylko na lekach przeciwbólowych (ketaonal, tramal, daxak) tylko 5 lat temu jeden neurolog dał mi leki przeciwpadaczkowe po których i tak nie było poprawy. Znajomy polecił mi neurolog w Zabrzu leczę się tam już 3 lata dopiero tam zaczęli mi robić jakieś badania tam posłano mnie na oddział gdzie zrobili mi badania i mam uszkodzony nerw wzrokowy (wydłużanie latencji fali P 100 do 170 OL i 107 OP) MR-głowy -naczyniak żylny , punkcja lędźwiowa tylko podwyższone globuliny Beta i Gamma . W badaniu przedmiotowym -drżenie zamiarowe w kończynie lewej górnej -objaw Hoffmana po stronie lewej -retardacja kończyny górnej prawej i dolnej lewej -polikliniczne odruchy w kończynach dolnych P>L Rozpoznanie :Obserwacja w kierunku zespołu demineralizacyjnego obecnie negatywna. Od 3 dni mam silne zawroty głowy i nie wiem co mam robić proszę o pomoc czasami mam wrażenie że mi nikt nie wieży że tak źle się czuje i jak mam iść do lekarza to wręcz się boję . Proszę doradźcie co zrobić Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować