Gaba881 0 Napisano Czerwiec 16, 2015 Witam Mam 34 lat dwoje wspaniałych dzieci i męża więc mam dla kogo żyć chociaż jest coraz gorzej i często wkrada się zwątpienie i niemoc. Od dziesięciu lat leczę się na bóle głowy , zmęczenie, drętwienie, zaniki pamięci bóle kończyn. u nas w przychodni tylko mnie zbywali i do dzisiaj jestem tylko na lekach przeciwbólowych (ketaonal, tramal, daxak) tylko 5 lat temu jeden neurolog dał mi leki przeciwpadaczkowe po których i tak nie było poprawy. Znajomy polecił mi neurolog w Zabrzu leczę się tam już 3 lata dopiero tam zaczęli mi robić jakieś badania tam posłano mnie na oddział gdzie zrobili mi badania i mam uszkodzony nerw wzrokowy (wydłużanie latencji fali P 100 do 170 OL i 107 OP) MR-głowy -naczyniak żylny , punkcja lędźwiowa tylko podwyższone globuliny Beta i Gamma . W badaniu przedmiotowym -drżenie zamiarowe w kończynie lewej górnej -objaw Hoffmana po stronie lewej -retardacja kończyny górnej prawej i dolnej lewej -polikliniczne odruchy w kończynach dolnych P>L Rozpoznanie :Obserwacja w kierunku zespołu demineralizacyjnego obecnie negatywna. Od 3 dni mam silne zawroty głowy i nie wiem co mam robić proszę o pomoc czasami mam wrażenie że mi nikt nie wieży że tak źle się czuje i jak mam iść do lekarza to wręcz się boję . Proszę doradźcie co zrobić Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach