Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sie jeździ pociągiem?

Polecane posty

Gość ggoość
Jeśli w pociągu którym jedziesz nie ma ekranu, na którym wyświetlają się następne stacje i nie ma głośnika przez który obwieszczona jest stacja, to tylko patrzenie przez okno, pytanie ludzi i konduktora. Mogę Ci polecić też, żebyś przed podróżą spisała sobie wszystkie stacje po kolei (na stronie pkp, jak sprawdzasz rozkład, to jest opcja szczegółów podróży) i będziesz wiedziała ile stacji do końca, jak zobaczysz nazwę jednej, to będziesz wiedziała ile to przed Twoją. ;)

Gość gość
Czyli jednak zabolało. Współczuje skoro głupie pytanie wywołało u ciebie takie pokłady agresji. Nie wiem po co tu siedzisz i zaśmiecasz komuś wątek. Nie wie to sie dowie. Chyba na tym polega życie. I zaradność. Przezorny zawsze ubezpiecznony. Zanim zaczniesz od chamów wyzywać sama popatrz na siebie, Nie wiem co ci zrobili niepełnosprawni umysłowo że ich w to mieszasz - załosna idiotko. I to nie pisze autorka tylko matka niepełnosprawnego dziecka. Aż mnie trafia jak słyszę takie porównania w jakiś dziecinnych przezbywankach dwóch pind.