Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biesłana pamiętamy

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie zapomnimy! Dzieci???!!!! Wojna!!! Śmierć to śmierć. Raz na matka rodziła raz umierać prislo! Dzieci Biesłana nie zapomnimy. Pamietam!!! Teraz Donbas chcecie ruszyć? Wojna!

Gość gość
Nasza ofensywa rusza. Zniszczymy kijów. Viva donbas i rossija!

>>>Nigdy nie zapomnimy! Dzieci???!!!! Wojna!!! Śmierć to śmierć. Raz na matka rodziła raz umierać prislo! Dzieci Biesłana nie zapomnimy. Pamietam!!! Teraz Donbas chcecie ruszyć? Wojna!<<< x Pewnie nie wiesz GŁUPI CIULU, ale w Donbasie to bandyci z Kijowa bombardowali szkoły i szpitale. Zamordowali w ten sposób matkę mojego znajomego :(. x Spieprzaj do swojego Kijowa, banderowska popłuczyno ! ! !

Gość gość
Pamiętam zamordowane dzieci w Biesłany i tu nie ma znaczenia jakiej były narodowaści dzieci to dzieci i tylko najgorsza kanalia podnosi na nie rękę.

Gość gość
ja nie pamiętam i nie chcę. czas ruszyć do przodu.

>>>Pamiętam zamordowane dzieci w Biesłany i tu nie ma znaczenia jakiej były narodowaści dzieci to dzieci i tylko najgorsza kanalia podnosi na nie rękę.<<< x Coś mi się wydaje, że gdyby CZECZEŃSCY TERRORYŚCI, finansowani wtedy przez _merykańców, nie weszli do tej szkoły, to dzieci żyłyby dalej. x Ci sami _merykańcy finansują teraz Waszą kijowską juntę i ciągle prowokują kolejne rzezie :(. x Przestań zakłamywać historię banderowska popłuczyno ! ! !

Gość gość
Nie rozumiem kogo nazywasz banderowską popłuczyną bo jak mnie to oznacza że masz problemy ze zrozumieniem tekstu.

Gość gość
My ruszamy! Pod koniec Julia rusza nasza ofensywa! Viva Donbas! Viva Rossija! Stop faszistom i Banderowcom. Wojska Nowajejrassiji gatawe! :classic_cool: