Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lalki rodza przez cc na zyczenie, kobiety prawdziwe naturalnie

Polecane posty

Gość gość

!!!!!!

Gość gość
Milion razy już o tym było spadaj

Gość gość
Lalki nie rodza naturalnie nie maja naturalnych wlosow ,a doczepiane, silikonowe cycki, nie karmia te lalki naturalnie swoich dzieci bo nie daly by rady ich cipki sluza tylko do zabawy do wsadzania dlatego tak sie boja naturalnego porodu, a natura do tego nas stworzyla, oprocz seksu, ale lalki sa tylko do zabawy.. Kobiety sa na powaznie nie dla zabawy , kobiety rodza naturalnie i nie maja wiadra zamiast pochwy po porodzie bo lekarz pochwe zszywa

Gość gość
no właśnie, jak ci lekarz brzydko zszyje to do końca zycia zapomnij o kostiumie kąpielowym

Gość gość
Ja będę rodziła przez CC bo podczas porodu i tak byłabym nacinana w kroczu. Więc wole blizne na brzuchu niż w miejscach intymnych, dla mnie nacinanie tam to barbarzyństwo, wiążą się z tym tak samo przykre dolegliwości jak przy cc. Wolę nie móc się schylić niż nie móc usiąść na dupie a potem nie umieć czerpać przyjemności z seksu.

Gość gość
Chcesz miec temat na bece z mamus z forum? Moge im temat podeslac ;)

Gość gość
Do 15:37 skad kuzwa wiesz ze ponad 50 % nie ma korzysci z seksu po naturalnym porodzie chyba te co przed czerpaly zbytnia przyjemnosf z wieloma fiutami!!!ja wspolzylam tylko z mezem mialam 3 porody naturalne i czerpie zaebista przyemnosc z seksu z nim ale wczesniej bylam dziewica, a oprocz tego czuje sie pelnowartosciiwa mama

pamietaj tylko o tym, ze cesarka to nic innego jak operacja. Nie rozumiem tego calego hallo z cesarskim na zyczenie.

Gość gość
A wg mnie te ruchawice to robia se cesarki bo boja sie ze straca jedyna pasje zycia i rzecz w ktorej sie realizuja haha

Gość gość
w dupie mam wasze opinie - będę mieć cc i to prywatnie, męczyć się dla idei? GŁUPOTA :D

Gość gość
15:48 meczyl sie dla idea tez Jezus na krzyzu i wiem ze dla Ciebie to tez byl idiota

Gość gość
hahahahah, w życiu nie widziałam głupszego porównania dzięki, rozbawiłaś mnie, porównując religię do porodu :D :D :D ps. jestem ateistką, ale nigdy nie obraziłabym katolika słowami, że jezus to idiota, KRETYNKO

Gość gość
Sama jestess kretynka jakbys znala sie troche na swiatoeej literaturze to wiedzzialabys , ze slynna powiesc Idiota dostojewskiego jest o myszkinie a pierwowzorem , inspiracja do stworzenis tej postaci byl Jezus!! Czyli, ze dostojewski byl kretynem bo porownal jezusa o idioty, ale w sensie postrzegania go jako idiote przez takich konsumpcyjnych, materialistycznych konformistow jak ty , dla ktorych liczy sie tylko wlasna wygoda

Gość gość
Jesli wierze w Boga , porod jest elementem pewnego poswiecania, zeby mogl na swiat przyjsc nowy czlowiek, boli ale ale zaraz po bolu nastepuje radosc i wyrzut adrenaliny:) ty wierzysz w moc pieniedzy dawanych lekarzom w ramach lapowki za cesarke na zadanie, a wiesz ze to karaalne i to lamanie prawa?

Gość gość
s/p/i/e/r/d/a/l/a/j i nie wyjeżdżaj z dostojewskim i jezusem i odczep się od mojego brzucha - bo o tym temat założyłaś

Gość gość
16:07 nie wierzę w moc łapówki, po prostu zapłacę za poród w prywatnym szpitalu. Dokładnie 3900 zł. I niezmiernie cieszę się, że mnie stać :D

Gość gość
Pozdro rozwarte ci pe czki ladujecie na przesmiewczym fanpage'u. Kloccie sie dalej, bedziemy miec wieksza beke

Gość gość
Dla mnie seks nie jest priorytetem jak dla ciebie lasko chwalaca sie ze ma kase 3900 na cesarie jestes pusta jak beben kierujesz sie jak widac hedonistycznymi warrosciami ,'duzo ****** malo cierpiec, taka jak ty nie oddalaby zycia za swoje dziecko, ja po dwojce naturaljych porodow nie mam rozwalonej cipki bo lekarz mi dobrze zszyl i jakbym nawet miala rozciagnieta tez mnie stac na plastyke pochwy

Gość Lukia
Nie jestem pustą lalą a mialam 2 cesarki. Na nie są takie co to by chciały a je nie stać. Nikt niech nie pisze bzdur że seks nie jest ważny. Może dla was bo czucia po naturalnym nie macie. Ciekawa jestem co sądzą wasi mężowie. Tylko nie piszcie głupot że jest im dobrze z wiaderkami. Skoro wy na mnie wylewacie pomyje to ja mogę na was. Rozmawiałam z wieloma mężczyznami ktorych żony rodziły naturalnie i nie chcialybyscie wiedzieć a chyba żaden mąż wam prawdy nie powie.

Gość gość
Lukia ale jestes pusta sprowadzasz kobiete i siebie tylko do worka na sperme!!!rozmawialas z wieloma kolegami o wieokosci c**eknich zon??? Ja p*****le i co mowilas moia jest waska bo stac mnie bylo ja dwie cesarki!! Laska w d***e ci sie poprzewracalo a mowilas im ze po porodzie po cesarce sralas pod siebie bo mialaas sparalizowane cialo w polowie czy im o tym nir wspomnialas, ja jestem wysportowana , cwiczylam miesnie kegle rodzilam tak jak natura to wymyslila i nie mam w c***e wiadra , ale nikomu tez o tym nie opowiadam jak ty bo to spprawa intymna i kulturalni ludzie na poziomie nie rozmaeiaja o wielkosci swych c****ek

Gość gość
Poza tym nabijanie sie ze ktos zazdrosci bo kogos nie stac na cesarke iest zwyklym chammstwem nabijanie sie z biednych ludzi to prostactwo

Gość gość
Temat jest o cc na życzenie. W większości to suki, które kradną cc w szpitalach państwowych rodzącym, którym jest potrzebne. Jak na wszystko w naszym kochanym nfzecie, to też ma limity. Powód? Jest tyle komplikacji przy porodzie, niedotlenienia, połamane obojczyki i bla bla, a do jasnej cholery dlaczego? Właśnie przez te krowy, bo ta co potrzebuje cc nie dostaje, bo sprzedane. Nieważne, że dziecko 4500g, że wąska miednica itp, może urodzi. Kolejny powód to biedactwa z seksu nic nie będą miały. Wyćwiczcie głupie fruzie swoje pochwy przed ciążą, to wam luz nie grozi.

Gość gośćLuka
Jakie sranie pod siebie? Moze najpierw trzeba by było się dowiedzieć co po cesarce a potem się wypowiadać. Jak jest dobrze zrobiona to następnego dnia się wstaje a robi się kupę w drugiej dobie do toalety. I tak rozmawiam o seksie z innymi bo to normalna sprawa. Worek na sperme? Halo? Ja mam męża od 10 lat i jeżeli worek to na jego. Ubawiłam się tym komentarzem. Pusta? Skąd mozesz wiedzieć? Znasz mnie? Śmieszy mnie to co czytam. Proszę o więcej. Pozdrawiam

Gość gość
Bardzo ładnie wrzucacie wszystkich do jednego worka. Wszystkie jesteście tak samo durne. Współczuje waszym dzieciom.

Gość gość
Ja nigdy bym nie chciala gdyby mogla Naturalnie rodzic! Ja rodzilam dwa razy przy uczestnitstwie meza po dwoch nockach bylam w domu.Po cesarce moga wyjsc Powazne komplikacje ;(.Maz jest podczas kazdego badania nawet na fotelu ginekologicznym i wspieral porody. Mamy prawo do obecnosci osoby bliskiej nawet podczas badan i zabiegow w szpitalu decyduje zawsze Cywilizowany Pacjent.Ust 2008r art 21 Prawo Pacjenta!Zaraz ginekolog nie chcacy naszego partnera niewygodnego swiadka badan i zabiegow bedzie krytykowac,lecz to jego problem jest Prawo musi gosc je Szanowac obojetnie kim by nie byl!!!

Gość gość
Rodziłam naturalnie raz,ale drugi raz chciałabym miec cesarkę,o ile wogole bede kiedys w ciazy :o i mam w doopie co kto o mnie myśli

Gość gość
rozwalona zakompleksiona niekochana kobieta (autorka). moja droga, nie wylewaj swoich żali. Wolisz rozwalić dupsko, twoja sprawa, wolisz mieć tłuste liche włosy, miej, chcesz być "naturalnie" nijaka - nie maluj się, nikt ci nie broni... ale na litość boską nie rób z siebie pośmiewiska i nie wygłaszaj poglądów swojej babci z dekady wstecz. Pora Kochanie mieć swoje zdanie i jakiekolwiek obeznanie. PS: pochwa się rozciąga i pęka, nie równo i wcale łatwo się jej nie szyje. Często kobiety szyte są na odwal się i stąd luźne pochwy. Trochę wiedzy, miałaś szczęście więc trzymaj pysk.