Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lalki rodza przez cc na zyczenie, kobiety prawdziwe naturalnie

Polecane posty

Gość Lukia
Gość 12:39 rozumiem że to o mnie. A więc droga Pani w szkole średniej uczą czytać ze zrozumieniem jak nie w podstawówce. Po pierwsze to nie nabijam się z biednych. Chmm bogata nie jestem. Do lekarza przez całą ciążę chodziłam prywatnie i nie żałuję żadnej złotówki bo zdrowie moich dzieci jest najważniejsze. Miałam zlecane badania jakich lekarze na nfz raczej nie zlecają. Mąż uczestniczył na każdej wizycie i przy każdym badaniu. Mieliśmy rodzić wspólnie. Niestety był brak postępu porodu i zaproponowano mi cc. Ojej no i teraz jestem taka pusta lala :-)Chciałabym aby to były wasze życzenia które się spełniają bo póki co to patrze na moje90 kg i tej lali nie widzę. A czemu 90? bo jak byłam w ciąży to brałam mase hormonów. Dla mnie zdrowie dzieci jest najważniejsze i gdybym miała jeszcze dwójkę czy trójkę to i tak rodziłabym przez cc. Czy jak wy macie dzieci to już wasze potrzeby się nie liczą. My z mężem uważamy że jeżeli my będziemy szczęśliwi to nasze słodziaki również. A forum jest po to żeby rozmawiać i dzielić się swoimi spostrzeżeniami. I co? Znowu kij w mrowisko?

Gość gości
Akurat w 100% zgadzam się z Lukia. Rodziłam 2 razy naturalnie. Wydawało mi się że cesarka to absolutnie nigdy w życiu itd Teraz gdybym mogła cofnąć czas to tylko cc. Nie uwierzę że ktoś kto rodził naturalnie ma taką samą pochwe jak z przed porodu. A już nie wspomnę o szwach. Dziewczyny bądźcie obiektywne i nie gadajcie głupot. Chociażby że seks jest nie ważny. No bo jak mamy takie pochwy to psychologicznie odstawiamy go na boczny tor. A mężowie nasi szukają przyjemności gdzie indziej. Pozdrawiam

Gość gość
Do 17;39 prymityw z ciebie