Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wszystkie macie takich facetów że was niesamowicie kręcą że macie ochotę na

Polecane posty

Gość gość
Pozadanie nie przyjdzie. Przyzwyczaisz sie tylko jak platna d***** do ciagniecia druta

Gość gość
Te, które mają facetów, którzy ich kręcą nie siedzą na kafe i nie przekonują o tym wszystkich dookoła.

Gość gość
Każdy ,,Adonis" jest nim tylko przez jakiś czas, podobnie jak każda ,,Wenus", a już szczególnie w epoce, w której powszechnie obowiązującymi formami erotyki stały się te wyznaczane przez tzw. Middle class i lumpenproletariat. Erotyczne gadżety nudzą dzisiaj jeszcze szybciej niż kiedyś, bo są jeszcze bardziej przewidywalne. Współczesność nigdzie nie objawiła swojego ograniczenia bardziej niż w erotyce. Znalezienie dobrej kochanki/ kochanka graniczy z cudem. Sztuczne pojękiwania opisane w gazecie- miesięczniku jako przejaw ,,miłości", pryszczaci maczo, wiara, że dopiero człowiek nauki odkrył w XIX wieku kobiecy orgazm,o którym swobodnie pisali najwybitniejsi Starożytni autorzy, świadoma asceza zmęczonego,******cza" utożsamiona z typem ,,prawika-ideologa-socjalisty" z małym fiutem... Czy to wszystko ma jakikolwiek związek z erotyką? Nie, to tylko wasz popęd pomyślany dokładnie w ten sam sposób jak myśl o nażarciu się, wysikaniu i wysraniu albo 9-godzinny sen.

Gość gość
Ze co? :) :) Co to za psychobelkot? Od lat kobiety kochaly facetow albo udawaly milosc do nieciekawych kolesi, za to z kasa. Koles co zaplaci zeby uslyszec "kocham cie" nie musi byc przystojny. Wystarczy, ze ma kase. Chetna sie znajdzie.

Gość gość
ja nie chce byle kogo

Gość gość
jaki "wasz"? ty nie jestes od nikogo wyzej.

Gość gość
milosc jest najwazniejsza

Gość gość
facet musi mi sie podobac.

Gość gość
Gość 23:24 Przemówiła zawodowa ladacznica. Dziękuję za to w pełni uświadomione opowiedzenie się za Republiką Europejskiego Proletariackiego Wszechk******a. ;)

Gość gość
gość 23:26 LOL. Nie, nie jestem -po co więc o tym piszesz?

Gość Gość Wtorkowy
Ja taki jestem, że nikogo nie kręcę. Taki cienias. Niski i do d**y. Mam żonę, ale ona mnie ma ochotyna seks ze mną. Szuka wymówek, ale raczej chodzi o to że jestem nieatrakcyjny. Żadna kobieta mnie nigdy nie kochała i czas się już z tym pogodzić for ever.