Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczuciowy trup

daleko, coraz dalej SKARBIE

Polecane posty

Gość gość
Witam wieczorową porą w piąteczek:) Przysiadłam cichutko w kąciku poczytać dalszego scenariusza o niespełnionym romansie. Ale jak widzę niewiele jest wpisów i to dlatego , że nie ma na scenie głównego bohatera. Wielbicielek mnóstwo, główny bohater podkręca wąsa a może i nie. Strony się zawieszają tak samo jak zawiesiła się ta niespełniona miłość. Czar prysł, on i ona przywdziewa inne ubranko;)

Gość gośćuczuciowy trup
no... to dołożę kilka detali do scenariusza...

Gość gość
gość dziś degeneraci Gościu piszesz o sobie? Wyjaśnij kogo zaliczasz do tej grupy, może określ się bliżej komu ubliżasz.

Gość gość
O! I znalazł się Nasz bohater:D Czekamy na detale.

Gość gość
Do 20.41...kto powiedział, że romans niespełniony?

Gość gość
Gość z 19:07 ma wątpliwości co do opisywanego scenariusza. Należałoby wyjaśnić czy to jest niespełniony romans czy miłość. Bo to duża wskazówka dla czytających i zainteresowanych.

Gość gość20_41
Ani romans ani miłość. COŚ. coś co ciągnie nas ku sobie za mało na romans za mało na miłość. Za dużo na nic.

Gość gośćuczuciowu trup
... tytułowa "SKARBIE" ma męża którego bardzo kocha, tak się przynajmniej wydaje Ut... Ut ma żonę od której nigdy nie odejdzie... niskie poczucie wartości tchórzostwo i nieśmiałość nie odgrywają w tej sytuacji tak wielkiej roli... mógłby widzieć Ją prawie codziennie... daleko to nie kwestia odległości... Layla i Giaur, polecam... https://www.youtube.com/watch?v=fX5USg8_1gA ... piszcie dalej ten scenariusz... ciekawią mnie różne wersje zakończenia... to prawda, pisałem sam do siebie... bo o czym tu dyskutować, w tej sytuacji... ale czasemm trudno jest przewidzieć dalszy rozwój wydarzeń... ciekawe jak to się skończy... chętnie przeczytam :-)

Gość gośćuczuciowy trup
gość20_41 dziś ...nie ująłbym tego lepiej

Gość gość
Nie wiedziałam, że między romansem a miłością jest jeszcze COŚ. Dziwne przypadki.

Gość gość20_41
Mógłby widzieć ją codziennie,ale ucieka i robi uniki, Nie wiadomo w sumie po co , bo od swoich uczuć i tak nie ucieknie. Ucieka od jej bliskości fizycznej, a zapomina, że cały czas ona siedzi w jego sercu . Może nie widywać jej długo, ale to nic nie daje, bo po tak długim poście od jej ciepła, wystarczy jedno spojrzenie jej oczu, a on odpływa. Ona.. Mogłaby widzieć , go codziennie, ale ucieka. Sama przed sobą. Czeka na jego ******czeka na moment, gdy z daleka ujrzy kochaną sylwetkę, gdy w oczy jego spojrzy, uśmiechnie się. Ale go nie ma...On udaje, że tak jest lepiej. Że lepiej mu, gdy jej nie widuje.

Gość gość20_41
gośćuczuciowy trup dziś gość20_41 dziś ...nie ująłbym tego lepiej x Tak to opisałam, bo sama przez to przechodzę. Ani romans, ani miłość, ani nic. COŚ.

Gość gość
jest zabawką, odskocznią od codzienności, sposobem na nudę, tęsknotą za młodością, pragnieniem odmiany

Gość gość20_41
Ut, to cytat z piosenki, którą wkleiłeś dzisiaj: "Próbowałem cię pocieszyć, Gdy zawiódł cię twój facet" Czy tak było w rzeczywistości?

Gość gość
Uczuciowy z tego co napisałeś sam już zakończyłeś ten scenariusz i nie ma co dalej pisać. To COŚ to nic innego jak chora wyobraźnia, nazwać to COŚ trzeba po imieniu.

Gość gośćut
gość20_41 dziś ... dokładnie tak... pierwszy akapit... drugi nie wiem

Gość gość
Ut ...Ty masz zone to wiemy, ale ona nie ma męża...

Gość gość
Czy to się da leczyć? Potrzebna wizyta u psychiatry.

Gość gość20_41
Pocieszyłeś..Bardzo. Najbardziej właśnie Ty. Nawet nie wiesz ile mi to dało. Dzięki Tobie nie czułam się osamotniona. czy zawiódł? może inaczej napiszę - nie wszystko rozumiał.

Gość gośćut
gość dziś ... zdecydowanie nie... nigdy się nie bawiłem...

Gość gość
dziś Ut ...Ty masz zone to wiemy, ale ona nie ma męża... Skoro UT napisał że ona ma męza to jaim prawem piszesz, że jest inaczej? Chyba on lepeij wie.

Gość gość
Tęsknię najdroższy K., wciąż tęsknię.

Gość gość
znowu zawieszka stronki

Gość gośćut
gość20_41 dziś ... to sprawa między Claptonem i McCartneyem piosenka musi mieć jakiś tekst, a była dla Pattie

Gość gość
Kłamiesz aż się za Tobą kurzy uczuciowy. Czy jesteś lojalny wobec swojej żony? Wie o tym, że w Twojej pięknej główce rodzą się takie fantazje? Fantazja też jest zdradą.