Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wy tez ubieracie 2 czy 3 mies dzieci w jeansy??

Polecane posty

Gość gość
Ale wsiury

Gość gość
Jasne ze nie, dzinsy sa zbyt sztywne i niewygodne dla takiego maluszka. Ciezko nawet go ubrac w takie spodnie.

Gość gość
Autorko czemu Ty jesteś ograniczona i totalnie nie dociera do Ciebie fakt, że nikt nie ubiera dziecka w sztywne dżinsy, tylko miękkie, delikatne na gumce bezucoskowej. Przejdź się po sklepach i zobacz sama. Wkurza mnie to pitu pitu o tym jak to matki skazują swoje dzieci na meczarnie w sztywnym dżinsie, bo to nie prawda:o.

Gość żółta cukinia
Dziecko kilkumiesięczne miało legginsy a'la jeans. Wcześniej też kilka razy nosiło miękkie sztruksy. Osobiście nie spotkałam się z prawdziwymi dżinami (sztywnymi) w rozmiarze 62/68. Moje dziecko ma kilka par takich fajnych legginsów stylizowanych na dżinsy i nie zupełnie obcisłych (chłopczyk).

Gość gość
Ja tez zakladam jeansy dziecku,a ze sztywnym jeansem sie nie spotkalam?Moze osoby tak twierdzace kupuja ciuszki dla dzieci tylko na jakichs bazarach :p

Gość gość
Dziewczyny nadchodzi lato, więc zarówno mamy dzieci ubieranych w pajace, jak i tych ubieranych w jeansy i koszule, czas zmienić strój na super wygodne bodziaki i koszulki z krótkimi rękawami. A spor roztrzygajcie jesienią ;) ale wtedy wasze maluchy będą już może podróżować na spacerach w pozycji siedzącej i uwierzcie mi, wtedy dopiero jest dylemat czy nic nie uwieka brzuchola ;)

Gość gość
Co cie autorko obchodzi jak ktos ubiera swoje dziecko. Ty ubieraj po swojenu i daj innym mamuskom robic to samo. Kazda jest inna i ma inny styl i tak ubiera dziecko. Moja kuzynka ubiera swoje dzieci 2 i 6 lat zawsze w dresy, mi sie to nie podoba ale to jej sprawa. Inni znajomi w sliczne kiecki garniturki itp, maja prace na kierowniczych stanowiskach, sami chodza w gajerkach i kostiumach i to ich styl.. Nic nikomu do tego..

Gość gość
Moja siostra siedzi w domu kasy brak ale ona z dziecmi maz tyra. Niezadbana wiecNie poplamiony dres tluste wlosy. I dzieci to jej odbicie 1/5r i 4 lata. Dresy jakies zmechecone z kulkami wiecNie ciemne bo brudu nie widac (ma chlopca i dziewcYnke) brudne koszulki. Wlosy dziewczynki tluste koltuny. Natomiast Ja z mezem pracujemy w biurach. Wiec o stroj dbamy. Garnitury maz czesto nosi albo elwganckie dzinsy i koszule. I dzieci tez tak ubieramy. Tzn nie nie w garnitury ale schludnie i ladnie. Mlody cEsto ma dzinsy wygodne a corka leginsy i tuniku.

Gość gość
Do gość dziś Ja tez siedze z dzieckiem w domu, ale zawsze staram sie wygladac dobrze, baaa nie nosze dresow, a moje dzieci chodza ladnie i modnie ubrane. Co ma bycie w domu do wygladu dzieci czy matki?

Gość gość
Moje dziecko też w spiochach tylko spało ale gdy było noworodkiem to miała pajacyk i kombinezon z misia na sobie bo w kwietniu było jeszcze zimno

Gość gość
Legginsy dla chłopca haha a ja się dziwię autorce hehe

Gość gość
A ja będąc u lekarza widziałam około 2 miesięcznego malucha w spodniach sztruksowych koszuli i kamizelce. Na głowie miał jakiś beret czy kaszkiet. . . Gdy widziałam jak matka i babka mordują się z tymi szmatami by go zważyć wspolczulam dziecku. Dziecku najwygodniej jest w body. Nie ma gumek guzików nic się nie podwija, rozpinasz i już. A nie ściągać przez głowę kamizelkę odpinanc koszule później gacie. A dajcie spokój.

Gość gość
Tez tak uwazam.. Tzn sa oczywiscie dzinsy i inne spodenki calkiem wygodne itp ale duzo wiecej jest sztywnych z ciasna guma, wcale nie od jakis rumunow jak niektore durnoty pisza:) tez uwazam ze na 1.mce zycia najlepsze sa jak najwygodniejsze ciuszki. Tu chyba nie o to chodzi ze autorka najezdza na tych co ubieraja tak czy inaczej swoje dzieci, nie podoba jej sie to i ma prawo. Ale reakcje niekt kobiet pokazuja ze nie ma oczym dyskutowac bo nie potrafia, nie znaja zasad norm dyskusji. Od razu atak i agresja.zal

Gość jadzis
Wybacz ale niektore posty autorki sa na niskim poziomie...jak mozna pisac ze np.po tym jak kobieta ubiera dziecko, widzi jaka jest matka czy tam osoba. Ja osobiscie nie mam jeansow dla dziecka i nie uzywam bo mnie nie stac na modne ciuchy....ale watpie czy bym moja mala w jeansy wciskala gdybym kase miala.Tak jestem wygodna i im szybciej moge przebrac dziecko tym lepiej :p