Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOI DZIADKOWIE NIE AKCEPTUJA MOJEGO PARTNERA

Polecane posty

Gość gość

i dokuczaja mi z tego powodu a ja mieszkam z nimi jeszcze, mam 25 lat, pomagam im itd a oni sa juz po 82 lata maja i chcieliby zebym ja zostala z nimi a ja chce sie wyprowadzic to mi dokuczaja ublizaja mojemu facetowi, bo im sie nie podoba ze on ma 36 lat

Gość gość
Gdybym miała takich dziadków, którzy myślą tylko o sobie i mają w doopie mnie i moje szczęście, to jeszcze tego samego dnia bym się spakowała i niech radzą sobie sami :O

Gość gość
Może to ty masz w doopie swoje szczęście i dziadkowie chcą cię przed tym uchronić. Jajko mądrzejsze od kury, to się nie sprawdza!

Gość gość
oni zawsze byli tzw rządzicielami, zabraniali wychodzic do kolezanek itd... całe zycie najpozniej do domu wracalam na godz 20, babka to wyzywa wszystkich dookola i ciagle kaze chodzic do koscicola wiec nie jest tak kolorowo... a ja mam za słaby charakter zeby sie przeciwstawic

Gość gość
rozważ, co zrobili dla ciebie dziadkowie, a co robi dla ciebie i jakie plany ma chłopak, dorośli w stosunku do wychowanków są "rządzicielami" i to nic złego, tylko troska