Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luty2016

czy to normalne ze mam taki sluz w ciazy

Polecane posty

Gość luty2016

Hej w wtorek dowiedziala sie ze jestem w ciazy Jestem 4 tygdniu od kilku dni zobaczyłam u siebie śluz śnieżnobialy jest go o wiele wiecje niz normalnie jest troche wodnisty a troche gesty grutkowaty to normalne martwie sie bo to moja 1 ciaza

Gość gość
Normalne... Taki biały kredowaty.... Do póki nie ma krwawienia, plamienia, to ok....No i jeszcze nie ok jak taki typowo grzybiczny że siedząca pochwą i typowymi objawami zapalenia.... Ale jeśli nic cie nie swędzi, to taki biały śluz jest typowy na Początku ciąży

Gość luty2016
Nic nie swedzi nie piecze Jeszcze wczoraj przed zrobieniem testu myslalam ze mam infekcje a tu taka niespodzianka Do ginekologa ide dopiero w poniedialek Nawet nie mam zadnych objawów ciazowych tylko dwa testy pozytywne i to tyle w poniedzialek powinnam dostac okres nie dostalam dlatego zrobilam test :-)

Gość gość
Tez tak mialam nie martw sie

Gość gość
normalne

Gość luty2016
Jeszcze nie moge w to uwiezyc ze jestem w ciazy i sie martwie

Gość gość
Z czasem i objawy sie pojawia. I życzę zeby były łagodne. Ja niestety mialam wszystkie najgorsze i dawały ostro popalić. Po 3 miesiącach wyglądałam jak smierć blada z podkrążonymi oczami. To był koszmar.

Gość luty2016
Nie wiem jak to bedzie u mnie oby byly lagodne Ale i tak dla mnie najwazniejsze jest to zeby dzidzia sie prwidlowo rozwijalam zniose wszystko :-)

Gość gość
Ja mialam tyle bialego sluzu,ze az kapalo na badaniach. A jak wymiotowalam to doslownie lecialo ciurkiem. Ginekolog i polozna mi wmawialy,ze infekcja grzybucza. Zapisywaly kolejne specyfiki pimafucin,pimafucort,gynazol. Milo,ze w cytologii i wymazie z pochwy nic nie wyszlo. Po porodzie od razu zniknelo jak reka odjal. U mnie to bylo normalne. U Ciebie moze jest normalny taki sluz.

Gość luty2016
Nie balas sie tego brac w ciazy