Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy widziałyscie na żywo jakąs znana ,aktorke,celebrytke z telewizji??

Polecane posty

Gość gość
no mieli wtedy fanki w wieku 11-13 lat :D ciekawa jestem czy ktoś kto wtedy za nimi szalal dalej ich słucha i lubi...czy raczej wyrosły z tego

Gość gość
Osobiscie nie znam nikogo kto by ich jeszcze sluchal, ale na tyle fanek ile mieli na pewno znajdzie sie jakas oszolomka. Mam kolezanke, ktora od podstawowki (czyli juz jakies 11-12 lat) jest wierna Avril, ciagle wrzuca jakies informacje o niej na fb, zbiera materialy, pisze do niej wiadomosci :D i nie wiadomo co jeszcze. Wiec czemu TH mieliby takich fanek nie miec nawet po 10 latach.

Gość gość
Ja spotkałem Marylin Monroe chciała się umówić ale jej odmówiłem, bo dzień wcześniej ustawiłem się na kawę z Katy Perry. To było po tym jak skończyłem znajomość z Angeliną Jolie.

Gość gość
no mogą mieć fanki,bo mi np wcale sie nie zmienił gust muzyczny,to,czego słuchałam mając lat kilka,potem kilkanaście tego słucham nadal. Oczywiście wiele różnych nowych piosenek ale chodzi o gatunki,które lubię. Avril też lubię ale słucham sporadycznie,nawet o niej zapomniałam

Gość wyglądają przecietnie
-Krzysztof Hołowczyc -Katarzyna Figura -Ilona Felicjańska -Robert Gonera -Wojciech Jagielski -Robert Janowski -Janusz Drozda -Justyna Steczkowska

Gość gość
Ja widzialam w Zlotych Tarasach ta aktorke, ktora grala kiedys Malgosie w M jak milosc. Wygladala bardzo swiezo, miala delikatny makijaz, niezniszczona, zadbana cere.

Gość gość
Do tego byla usmiechnieta i to jej odejmowalo z 5 lat, a nie tak jak w serialu kiedys robili z niej wiecznie niezadowolona cierpietnice z ponura mina.

Gość gość
hehehhehe

W Polsce to chyba tylko Gawlińskiego z Wilków widziałam i Olbrychskiego w teatrze. Ale w Anglii dość sporo. Ostatnio jak byłam, to widziałam Evę Green, chyba na plan przyjechała. Jest jeszcze ładniejsza niż w telewizji.

Gość gość
ja widzialam claudie schiffer w niemczech bo tu mieszkam:) mówie wam jaka ona jest wysoka i jaka szczupła...nie za chuda ,ale wlasnie taka megaproporcjonalna mimo ze szczupla bardzo...wielkie wow jesli chodzi o jej wygląd..

Gość gość
WIDZIALAM GARDIAS...SLICZNA I CHUDA

Gość gość
Fajna historia z tym Cejrowskim :-) zazdroszcze Ci. Uwielbiam faceta 😘