Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy widziałyscie na żywo jakąs znana ,aktorke,celebrytke z telewizji??

Polecane posty

Gość gość

i jak wygladala na zywo??czy rownie piękne są jak w tv??

Gość gość
widzialam kiedys Małgorzate Soche, aktorka ktora grala Violette w Brzyduli i wygladala nijak, to byla zima, poznalam ją po charakterystycznych brwiach i oczach, taka zwyczajna kobieta... widzialam tez kiedys w metrze Jakuba Wesołowskiego znanego z Czasu Honoru, rownie brzydki jak na ekranie, te jego miny w stylu patrzcie jaki jestem piekny i z******ty :O widzialam jeszcze kilka znanych osób w tym Lewandowską, Joanne Krupe i Natalie Siwiec, Wojewódzkiego, Piroga i nie zrobili na mnie wrazenia, na zywo wygladają po prostu zwyczajnie

Gość gość
a jak maja wygladac jak bogowie?:D

Gość gość
chyba zartujesz dziewczyno wyżej.... natalia siwiec na żywo wygląda bosko...niejeden kto ja widzial to tu pisal na kafe nawet o tym.. podobno wygląda jak miss world na zywo i wlasnie w tv gorzej.. a czy te wszystkie aktoreczki i celebrytki sa tak chude jak w tv?przerażająco chude...siwiec juz jak szkielet wygląda..

Gość gość
ja widziałam marka piekarczyka w krakowie w sklepie.normalnie byłam w szoku..facet malutki wzrostem i chudy a wyglada jak 40-stolatek a ma juz 65 lat prawie..naprawde super zakonserwowany z wyglądu.

Gość gość
Ja chodziłam do szkoły z Grycanką :) Tą drugą w kolejności która zajmuje się modelingiem size plus, ogólnie byłam pozytywnie nastawiona ale w życiu nie spotkałam bardziej zarozumiałej dziewuchy, wyśmiewała się z osób które miały "biedniejsze" ciuchy czy rzeczy od niej, chwaliła się czymś cały czas. Nie można było z nią słowa zamienić bo patrzyła na wszystkich z góry i co najlepsze wychodziła z założenia że osoby które nie mają pieniędzy są leniwe. Dodatkowo chodziła w obcisłych ciuchach a z twarzy... serio.. te jej zdjęcia to jest +++++photoshop... bo oczy małe, usta wąskie, brwi zrobione bo wcale nie ma natualnych, tona tapety na twarzy, doczepiane rzęsy i doczepy we włosach. Ogólnie masakra.

Gość gość
dorota gardias chuda jak szkapa..czesto przechodze kolo niej na ulicy ,jak robi te pogode do ddtvn.....:):)

Gość gość
ale czym wy się jaracie? przecież to są normalni ludzie, jedzący, śpiący, pijący, s*****cy tak samo jak wy. To nie są żadni bogowie. Jedyną różnicą jest to, że czasem ich pokażą w tv, a ciemnota się spuszcza z zachwytu :o pracuję w tv, wielu z nich widuję codziennie, innych od czasu do czasu. Normalni ludzie, poza tym, że zazwyczaj widzi się ich bez makijażu (swoją drogą do kamery jest zdecydowanie mocniejszy makijaż, więc nikt tak po ulicach nie chodzi). Jedyna różnica jaką najczęściej można zauważyć to taka, że w naturze są niżsi (nie wszyscy) niż wydają się na ekranie

Gość gość
Ja widziałam Wojciecha Cejrowskiego na lotnisku, zupełnie niespodziewanie bo małe lotnisko, w bardzo małej mieścinie. Wyglądał identycznie jak w TV, nawet był w tych swoich hawajskich koszulach. Od dawna go podziwiałam bo kocham jego programy i pogląd na świat. Ale nie miałam odwagi podejść bo miałam wtedy 19 lat, szara myszka. Więc stałam tak obok niego i się gapiłam. A on nagle nos z za gazety i krzyczy "No niech pani się tak nie czai, niech Pani podejdzie ja nie gryzę". Podeszłam.. i wyszłam z podziwu jaki ten człowiek jest wspaniały. Rozmawiał ze mną normalnie, jak równy z równym. Dyskutowaliśmy na wiele tematów (okazało się że czeka na samolot tylko o 5 min krócej niż ja). Słuchał co mam do powiedzenia i mówił swoje zdanie, rozmawialiśmy godzinę, sam zapytał czy nie chce sobie zrobić zdjęcia na pamiątkę, potem dał mi jeszcze nie używany notes z Azji zachodniej na pamiątkę. Powiedział że jestem inteligentna i wiele motywujących dla mnie rzeczy które mam w głowie do teraz, pomimo tego że tyle lat minęło. Miałam wrażenie jakbym rozmawiała z autorytetem który chce dla mnie jak najlepiej i całą uwagę w rozmowie poświęca właśnie mi. Pamietam że cały dzień nie mogłam w to uwierzyć i do teraz żałuje że nie zaprosiłam go na obiad bo za miesiąc miał wracać przez mój kraj do USA. Ale mówie... nigdy nie pomyślałabym że osoba z taką karierą, która tyle osiągnęła i tyle ma będzie taka dla zwykłych ludzi i będzie wszystkich traktowała równo. Od tej pory jeśli chodzi o gwiazdy i tak dalej Wojciech Cejrowski jest dla mnie nr. + powiedział mi wiele rzeczy na temat życia w Polsce i innych krajach które nie raz mi się przydały i uratowały "tyłek" przed odpowiedzialnością karną czy czymś innym :)

Gość gość
joanna krupa na żywo podobno nie jest juz piekna ale edyta gorniak jest cudna na zywo..widziałam i powiem wam ,że posągowa jest i wyroznia sie na tle szarej masy ludzkiej...wysoka i zgrabna nieziemsko..piękna ..

Gość gość
fajna jesteś

Gość gość
Ale Ci zazdroszcze spotkania Cejrowskiego! Super historia! Też bym tak chciała

Gość gość
marina łuczenko na żywo jest okropna z charakteru:( taka wyniosła i pewna siebie ,,ma mniemanie o sobie ,że jest najpiekniejsza..patrzy z wyższoscia na innych..ale fakt ,że ładna ,tylko za chuda a głowe ma duża..

Gość gość
krupa nawet na zdjęciach jest wstrętna, zobacz jej zdjęcia z plaży bez makijażu jaka raszpla, bez talii, z grubą szyją

Gość gość
a ja spedzilam kiedys godzine wozac Dorote Wellman po Krakowie - melexem I ona jest jeszcze bardziej z******ta niz w TV, rowna normalna kobieta ze swoim zdaniem, podwiozlam ja I jej kolege na Kazimierz na WODKE, mam fotke, autograf na szczescie (zawsze w portfelu) I mile wspomnienie. Naprawde super babka.

Gość gość
dorota wellman to spasiony wieprz a nie czlowiek

Gość gość
a ty jestes zalosnym no lifem podbudowujacym swoja niska samoocene obrazajac ludzi ktorzy cos osiagneli. I co ze jest przy kosci? ma kochajacego meza, fajnego syna, ladny dom z******ta prace zdrowie I kupe kasy. a ty co masz? bluzgi na kafeterii I malego wacka albo rozjechana p**de jestes singlem albo dziwadlem bez znajomych wysmiewanym przez cala podstawowke I nawet zdrowia nie masz (a szczegolnie psychicznego) parowo. zuj gnoj buraku

Gość gość
Kilka osób widziałam ale największe wrażenie zrobił na mnie Szymon Hołownia . Byłam zaskoczona ,że jest taki wysoki i szczupły . Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie swoim wyglądem Nelly Rokita -taka kruszynka ,drobinka z fajną fryzurką i w fajnych ciuszkach

Gość gość
holownia to niski facet i grubawy w tv...więc cos ci sie pomieszalo.moze z prokopem pomylilas..

Gość gość
Nie nie - nie pomyliłam - naprawdę byłam zaskoczona ,że jest wyższy ode mnie a ja raczej krasnoludkiem nie jestem .Przy Prokopie faktycznie wygląda jak kurd**el ...

Gość gość
edzia gorniak na zywo to paskuda z malymi oczkami.. a doda na zywo to pieknosc i szkapa chuda.potwierdzaja to wszyscy moi znajomi co ja widzieli.,

Gość gość
Widziałam bardzo dużo znanych osób. Na ogół to są zwykli, szarzy ludzie, niczym się nie wyróżniają w tłumie. Przykładowo, raz w pracy miałam okazję spotkać Więckiewicza i gdy go zobaczyłam na żywo, pomyślałam, że wygląda jak cień człowieka. Był niższy niż sądziłam, taki zmarnowany, zmęczony.

Gość gość
Widzialam Kammela w jakiejs knajpie, czekal na kogos i wygladal jak.. Kammel. Od razu dalo sie rozpoznac. W TV mi sie w ogole nie podobal, wyglada jak taki lalus-przystojniaczek z idealna twarzyczka zadufany w sobie, ale na zywo to inna bajka - kiedy byl w zwyklym t-shircie i jeansach i w swietle dziennym bylo widac jego wady, uplyw czasu itp, wygladal niesamowicie. Bardzo przystojnie ale juz nie jak lalus a jak prawdziwy mezczyzna

Gość gość
Ja Focusa. Miałam okazję z nim rozmawiać parę razy. Z wyglądu niepozorny, o ile nie spojrzysz do czego wsiada. Charakter, no trochę snob. Jego dziewczynę też znam, w sumie na reklamach majtek wygląda lepiej, ale wiadomo, że tam jest zrobiona.

Gość gość
I stachurskiego widuje. Banie ma już fest zryta, jakąś manie przesladowcza chyba ma bo nosi kapelusze, szaliki i okulary , jakby się chowal a jednocześnie jego wzrok mówi " tak, to ja, co nie poprosisz mnie o autograf? Haha pracowałam w sklepie, niedaleko niego i zawsze Miałam ubaw bo dziwne to było.

Gość gość
Widzialam tez jakies 2 lata temu takich panow, nie wiem czy ktokolwiek ich jeszcze pamieta, Bill i Tom z TH. Calkiem przypadkiem bylam akurat w Berlinie i pod jakims budynkiem telewizji. Z tego co wiem, szal na ten zespol byl jakies z 10 lat temu (okolo 2005-2006 rok) i pamietam, ze wtedy na viva pokazywali jak to wszedzie gdzie sie nie zjawili to czekaly na nich tlumy fanek ale teraz to juz zapomniane gwiazdy a zachowywali sie jakby nadal byli hohoho nie wiadomo jak popularni. Wysiedli z auta, obaj czarne ogromne okulary na twarzy, glowy pochylone zeby nikt ich ,,nie poznal'' haha :D przemkneli tak szybko jak sie dalo do budynku eskortowani przez 2 ochroniarzy i tyle ich bylo widac. Oczwiscie znalazlo sie jakies 5 kaszalotow ktore robily im zdjecia smartfonami ale czy to przypadkowe dziewczyny czy jakies faneczki ktore nie zdazyly wyrosnac i nadal biegaja za swoimi idolami- nie mam pojecia.

Gość gość
haha no u mnie w szkole był szał na tokio hotel :D bylam wtedy w 6 klasie i prawie wszystkie dziewczyny sie podkochiwaly w tym Billu...ja byłam wyjątkiem,nie słuchałam tego w ogóle i nie podobali mi się. A i tak dziewczyny mi zadawały pytania "który podoba ci się bardziej? bill czy tom?" beka :D

Gość gość
No ja wlasnie bylam wtedy w 1 gimnazjum i wiem, ze byli super-popularni wsrod dziewczyn ale to byl 2005-2006 rok, jak konczylam gim w 2008 juz praktycznie malo kto o nich mowil oprocz kilku dziewczyn, ktorym nie przeszlo przez te 3 lata. A gdzie 2008 a 2013.. :D