Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawigatorka

jak pomóc przyjacielowi, który tkwi w toksycznym związku?

Polecane posty

Gość gość
To tępa dziecina z tej autorki i nic nie zrozumie, na szczęście karma wraca, dojdzie kedyś w jej życiu do sytuacji takiej, że to ona będzie przedstawiana w złym świetle, do 'przyjaciela' kogoś z jej bliskich osób. Poczuje na własnej skórze, wtedy się czegoś nauczy.

Gość gość
Autorka to szmata żonatego a nie przyjaciółka. Przyjaciółce nie przeszkadza żona czy partnerka życiowa faceta a już na pewno nie obrabia dopy w necie kobiecie swojego przyjaciela. Pewnie zdziro nic warta nawet na oczy nie widziałaś tej kobiety a tylko ploty o niej rozsiewasz. Powinna ci ryj obić to wreszcie odczepiłabyś się od jej męża

Gość gość
"To tępa dziecina z tej autorki i nic nie zrozumie, na szczęście karma wraca, dojdzie kedyś w jej życiu do sytuacji takiej, że to ona będzie przedstawiana w złym świetle, do 'przyjaciela' kogoś z jej bliskich osób. Poczuje na własnej skórze, wtedy się czegoś nauczy. " X Do dziewczyny przyjaciela też karma wróci i może zobaczy, co to znaczy być GNOJONĄ przez partnera w związku, szantażowaną i traktowaną jak śmieć.

Gość gość
Do dziewczyny przyjaciela też karma wróci i może zobaczy, co to znaczy być GNOJONĄ przez partnera w związku, szantażowaną i traktowaną jak śmieć. x idź mu obciągnij żałosna autorko. nie chce ci wyjąć ani rozsunąć rozporka? bo się pewnie brzydzi takiej ściery jak ty

Gość gość
Takie macie szczęśliwe związki, że po nocy i od rana kisicie doopska na tym temacie. Gdzie są wasi faceci? Siedzą u przyjaciółek, a wam żal doopę ściska?

Gość gość
Sama obciągaj dziewczynko, tak jak zrobiłaś to połowie miasta. Ale chyba słabo to robisz, skoro żaden cię nie chciał na dłużej, a twój własny facet ucieka do przyjaciółki.

Gość gość
haha facet ucieka do przyjaciółki? hahaha skoro do ciebie przyleciał kretynko, a wciąż jest z tamtą, to chce zamoczyć! tępa idiotko! masz faceta? coś czuję, że chętnie bym się z nim zaprzyjaźniła, nawet dziś, daj namiary na niego. jestem obecnie sama, chciałam pobyć sama jakiś czas, ale mam chrapkę na twojego lovelasa, a na 100% mi nie odmówi przyjaźni. zapewne do pięt mi nie dorastasz w niczym, a ubaw przedni z ciebie będę miała, to jak? :) proponuje tej wywłoce zablokować konto i zamknąć ten temat! to chora psychicznie osoba!

Gość gość
Lepiej idź sprawdzić, czy ci sponsor nie ucieka :)

Gość gość
Hanka nie produkuj się,nie masz ani stylu ani klasy w pisaniu.Do poziomu dużo ci brakuje. Tego niestety sponsor ci nie zasponsoruje. A te twoje posty matrono świadczą o twojej zrypanej osobowości.Piszesz w kilku osobach.Lecz się.

Gość gość
Jakas idiotka poczula sie zagrozona ze jej sponsor sie urwie

Gość gość
do Ciebie to wysmarowałam idiotko i nie mieszkam na wsi ale to chyba nie ma znaczenia

Gość gość
ty po prostu nie byłaś nigdy w związku bliskim pełnym miłości nie byłaś i nie jesteś i dlatego tak się bujasz po kolegach i nie wiesz gdzie ulokować uczucia

Gość gość
niezła wyrachowana szmata,która nazywa się przyjaciółką zajętego

Gość gość
A niedojda dalej swoje.Tak tylkiem trzesiesz, ze sponsora stracisz?

Gość gość
Naskakujecie na autorkę ,a co jeżeli ten facet naprawdę tkwi w toksycznym związku i nie ma z kim o tym na ten temat porozmawiać .Poczytajcie sobie trochę o toksycznych związkach,jak takie osoby manipulują, kontrolują poniżają, a nawet grożą jak ktoś chce od nich odejść .

Gość gość
koleś niech szuka wsparcia u kolegów a nie u dziwek

Gość gość
Widać potrzebuje kobiecego wsparcia, a partnerka mu tego nie daje

Gość gość
Znam to.

Gość gość
Hanka wywłoko odwal się od żonatego, bo powiemy jego żonie co ty o niej bredzisz publicznie. Dostaniesz szmato po końskim ryju i od razu załapiesz, ze twoje miejsce jest pod stołem. Za dużo szczekasz ostatnio suko

Gość gość
Sama obciągaj dziewczynko, tak jak zrobiłaś to połowie miasta. Ale chyba słabo to robisz, skoro żaden cię nie chciał na dłużej, a twój własny facet ucieka do przyjaciółki. x od ciebie żałosna dziewczynko już dwóch mężów uciekło to wzięłaś się za trzeciego - męża kuzynki :D

Gość gość
To powiedzcie jego żonie, proszę bardzo, bo ja nie jestem żadną Hanką i w d***e mam wasze schizy.

Gość gość
Hanka ty ruda, stara, pomarszczona i wychudła zdziro :D

Gość gość
gość dziś to się nazywa wsparcie u d****i? zostaw go w spokoju niewyżyta stara ruro

Gość gość
żonaty z podrapanymi plecami - to zasługa Hanki, jak na wywłokę przystało lubi ostry seks