Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego 40letnie mamy probuja na sile sie odmlodzic

Polecane posty

Gość gość
Aha i pojdzie stukac 20 letnia corke sasiadow

Gość gość
żalosne

Gość gość
ale tutaj kretynki siedzą, w żyiu takie spędu debili nigdzie nie widziałam, jak chcę sie spotkać a mega głupotą kafe nigdy mnie nie zawiedzie.

Gość gość
16:31 jak mu wogole stanie,i jak obok będzie mieszkała mloda dziffka która mu da.

Gość gość
Bo one są z tych, co dzisiaj mówią na osoby 30 letnie, że są starszymi ludźmi, a nie przyjmują do wiadomości, że same niespodziewanie szybko osągną ten wiek. One myślą, że tylko one będą miały zawsze 20 lat, a tu szok, no i reakcja na siłę.

Gość Syttsyn
Mnie w ogóle dziwią te fryzury z częściowym wygoleniem. Zasadnicze pytanie brzmi: czy to ladnie wygląda, czy jest ładne? Nie. To nie jest ładne i w D mam odp "każdemu się podoba coś innego", każdy ma swój styl. To wygląda brzydki, może i stylowo, ale brzydko.

Gość gość
Zal mi was 40stki

Gość gość
no zapewniam cie , ze moj 40 letni kochanek 20 tek nie stuka :D haha :D nie podobaja mu sie gowniary z przyszczami tylko seksowne kobiety, pewne siebie, swojej atrakcyjnosci, wiedzace czego chca w lozku. a wy glupie gowniary leczcie sie. macie wszstkie syndrom starej panny i wam na glace wali. 27-28 lat jedna z druga i nie macie co ze soba zrobic bo ani pacy nie ma, ani meza, ani pieniedzy a 30 lat juz za rogiem a do 40 niestety rowniez niedaleko. jakim trzeba byc debilem, zeby wysmiewac sie z kobiet zaledwie 10-12 lat starszych. kretynki my nie mamy 60 lat tylko 40 glupie zolzy. Nijeden mlody sie za mna oglada a wy zamiast na kafeterii nagonki robic na kobiety, ktore juz do czegos doszly w zyciu wezice sie za robote bo zostana wam tylko antydepresanty z rozpaczy i zalu. syndrom starej panny. Zal.pl

Mnie to rozśmieszają kobiety, które są już w takim wieku dojrzałym a ubierają się np. na złoto i srebrno, pełno ozdób, cekinów, do tego mocny makijaż i obcisłe rzeczy, które wcale na nich nie wyglądają dobrze. Niektóre kobiety nie mają za grosz wyczucia stylu.

Gość gość
Mam 22 l. Mam meza, stala prace, kochanka 40-sto latka ktory nie rusza swojej zony pr***** myslacej ze jest mloda hahaha

Gość gość
ile tutaj tematow o starych pannach. Ile ? Co drugi temat to mam 27 lat wszyscy maja juz mezow i dzieci tylko ja nie buuuu buuu ostatni dzwonek buuuu buuuu nikt mnie chce buuu buuuu 30 lat i bede stara panna buuuuu mam depresje buuuu moje zycie nie ma sensu buuuuu buuuu musze brac antydepresanty buuu buuuu mieszkam z rodzicami buuuu jestem stara panna buuu nie mam mieszkania buuuu buuuuuuuuuuuuuuuuuuu kur/wa jak was czytam ofiary losu niedoroby, niedorozwoje i diotki to mi sie noz w keiszeni otwiera. wezcie sie lepiej za robote bo 40 tuz tuz i z takim idiotycznym nastawieniem to bedziecie mialy ryje caly obsypane zmarchami i nic tylko chusta na ryj, kota kupic i plakac do poduchy. stad wasze frustracje i nienawisc do szczesliwych 40 tek. glupie zdiry

Gość gość
Mysle ze kazda 40-stke powinni juz nie zatrudniac na stanowiska reprezentacyjne, bo sa juz n8e atrakcyjne. Nadaja sie juz tylko do luchni i sprzatania.

Gość gość
Mieszkanie tez mamy, kupil mi moj 40-sto letni kochanek.

Gość gość
Dla mnie tak samo smiesznie wyglada 20 ubierajaca sie jak 40 jak i 40 stylizujaca sie na 20...W kazdym wieku ludzie sa atrakcyjni jesli o siebie zadbaja i robią to z umiarem.

Gość allegria kent
gość dziś Hahahaha wszystkie zdesperowane 30 i 40 tuz bronia!!! Hahaha czas sie pogodzuc z tym, ze jestescie zalosne a my mlode smiejemy sie z waszych prob wygladania mlodz8ej hahahah xxx To nie żadna obrona tylko zdrowy rozsądek nie szczekaj, bo sama będziesz miec niebawem 30 lat. Tak napisałaś jakby one nigdy nie miały 20, a ty masz od wszechświata taki prezent, że już zawsze będziesz mieć 20 lat hahahaha dobre! Po co się wyzywać i obrażać? niech każdy robi co chce dlaczego tak szczekacie? czemu was to boli? czemu jesteście takie zgorzkniałe i złośliwe? To jest ta wasza młodość 20-latek? Mam 25 lat i wierzyć mi się nie chce, że jesteście takie młode :o tak się młodzi szczęśliwi ludzie nie zachowują :) Same będziemy mieć 30 i 40 lat i ciekawe czy zachce nam się habity narzucić ;) Dodam tylko, że mnie tak samo rzuca się w oczy zakolczykowana kolorowa dwudziestka jak i czterdziestka aczkolwiek nic do tego nie mam, niech każdy się stroi jak chce. Wyluzujcie się i wyjmijcie te kije z tyłków "młódki". Jak ja miałam 18-20 lat to właśnie imponowali mi kolorowi dojrzali ludzie i miałam dużo akceptacji i podziwu dla nich. Tym się cechuje młodość właśnie, a ja mam wrażenie, że wy jesteście zapierdziałymi ramolami jedynie z młodym peselem :P MŁODOŚĆ AKCEPTUJE INNOŚĆ :) Pozdrawiam was mentalne babulinki z ciemnogrodu :D

Gość gość
20'stki sa sexi a 40 do kosciola modlic sie zeby ktos spojrzał na nie!!!

Gość Zonnebloem
STAROŚĆ nie radość MŁODOŚĆ nie wieczność Babeczki ogarnicjcie się, ważne żeby dobrze czuć się w tym wieku jakim się jest. Nie ma co myśleć jak to będzie gdy będę mieć 40+ i nie ma co wspominać kiedy miało się 20+ bo to nie ma sensu! Trzeba brać to co się ma. Życie ucieka! Patrzcie czasem w niebo:) nie tylko w lusterka Dziękuję za uwagę 26latka :)

Gość gość
Hihi oki, nie cisne juz was babcie, bo padniecie na zawal. Papatki, jade z 40-sto latkiem moim na hotel.

Gość gość
Jednak te gówniary to mają p********e. Kompleksy je zżerają. Zresztą widać na ulicy, chichoczą bez sensu żeby ukryć brak pewności siebie gdy są w stadzie albo jak idą ulicą same, to wzrok wbity glebę albo strzela tymi oczami w te i tamte, żeby tylko nie spotkać się wzrokiem z cywilizowanym człowiekiem, bo zaraz cegła na głupim ryju. Ubrać się to nie potrafi albo jakieś gacie plus koszulka/bluza i sportowe buty jakby wiecznie z fitnessu wracały ewentualnie dziecinne balerinki, a wieczorami na lans wyzywający makijaż, zbyt krótkie kiecki i zbyt wysokie buty. Książki by pisać. Na szczęście połowa z nich uczy się na błędach i ok. 30-tych urodzin wygląda już całkiem całkiem, a około 40-ki perfekcyjnie.

Gość gość
Hihi oki, nie cisne juz was babcie, bo padniecie na zawal.Papatki, jade z 40-sto latkiem moim na hotel. xxxx roochasz sie z dziadkiem ? :D no to masz malo do zaoferowania 22 latko jesli mlody cie nie tknie. bo do mnie jedzie moj mlodociany 28 letni ogier :D i nie musze nadstawiac doopy za hajs :D

Gość gość
gość dziś nic dodac nic ujac tylko z ostatnim zdaniem sie nie zgadzam te z syndromem starej panny nie wychodza z domu tylko na antydepresantach jezdza a 40 lat to juz w ogole koniec.

Gość gość
allegria kent dziś popieram - młodość akceptuje inność, ma duży dystans i luz, nie szczeka, nie leje jadu i nie pieni się, bo jakaś kobieta lat 40 ubrała się jak 20 :) więcej luzu młodociane staruszki :D

Gość gość
Hehehe stado babuszek pluje jadem!

Gość gość
Oj babuszki, pokazcie mi kogo chca ogladac faceci! Mlode dziewczyny! Rlaczego w playboyach n8e ma 40stek? Bo nikt tego nie kupi! Jrstescie juz na wymarciu towarzyskim.

Gość gość
rzekła niejadowicie młódka :)

Gość gość
kto tu pluje jadem ? tylko wy zakompleksione gowniary kur/wa taie cos to tylko w Polsce nie wiem co to za poj/ebany kraj jakies idiotki sie tutaj rodza . myslisz ze masz 20 lat to jestes kims? workiem na sperme i nic wiecej.

Gość gość
rozumiem, że ty się zadekujesz w domu w czarnej sukni do kostek albo zabijesz w dniu 40 urodzin? dlaczego taką frajde wam sprawia wyzywanie nas? dlaczego jesteście takie głupie baby?

Gość gość
w playboyach jest masa 40 tek co za ulomy psychiczne tu siedza ty ale powiedz dlaczego roochasz sie z 40 letnim dziadkiem co???? bo ja mam 40 lat i jeszcze mnie stac na 28 letniego kochanka i dzadkow brac nie musze. to co z toba nie tak?

Gość gość
Cirkawe co za 28 latek rooocha stara rure. Lubie bzykac starszych, sa doswiadczeni. Ok, niech wam bedzie jestescie mlodymi 40sstkami hahaha.

Gość młoda młódka
gość dziś Hihi oki, nie cisne juz was babcie, bo padniecie na zawal. Papatki, jade z 40-sto latkiem moim na hotel. xxx facet który się ogląda za takim tłukiem do mięcha jak ty jest mocno niedorozwinięty i musi być takim prostakiem jak i ty niezależnie od tego ile ma lat, bo żaden facet na poziomie nie pokaże się z takim jełopem wśród ludzi :P dlatego dla tych 30-stek to żadna ujma, że się taki kretyn za nimi nie obejrzy. Białe kozaczki już wypucowane? tipsy obrokatowane? To ruszaj do tego hotelu ukradkiem ze swoim sponsorem i licz się z tym, że skoro on za takimi młodocianymi lata to za kilka lat kopnie cię w solarkowy zad i znajdzie sobie młodszą :) Mam 22 lata i pozdrawiam cię idiotko serdecznie :D