Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego 40letnie mamy probuja na sile sie odmlodzic

Polecane posty

Gość gość
a wy sie na seria przejmujecie co jedna idiotka pisze ?? no blagam :):)

Gość gość
Nikt nie trzepie na czterdziecge!

Gość gość
do młoda młódka masz 22 lata czyli też już nie masz tego wigoru i polotu co ja nie oszukuj się nie jesteś już pierwszej młodości ja mam 18 lat jestem sexowna i atrakcyjna widze jak się faceci ślinią na mój widok a ty no cóż miałaś swój czas mój facet już by na ciebie nie spojrzał

Gość gość
Wy wszystkie jestescie proste. Kto to widzial, zeby dorosle 40stoletnie kobiety dyskutowaly z nastolatkami.Dla nich jestescie stare, a one dla Was mlode. Taka kolej rzeczy. Kiedys one beda stare, nie unikna tego.

Gość gość
Apel.do kobiet 40+,NIE podejmujcie tematu z siksami,szanujcie się,one mały móżdżek mają,pracy zero,pieniędzy zero,pokoik 8m2 u rodzicow tandetnie urządzony w starym komunistycznym.slamsie ,nie mamy o czym.z nimi rozmawiać.Co do gazet rozbieranych to rzeczywiście mlode tam pokazuja no tylko do tego sie nadają.Nawet smacznego obiadu ugotować taka nie umie,ani zaobejsc w towarzystwie biznesmanow nie potrafi ,ani dyskusji politycznej nie poprowadzi,ani życiowej rady nie udzieli,nic tylko do rochania i wypad.To sie zgadza ,panowie oglądają sie za nimi bo tylko dopa ich Inter.natomiast do życia żaden nie chce.Jak to jest byc rochadełkiem bezmózgim?

Gość gość
Cirkawe co za 28 latek rooocha stara rure. Lubie bzykac starszych, sa doswiadczeni. Ok, niech wam bedzie jestescie mlodymi 40sstkami hahaha. xxx stara rura to jestes ty glupi maly kur/wiszonie. wasze zycie jest ograniczone do kilu lat mlodosci . jesli masz teraz 22- 25 lat to bedziesz jezszce zaledwie 5-8 lat mloda haha ha haahaaa a pozniej juz stara rura bedziesz glupia kur/wo roochajca sie z dziadkami

Gość gość
Najlepsze d**eczki to 18-27l. Pozniej to staruszki do n8czego

Gość gość
i dzięki bogu że by nie spojrzał :D no i licz się z tym, że za 3-4 lata twój lolo kopnie cię w tyłek i znajdzie sobie młodszą, wszak na ciebie już nie spojrzy :D

Gość gość
Mądry to ma byc maz! Kobieta ma byc zawsze p8ekna i mloda! A nie, przynudzac o polityce..juz to widze, chlop bierze cie na impreze a ty mu wioche robisz i gadasz o tusku..hahaha zal.

Gość gość
no bo sie zdziwisz jeszcze raz. Moj kolo nie lubuje sie w pryszczatych zakompleksionych gowniarach o moja doope si nie martw. na szczescie z dzadkami rochac sie nie musze jak nasza 22 latka. smiech na sali

Gość gość
Nie da się na siłę odmłodzić. Nieważne czy masz 20, 30 czy 40 lat. Młody wygląd to przede wszystkim skóra. Jeśli nie tylko nie opalasz się na solarium (zabójcze dla niej) ale i chronisz ją wysokimi filtrami to skóra 30 latki może wyglądać lepiej niż skóra często opalającej się 25 latki. Drugi wyznacznik młodości - dłonie i ich skóra. Podobnie - czasem zaniedbane u osób młodszych wyglądają "starzej " niż metrykalny wiek. Trzecia sprawa -włosy. Zadbane, błyszczące, zdrowe - odmładzają. Zniszczone farbą, prostownicą - tak jak dłonie postarzają. To samo zęby... Kwestia ubrania jest ponad wiekiem. Zależy od tego jaki mamy zawód, styl i gdzie akurat idziemy. Osiemnastolatka z nadwagą w krótkiej sukience (często zbyt obcisłej) wygląda źle. Czterdziestolatka w dobrze dobranej sukience tej samej długości - może wyglądać dobrze o ile jest szczupła. Ważne są rysy twarzy. Kobiety mające tzw. baby face (moje marzenie mieć ten typ urody:() bardzo długo wyglądają na młodsze niż są. Dla wyjaśnienia - mam 26 lat. Wyglądam na tyle. Nawet patrząc na kobiety mające siedemdziesiąt plus (tak tak są jeszcze takie dla nazywających trzydziestolatki starymi...) widać że niektóre zestarzały się ładniej niż inne.

Gość gość
22latki roochaja starych z litosci i dla kask8, tak samo jak facet 28letki wklada przyrodzen8e w sucha staruszke

Gość gość
W każdej sytuacji trzeba umieć sie zachować,ale ostatnio na bankiecie rozmawialiśmy o wyborach i kazdy zabrał glos.Widac nigdzie nie bywasz albo w towarzystwie na swoim.poziomie gdzie tylko chleja.

Gość gość
Na bankiecie! Juz to wudze! Chyba titanica sienaogladalas! Nikt n8e chcial cie sluchac i wysmiali jak cos! Chore jest rozmawiac z telewizorem!

Gość gość
ona tylko sluzy jako worek na sperme i nic wiecej. ja mam 40 lat i wygladam na 28 i dlatego roocha mnie 28 latek a nie 40 letni zgred. proste. a wam gowniary zal doope sciska bo facetowi oprocz doopy, cyckow nie macie co zaoferowac. zero personality i seksapilu. wyroocha i wyrzuci jak szmate.

Gość gość
I to, ze byly wybory n8e tylko ty wiesz staruszko, ja mloda cipppkkk@ tez mogłabym zabrac glos

Najgorsze jest to odchudzanie się na siłę. Nie wiem.czemu ale o wiele sympatyczniej i apetyczniej wygląda pulchnawa 40-50 niż chuda.

Gość gość
Workami to wy jestescie iwasze cyce i brzuchy!

Gość gość
Wmawiajcie sobie dalej atrakcyjnosc! Wygladacir bleee i jestescie bleeee

Gość gość
Poza tym. Czemu sobie ubliżacie...? Przecież każdy z nas (jeśli będzie mieć szczęście i będzie zdrowy) osiągnie 30, 40, 50, 60... Obelgi lecą z obu stron. I tworzycie stereotypy. Jak nastolatka to taka i taka - pewnie mieszka z rodzicami w obleśnym pokoju (swoja drogą co w tym złego w tym wieku...?). Jak czterdziestolatka to taka i taka (mąż ją zdradza z młodszą, na pewno jej nie kocha, a ona ośmiesza się przez próby "odmłodzenia" bo przecież nie może być atrakcyjna) Jeśli same się nawzajem nie szanujecie, to czego wymagać od chłopaków czy mężczyzn ...? Jeśli na ulicy mijam dziewczynę spaloną (słońce lub solarium) z platynowymi dopinkami ubraną w mróz w krótką kurteczkę z czerwonymi z zimna, prawie odmrożonymi dłońmi to ok. myślę co myślę. Ale tego nie mówię. Bo może ona to samo w tamtej chwili myśli o mnie. Każda z Was ma/miała Mamę czy Babcię. Kto to był? Chciałybyście żeby ktoś o Nich powiedział "stare....(i tu sobie dodajcie). Nie sądzę.

Gość gość
17:45tyko czy z sensem?i czy ktoś by sie wlaczyl do dyskusji z tobą. Watpie.mozesz kieliszki roznosić.

Gość gość
no jak na razie to u mnie wszystko jedrne cycki i doopa stoja jak jedynka - jak mowi moj facet. dzieci nie rodzilam to mi nic nie zwisa. w dodatku czesto slysze od obcych, ze wygladam na 28 - 30 lat wiec wiesz....:) ja nie mam sie czym martwic :) ustabilizowane zycie, dom, partner, pieniadze, praca :) a ty musisz sie poroochac jeszcze pare lat tej twojej mlodosci, ktorej malo ci niestety juz zostalo. 30 lat to juz stara rura bedziesz hahaaa to juz nie dluuuuugo :D zegar tyka tik tak tik tak dawaj doopska ile wlezie bo nikt ci nie tknie neidlugo i na psychotropach skonczysz mala dziffko

Gość gość
I jeszcze do Autorki wątku. Powinnaś spytać JEDNĄ osobę. Swoją koleżankę o której piszesz. Byłoby prościej. I szybciej. I bez hejtu. A może ta koleżanka powiedziałaby Ci na zasadzie (mirror mirror) co Ona widzi u Ciebie...?

Gość gość
A więc tak, moja mama nie odmladza sue na sile, nie nosi ombre obciachowego dla starszych pan, nie nosi koka prawie na czole jak wy odmladzajace sie. N8e zaklada miniowek, neonowych krotkich topow. Nie nosi adidaskow, ubiera, maluje sie, ma fryzure odpowiednia do wieku. Nie jest stara rura, tylko kobieta starzejaca s8e z godnoscia i atrakcyjna

Gość gość
Jeśli same się nawzajem nie szanujecie, to czego wymagać od chłopaków czy mężczyzn ...? xxx slucham ??? mnie mezczyzni szanuja i zawsze szanowali a wiec pomysl co piszesz. to gowniary nas atakuja a nie my je. co jest najbardziej idiotyczne to fakt, ze one same sie starzeja i niedlugo beda starymi babami. 30 lat w Pl , stara panna to umarl w paputkach. nikt tu nie pisze l nastolatkach mieszkajacych u rodzicow tylko o 25 - 28 plus ktore sie czepiaja kobiet pare lat starszych od siebie. imbecylki i tyle

Gość gość
Nie oglada sie, nie zaczepia mlodych facetow. Ta co roocha 28latka, myslisz, ze jak powtarzasz wciaz jak to mlodo wygladasz, tak sie stan8e? Nie! Jestes stara a co gorsza, bedziesz jeszcze starsza! Zal mi C8ebie, serio.

Gość gość
Jestes stara a co gorsza, bedziesz jeszcze starsza! xxx ty za to zatrzymałaś się w czasie i nie będziesz coraz starsza :D

Gość gość
Nie oglada sie, nie zaczepia mlodych facetow. Ta co roocha 28latka, myslisz, ze jak powtarzasz wciaz jak to mlodo wygladasz, tak sie stan8e? Nie! Jestes stara a co gorsza, bedziesz jeszcze starsza! Zal mi C8ebie, serio. xxx ty a ty mi zazdroscisz co? glupia mala kureffko przynajmniej ma sie czym pochwalic i czy wierzysz czy nie wygladam 10 lat mlodziej i mi to wisi i powiewa co ty o mnie myslisz glupia idiotko. nie nosze miniowek, nie nosze szpili i nie ubieram sie jak starzejaca sie d****** ubieram sie z klasa i nie jeden MLODY 25-30 letni sie za mna rozglada wiec czego ty ode mnie chcesz do k****y nedzy ???? Co cie moje zycie interesuje i moj wyglad ??? wsadzaj nos w swoja doope i won

Zawsze mnie intryguje jak te najbardziej wulgarne i agresywne na forum kobiety twierdzą że noszą się z klasą xD