Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zdradzil? co myslicie? Nie wiem co robic.

Polecane posty

Gość gość

Maz byl w sobotę w delegacji. Wczoraj zerknelam w jego tablet. Zobaczyłam zdjęcie dziewczyny na ławce, wieczorowe pora. Dziewczyna ładna, młoda. Zdjęcie zostało wykonane w sobotę o 21. Maz wyjaśnił, że to zdjęcie wysłał jego brat - ze to niby zona jakiegoś tam jego kolegi. Odnalazlam ja ma fb, ale ani ona ani jej maz nie maja w znajomych brata mojego męża. Poprosilam wiec aby pokazal mi rozmowę w której jego brat wysyla mu to zdjęcie. Dziwnym trafem usunął historie Facebook. Zaczął mnie atakować mówiąc " idz sie leczyc, bo masz pod kopula namieszane. Nikt mi sie nigdy nie wp*****lal, tak jak Ty niewychowana. I daleko z lapami od moich rzeczy, masz swoje urzadzenia. Chora jestes, wbij sobie to do lba, wkradlas sie do czyjegos komputera jak jakis margines. Jestes niereformowalna, tak Cie wychowali i chuj." Już kiedyś go sprawdzałam. Znalazłam jakieś fotki nagich kobiet z netu, poczułam się urażona, ucichlo. Sama nie jestem swieta, zakochała się 2 lata temu, spotkalam się z tym mężczyzna, maz myśli, że wyladowalismy w lozku. Jest to nieprawda.Wybaczyl mi, ale jest miedz nami nijako, zero czulosci. Mamy dwoje dzieci - 3 latka i 3 miesiace. Maz ma niewiele czasu dla nas, nie jestem szczęśliwa. On nie może i nie chce mi udowodnić ze to zdjęcie ma od brata. Co byscie zrobiły? Wyprowadzić się? Mogłabym pomieszkac w mieszkaniu mamy która jest za granica. Jestem skalowana . Miedzy nami już dawno nie jest super, żyjemy jak wspollokatorzy. Ostatni sex - przed ciaza. Zakończony wpadka , urodziłam synka, którego bardzo kocham.

Gość gość
Generalnie wasze małżeństwo jakby nie istniało. Albo walczcie, albo dajcie sobie spokój.

Gość gość
Ja bym wyprowadzila s8e do mamy, zoobaczysz czy mu zalezy

Gość gość
Wstydzę się prosić mamę o pomoc, już mi się napomagala...

Gość go221
Ja też bym się wyprowadziła, a te małżeństwo to jak ktoś wyżej napisał nie istnieje. Brak szacunku dla cb ze strony męża. Przykro pomyśleć w ogóle że mąż mógłby w ogóle zdradzić.

Gość gość
pewnie że zdradził, jak facet ma coś za uszami własnie tak reaguje. Mój mąż przed ślubem okłamal mnie w kwestii finansowej i jak powiedziałam zeby pokazał wyciągi z konta to własnie zareagował agresją, po czasie przyznał się bo mu zagroziłam odejsciem.

Gość gość
zdradził,inaczej pokazał by ci wiadomosci,nie był by zły nie atakowal by cie.

Gość gość
wasze małżeństwo to fikcja

Gość gość
Bystra jesteś, masz dzieci z różnicą 3 lat a zdążyłaś się zakochać między jednym a drugim. Oboje jesteście siebie warci.

Gość gość
Ja tylko jestem ciekawa jak znalazłas ta kobietę na fb mając tylko jej zdjęcie :)

Gość gość
21:15 to samo miałam napisać:) mogło być niezłe prowo,a taki szczegół wszystko schrzanił:D

Gość gość
a co za problem nie slyszelisie o google search image? mogla znalezc

Gość gość
Też się zastanawiam jak ja mogła znaleźć na fb

Gość gość
Taa i.co.niby wpisała w google search image (zwykla wyszukiwarka obrazów na google) "sexy blondyna z którą mój mąż mnie zdradził tej soboty" i nagle wyskoczył jej profil na fejsie?

Gość gość
ale z was tepaki wystarczy przeciagnac np z pulpitu zdjecie w miejse gdzie wpisujesz co chcesz wyszukac i wtedy znajdziesz jesli to zdjecie jest na jakiejklwiek stronie np na fb

Gość gość
W google search image zamiast hasla wrzucasz zdjecie np z dysku, wyszukiwarka wyszkuje zdjecie w internecie. Wiec po wrzuceniu zdjecia mogl wyskoczyc jej profil na fejsie, nk itp

O mamo, terapia rodzinna i to szybko. Przecież to absurdalne, że ważne problemy i kłopoty w związku omawiasz z obcymi ludźmi na forum. Popatrz na wasza komunikację. Zero szacunku. Sami nie dacie rady, bo zabrnęliście za daleko, ale z pomocą specjalisty można próbować. Macie dla kogo.

Gość gość
Czemu w czasie ciąży sexu nie uprawialiscie?

Gość gość
To ze niby mąż to zdjęcie sobie dal na tapetę?

Gość gość
nie musiał zdradzic fizycznie-ale mógł emocjonalnie, mogla mu sie spodobac:( to tez niestety boli ogólnie jego agresja jest znaczaca-musicie cos z tym zrobic teraz juz natychmiast bo w takim zwiazku zyc nie mozna-abo sie dogadajcie, porozmawiajcie albo rozstancie

Gość gość
Zdjecie było w folderze aparat - razem z innymi zdjęciami z tego dnia. Sexy nie uprawiany, gdyż maz za bardzo nie jest chętny. Kiedyś inicjowslam,mteraz mi przeszło. Powiedziałam, że jeśli podtara się udowodnić, że jest tak jak mowi, przeprosił mnie za swoje słowa, to porozmawiamy i nie wyjadą, a on na to - no to jedź. Albo nie wierzy bo kiedyś już to zapowiadała albo mu nie zależy. Nie uklada się miedzy nami właściwie od urodzenia pierwszego dziecka. Przy drugiej ciąży wpadła w depresję, rozważałam usunięcie, wstyd pisać. Ale jest syn.

Gość gość
Po pierwsze, to nie data zrobienia zdjęcia, tylko zgrania na pulpit sieroto. Po drugie, skoro zgrał w sobotę, to chyba nie mógł go zrobić, ergo nie zdradził. Ściągnąl sobie po prostu pierwsze lepsze zdjęcie do fapowania, stąd jego reakcje, bo mu żona nie pozwala w spokoju strzepnąć. Baby są straszne.

Gość gość
To zdjęcia z APARATU. Tylko zdjęcia z aparatu zapisują się w tym folderze. Sa podzielone na podfoldery z datami wykonania zdjęcia.

Gość gość
Czyli jakaś kobieta ma na profilu zdjęcie z aparatu twojego faceta :D A to ciekawe :D

Gość gość
Autorko no powiedz jak ją znalazłaś na fb,co wpisałaś?:D:D

Gość gość
Pisz autorko, ciekawe jak z tego wybrniesz :D Chyba wpuściłaś się w totalne maliny, ale jak chętnie poczytam twoje tłumaczenia, jak to jest możliwe :P

Gość gość
Tak, ma na profilu, co więcej, ma jako profilowe, zmienione w poniedziałek. Nie wiem czy to moj facet je zrobil, na to wygląda.

Gość gość
Nie ma żadnego aparaciku