Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napoje energetyczne 7 lat po dacie ważności. Proszę

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Czy ktoś ma informacje co dzieje się z substancjami wewnątrz puszki z napojem energetycznym po upływie okresu ważności ? Czy wydzielają się toksyny ? Dokładnie chodzi o XL Energy. Po wypiciu kilku nie zauważyłem żadnych dolegliwośc****iłem je codziennie przez kilkanaście ostatnich dni. Łącznie może góra 40 puszek. Od jakiegoś czasu, czuję się bardzo źle, obniżony nastrój, brak energii do czegokolwiek, senność, problemy z pamięcią. Nie wstawałbym z łóżka. Zastanawiam się nad pilną wizytą u lekarza, jest mi coraz gorzej pozbierać myśli i wyrazić swoje odczucia. Wstyd się przyznać, ale napoje mają ... są 7 lat po dacie ważności. Wyprodukowane w 2007r.

Gość gość
codziennie przez kilkanaście ostatnich dni. Łącznie może góra 40 puszek xxx nic dziwnego jak wychlałes tyle cukru i kofeiny :D tam nic trujacego nie ma, woda, cukier, smierdzący aromat, kofeina, witaminy wiec watpie by cos ci sie stało ;) ja brałam ostatnio lek przeciowbolowy Ketonal przeterminowany 14 lat :D dzialał dobrze jak świezy :D