Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hybryda w domu czy u kosmetyczki ?

Polecane posty

Gość gość

Lepiej robić paznokcie w domu lakierami które można łatwo zmyć , np. Rimmel, Sally Hansen czy jednak udać się do kosmetyczki ? Co radzicie ?

Gość gość
Ja robię u kosmetyczki . trzymają sie dłużej , a ile mniej więcej trzymają Ci sie te z Sally Hansen?

Gość gość
Chodzi Ci o jakiś konkretny Lakier od Sally Hansen?

Gość gość
Zdecydowanie u kosmetyczki. Hybryda wzmacnia paznokcie jest trwala. Wygodniejszy jest taki manicure niz męczenie się w domu, nawet jeśli troche wiecej to kosztuje.

Gość gość
Ja tam wcale nie słyszałam za dużo dobrego o hybrydach... Boję się narażać paznokcie na szwank. Zresztą lubię zmieniać kolory lakierów dość często, a latem sporo przecen na lakiery jest, teraz w hebe, czy super pharm, więc wolę klasyczny manicure.

Gość gość
Własnie dlatego ja używam lakierów które po pierwsze nie naruszają płytki, po drugie łatwo się zmywają. Najlepsze są z Rimmela bo mają wygodny pędzelek :D

Gość gość
E tam Sally Hansen bije wszystkie na łopatki !

Gość gość
ja robię sobie w domu hybrydy i nie chwaląc się, uważam, że całkiem nieźle mi to wychodzi. Kluczem są dobre, sprawdzone kosmetyki. Tutaj www.cmclassic.pl kupuję różne akcesoria do hybryd i lakiery hybrydowe. Super się sprawdzają, są naprawdę porządne, używa się ich w profesjonalnych gabinetach kosmetycznych. To w ogóle solidna firma i sprawnie realizują zlecenia

Gość gość
JA robię sama w domu - i wyglądają tak samo jak od kosmetyczki - o ile oczywiście nie biorę się za żadne wzorki :p Kupuje tylko sally hansen bo wiem ze 1 & z ich sprzedazy jest przekazywana dkms - więc przy okazji sprawiania sobie przyjemności udaje mi ise choć troszkę pomóc.

Gość Gośćgość
te lakierki od sally hansen są faktycznie spoko, taka domowa hybryda i długo się trzyma ;) A ten 1% idzie tylko ze sprzedaży SH? Bo widziałam też taką informację przy astorach i rimmelach..

Gość kaczuszkahejhop
w ramach tej akcji '1% ze sprzedaży lakierów idzie na dkms' udział biorą wszystkie lakiery marki COTY- miss sporty, rimmel, astor, sally hansen, manhattan więc masz sporo do wyboru :)

zalezy czy potrafisz poslugiwac sie lakierami, jakie masz lakiery? u mnie w salonie mam do profesjonalnego uzytku z mistero milano, oczywiscie kazdy moze je miec tak samo.. ale moje klienki sa pewne ze ich manicure utrzyma sie do 3 tyg

Gość Wiola123456789
Witam, Od niedawna zajmuje się manicurem hybrydowym. Dopiero się uczę i poszukuje dziewczyn na których się podszkole:) cena jedyne 10 zł za zużyte materiały! ;) mieszkam w okolicach ronda wiatraczna w warszawie. Proszę o emalia na jakubczykwiola@o2.pl

Gość Berrnia84
Z punktu widzenia kogoś kto siedzi w paznokciach już kilka lat to zdecydowanie nie polecam eksperymentowania w domu. Lepiej wybrać się do profesjonalnego salonu. Ja u siebie mam najlepsze lakiery - mistero milano oczywiście też:). W domu samemu tylko krzywdę można sobie zrobić

Gość Nataszka2
Zgadzam się z przedmówcą. Kiedyś sama próbowałam zrobić sobie takie... Wydałam sporo pieniędzy, przeświadczona, że teraz będę oszczędzała... Skończyło się na bałaganie i problemach z pozbyciem się tego horroru z moich paznokci. Od tego czasu ufam już tylko maniciurzystkom ;) Dlatego też jestem częstym gościem w samui spa w Warszawie. Mają tam ogromny wybór kolorów, przyjazne ceny i przemiłą obsługę. Szczerze polecam :)

Gość monawampirzyca
jasne, że w domu... dużo taniej wychodzi. ja sobie zamówiłam profesjonalne produkty, a przede wszystkim dobry lakier który ma super wyprofilowany pędzelek i gęstość dlatego lepiej mi się nim maluje (nie rozlewa się). dzięki Makear czuję się jakbym dopiero co wyszła od kosmetyczki :)