Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pojechałybyście w 7. miesiącu ciąży nad morze?

Polecane posty

Gość gość
Dodam ze syn ma teraz osiem miesięcy i w lipcu znowu jedziemy nad morze i nawet przez myśl mi nie przeszło żeby z jakiegoś powodu rezygnować...Dzisiaj 60% kobiet nie powinno być matkami bo swoja nadwrażliwością robią dzieciom wielka krzywdę.

Gość gość
Zależy jak się czujesz. Jeśli nie najlepiej to po co się męczyć. Ja czułam się b.dobrze i w 6 miesiącu ciąży pojechaliśmy samochodem do Chorwacji

Gość gość
bez powodu na L4 nie jesteś . Pora dorosnac ! Sluchaj lekarza a nie bab na kafe gdzie co druga wyludza zwolnienia lekarskie !! obyscie musialy zwracac zasilki malpy jedne ! zycze wam kontroli z zusu.

Gość gość
na 3tyg przed porodem pojechalam z warszawy do wroclawia do aquaparku. oj ale sie wtedy umeczylam ale warto bylo.

Gość gość
To po co Wam te l4 skoro takie sprawne i zajebiste jesteście?

Gość gość
Sama musisz wiedziec jak sie czujesz. Mnie w 7 miesiacu zginalo w pół jak chodzilam bo mialam juz dziecko bardzo nisko ulozone a 8 miesiac przelezalam plackiem w lozku na tabletkach zeby porodu nie wywolac

Gość gość
Po to jestesmy na L4 żeby odpoczywać. Tyle lat place składki a w ogóle z tego nie korzystam wiec dlaczego nie teraz? Co lepiej placic żeby jakiś nierób skorzystal? Jesteśmy na L4 za swoje nie za Twoje...

Gość gość
wszystko zależy od samopoczucia ciężarnej, ja w ciąży czułam się doskonale i chętnie wyjeżdżałam, a morze to dobra lokalizacja, jest tam korzystne powietrze itp. bardzo przyjemnie jest np. w Sopocie, ja tam mieszkałam w apartamencie http://www.victus-sopot.pl/