Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Płatne serwisy randkowe są bez sensu

Polecane posty

Gość gość

Mit 1: Siedzą na nich osoby poważnie myślące o życiu, inteligentne, bogate. Bzdura! Siedzą tam frajerzy, którzy dali się zmanipulować reklamą internetową danego portalu, a więc osoby głupie. Do tego mało kto ma wykupiony abonament, bo go nie stać. Mit 2: Płatne serwisy nie mają lewych kont, są lepiej moderowane, a podejrzane profile są szybko usuwane. Bzdura! Płatne serwisy są pełne fikcyjnych kont założonych przez samych organizatorów serwisu, a ich cel jest jednoznaczny - wyłudzić od ciebie zakup abonamentu na kolejny miesiąc. Mit 3: Łatwiej kogoś poznać, bo nie trzeba się przekopywać przez tonę beznadziejnych profili. Bzdura! Trudniej poznawać ludzi, bo nawet jeśli masz wykupiony najlepszy abonament to większość kont na takich portalach jest fikcyjna lub martwa. Jest więc dużo mniej szans na poznanie wartościowej drugiej połówki niż na bezpłatnych portalach typu badoo.

Gość gość
Wczoraj założyłem na badoo dostałem 8 likow od dziewczyn kupiłem abonament Wszystkie okazały się brzydkie.... Czy tam siędzą tylko samotne desperatki?

Gość gość
ma ktos cos na tym badoo? opinie innych userow by sie przydaly

Gość gość
W płatnych portalach jest masa nieprawdziwych profili prowadzonych przez administratorów, żeby tylko ludzi przyciągnać i naciągać.