Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest bardziej żałosne? 30letni prawiczek czy klient burdelu?

Polecane posty

Gość gość

Proszę mi to wyjaśnić.

Gość gość
Klient.

Gość gość
Oczywiście że klient!

Gość gość
Bardziej żałosna jest autorka.

Gość gość
klient burdelu

Gość gość
Klient burdelu to już zbok.

Gość Taki_jeden_964
Kefeteria ma chyba jakąś misję dyskryminowania prawictwa. Ukazanie jakby to niby miało być czymś żałosnym, śmiesznym, złym. Bo przecież tutaj nie chodzi o dyskryminację chodzących do burdelu. Ja jestem 30+ letnim prawiczkiem i cieszę się z tego.

Gość gość
znałam kilku takich ... żona z córką w domu a idiota w gdzieś po urdelach się szlajał ... żałosne

Ani prawiczek, ani klient nie muszą być żałośni. Różne motywy ludźmi kierują. Dobrze, ale załóżmy że prawiczek i klient będą tymi żałosnymi, więc co za różnica już który bardziej? :D

Gość gość
no nie no, nawet dno moze byc mniejsze i wieksze. :D

Gość gość
ale porównanie:P Jeden nie uprawiał seksu a drugi od tak go uprawia.

Gość gość
Lepsza d***** w burdelu niż kafeterianka.

Dno to już najniżej, czyli jedno jest dno, a nie że większe mniejsze.

Gość gość no name
Ja jestem dwa w jednym prawiczek +30 a w dodatku klient burdelu.

Gość gość
Jeśli pytasz czy będziesz żałośniejszy we własnych oczach jak pójdziesz sobie bzyknąć za kasę to ani się pięciu minut nie zastanawiaj. Idź bzyknij i niech ci na zdrowie wyjdzie. Nie przejmuj się też że to się komuś nie spodoba bo to tylko twoja sprawa.

Gość gość no name
Istnieje ja jestem najlepszym przykładem.

Gość gość
Powiem tak, że nigdy przenigdy nie związałabym się z facetem który kiedykolwiek płacił za seks, bo to obrzydliwe i żałosne. Natomiast bycie prawiczkiem żałosne dla mnie nie jest, bo żałosny może być tak prawiczek jak i nie prawiczek, wszystko zależy jakim ktoś jest człowiekiem a nie ile miał partnerek.

Ale tak obiektywnie spojrzeć na- chodzenie do burdelu, albo po prostu z kurvą się umawiać, to jest żałosne.

Gość gość no name
Zawsze tłumaczę to moim kolegom ale najpierw przyznają mi rację a jak sie już napiją to mnie tam ciagną.

Gość gość
Deviant dziś Ale tak obiektywnie spojrzeć na- chodzenie do burdelu, albo po prostu z kurvą się umawiać, to jest żałosne. x Rację miałeś wcześniej gdy napisałeś że to zależy od powodów. Można oczekiwać prostych układów i nie pakować się w nic za co się nie zapłaci i nie można wymagać. Burdel cichodajka sponsoring to czyste układy gdzie o niczego istotnego nie wnosisz i nie wynosisz. Kasa za usługę a ty wybierasz która spełnia twoje oczekiwania. Nie ma w tym niczego żałosnego. Jest może tylko trochę wyrachowane.

Gość gość no name
Z tym swój do swego to nie zawsze tak jest.

Gość gość
gość dziś po co kłamiesz?? Kobiety brzydzą się prawiczków a pragną mężczyzn doświadczonych seksualnie i nie ważne gdzie zdobył do doświadczenie.

Gość gość
Klient burdelu to już patologia,100 razy wolałabym prawika niż takiego co po burdelach chodził.

Gość gość
gość dziś Klient burdelu to już patologia,100 razy wolałabym prawika niż takiego co po burdelach chodził. x WolałaBYŚ a możliwe że ten z którym aktualnie sypiasz bzyka czasem za kasę a ty nic o tym nie wiesz. Nie jest aż takie istotne co ty byś wolała. Zdradzone też byś pewnie nie wolała być a jest to jednak możliwe. Tylko sobie nie wyobrażaj że pisze do ciebie jakiś burdelowy bywalec ;)

Gość18:24 Oczywiście, że tracisz umawiając się z kurvą, k***a zresztą też traci. Seks bez miłości to uprzedmiotowienie, zezwierzęcenie- jak zwał tak zwał. Więc jeżeli człowiek sprowadza się do tego, to tylko traci, prawda? Jakieś f****ng friends, dobre sobie. Żałosne to jak nie wiem. A najlepsze, że niektórzy chwalą się tym, że są w takich relacjach.

Gość gość
''po co kłamiesz?? Kobiety brzydzą się prawiczków a pragną mężczyzn doświadczonych seksualnie i nie ważne gdzie zdobył do doświadczenie.'' - nie rozumiesz,że co kobieta to mysli inaczej??? ja sie nie brzydze prawiczków,wręcz przeciwnie :) i bardzo ważne gdzie facet zdobywa doświadczenie,bo to wiele mówi o tym jakie ma podejście do kobiet i do seksu. Mało która kobieta zaufaa komuś,kto traktuje seks i kobiety przedmiotowo,a przedmiotowe jest chodzenie do burdelu. wiec nie gadaj takich bzdur,bo sie w ogole na tym nie znasz

Gość gość
mało,że seks bez miłości to jeszcze seks jako usługa,co jest już całkowicie okropne. Pewnie też z pogardą - d***** gardzi klientem ale udaje,że jej sie podoba,klient gardzi dziwką i traktuje jak przedmiot a nie człowieka. ktoś kto był w burdelu jest jakby zbrukany...a prawiczek czysty,sama jestem dziewicą,więc miłoby było trafić na prawiczka ;) nic mnie tak nie wkurza jak wrzucanie wszystkich do jednego worka i wmawianie,że zapewne wolałabym doświadczonego i pewnie kłamię :O ja wiem najlepiej kogo wole i dlaczego. Kobieta też może wymagać od faceta tzw czystości ;)