Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak reagujecie kiedy dziecko na was krzyczy?

Polecane posty

Gość gość

Pytam jak najbardziej poważnie. Jak się zachowujecie kiedy dziecko na was krzyczy, wyladowuje swoje nerwy na was? Da się wyczuć w glosie agresje, pytania o szkole, o podstaowee sprawy napotykają się z odburkliwa knąbrną krzykliwa odpowiedzia,lub tez bezczelnym zignorowaniem. Ja już sama nie wiem jak do tego dzieciaka dotrzeć, a proszę mi uwierzyć ze krzyk na mnie, podnoszenie tonu glosu bez powodu , chamoweate odzywki powodują u mnie swędzenie reki, do takiego stopnia potrafi roztroic nerwowo . Dzisiejsza sytuacja pytam się czy rozwiesiła pranie bo się skończyło już dawno temu , na to wrzask " to se idz zobacz " Myślałam ze palne w ten dziob

Gość Jak reagujecie
W ubiegly piątek nauczycielka z j.polskiego zrobiła im dyktando to nawet nie raczyła wyjąc kartki z powodu focha bo jakim prawem na koniec roku jeszcze cisną ( takie jej myślenie, nie moje) to samo na matematyce gdy miała isc do tablicy tez odmówiła, a na rozkaz potrafila krzyknąć NIE!!!! Na koniec roku jeszcze uwagi potrafi zbierac . Wiem ze w większości to ONA tutaj przegina , bo wiem jak w domu się zachowuje i ja już stracilam wiare w tłumaczenie ,rozmowy, to mit i kit

Gość gość
a ile ma lat? Jak nastolatka to nie ma co się dziwić, burza hormonów

Gość Jak reagujecie
wiek wczesnonastoletni . A czy hormony to usprawiedliwię? ilez można??!!! Ona od kiedy pamiętam była taka porywcza i pobudzona charakternie . Zawsze nerwus ze hoho, ja tez nie jestem stoikiem, ale do cholery ilez można tolerować wyladowawanie się na kims . Urwe łeb . Na opierdoolll taki fest za jej pyskówki tylko pdo nosem burczy na tyle niewyraźnie ,ze nie rozumiem co burczy ,ale to chyba z jednej strony dobrze , ale z drugiej strony mamrotanie pod nosem tez nie jest ładnym zachowaniem