Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podzielesiezyciem

Zdecydowanym oddam komórkę jajową, 29 lat, A RH plus, Warszawa

Polecane posty

Gość podzielesiezyciem

Witam, mam 29 lat, 168 cm wzrostu, normalna budowa ciała, ciemnobrązowe włosy i jasnoniebieskie oczy, ładnie opalam się na brązowo, uprawiam dużo sportów i dobrze się odżywiam, nie mam nałogów. Skończyłam dwa kierunki studiów na UW, dostałam stypendium naukowe za wyniki. Grupa krwi A Rh+. Jestem zdrowa, nie mam żadnych obciążeń genetycznych. Nie stosuję antykoncepcji hormonalnej. Mieszkam w Warszawie. Jestem zdecydowana na oddanie komórki i proszę o kontakt tylko poważne osoby: podzielesiezyciem@gmail.com

Gość gość
w USA płacą za takie coś $5000+ z tego co wiem, wszelkie badania wliczone.

nafaszerują Cie hormonami ot co. Nie wiem czy 5tysi za komorke jest w stanie zrekompensować to wszystko.A ponad to ..... nie wiązalabys zadnych uczuć z faktem,ze gdzieś tam chodzi po swiecie dziecko,ktore jest częścią Ciebie.?

Gość Bank Komórek Jajowych
Zapraszamy do udziału w Programie Honorowego Dawstwa Komórek Jajowych! Dawczynią może zostać zdrowa kobieta w wieku od 18 do 32 lat, która pozytywnie przejdzie wszystkie etapy kwalifikacji do programu. Dawczyniom komórek jajowych zapewniamy: - profesjonalną opiekę najlepszych specjalistów w kraju - zryczałtowany zwrot kosztów w kwocie 3.000 zł, -panel badań laboratoryjnych (w tym genetycznych, infekcyjnych i hormonalnych) o wartości 3.500 zł, - bezpłatną konsultację psychologiczną - podczas rozmowy wyjaśnisz ewentualne wątpliwości i będziesz mogła na spokojnie zastanowić się nad swoją decyzją o pomocy Napisz: pytanie@invicta.pl Nasz Koordynator odpowie na wszystkie Twoje pytania! Jeśli jesteś zdecydowana od razu wypełnij ankietę - zgłoszenie do programu przez naszą stronę: https://www.euroeggbank.eu/zostan-dawca?cid=2&utm_source=robimydzieci&utm_medium=post&utm_campaign=dawczynie Podaruj Życie i Zostań Dawczynią! Kwalifikacje przeprowadzamy w Gdańsku, Gdyni, Słupsku, Warszawie i we Wrocławiu.