Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frannceska0101

Dajmy się ponieść w otchłań ero fantazji

Polecane posty

Tutaj? Zaraz mój podszyw Ci napisze o moich fantazjach. :D Co do reszty... :O Nie sprzedadzą Ci takich informacji. Kto się tu bardziej otworzy zostaje spacyfikowany.

Chciałabym się kochać na łące pełnej polnych maków... Albo być wsparta o drzewo z podwiniętą kiecką... Bądź też klęcząc wsparta o pieniek i nadstawiać wiadomą część ciała w stronę mojego lubego :P :D

Ja bym chciał w kościele, najpierw lodzik w ławce, a później seks w konfesjonale. ;)

Gość gość
Mam fantazję dość dziwaczną, czekam aż inni zaczną. Jak tak patrzę na ruchanie, widzę że fiut mi zaraz stanie, a jak nie zechce to go po łbie połechce, a jak to nie pomoże to mu z pięści przyłożę.

Gość gość
Namiętny seks w górskiej chatce w środku zimy przy kominku ;)

Gość gość
Ero fantazje nie wystarczają.Chciałabym spełnić naprawdę te,które wirtualnie się rodzą.

Gość gość
Jak wirtualnie się rodzą, to nikomu nie dogodzą. Z jednej strony trzepiesz fallusa, ona z drugiej w cipce rusza. Stękasz, stękasz i co z tego, jak k****a masz samego. Chciałbyś włożyć nie ma gdzie, a ****ać się bardzo chce, jej ochota w górę, w górę, a ciągle ma pustą dziurę.

Gość iam4and4
Muszę znaleźć taką, która się zgodzi na coś takiego, kościołów Ci u nas dostatek. Jedna już taka była, ale kontakt się niestety urwał.

Gość gość
Tu Lucefer, do diabełków, co w kościele chcą numerków. Moi diabli, już szykują, w wielkim garze smołę gotują. Który pierwszy chce spróbować i w smole się pogotować, czekam, czekam, he he he, jeszcze wam się chce.

Gość gość
Sadomaso, niesłychane, chyba dziś dostaniesz lanie. Może pejczyk może bat będziesz jęczał tak, czy tak.

Moja najskrytsza fantazja seksualna właśnie leży na kanapie naprzeciwko mnie, nie całkiem kompletnie odziana i słodko śpi, nie mając pojęcia, że jest moją fantazją seksualną :o

Gość jovita 91
To kim jest ta twoja niczego nie świadoma śpiąca królewna??

Stoisz przede mną nagi i bezbronny... błagasz...skomlisz o litość (w trakcie chlostania, oczywiście ) to jest streszczenie mojej sadomasochistycznej fantazji.

Gość gość
Frannceska weź kija i rozwal mu ryja, potem batem lej po d***e, a następnie moja droga lej biczikiem go po nogach.

Gość gość
W przymierzalni, jakie nudy, na cmentarzu lepsze cudy, może w otchłań cię zabierze i będziesz miała jak w plenerze.

Gość gość
Śpiący królewicz wraz z kopciuszkiem, wypili flachę jednym duszkiem. Potem harcować im się zachciało i od lizania zacząć się miało. Ale tak w głowach się zakręciło, że wszystko im się pomyliło.

Gość gość
Dlaczego go nie obudzisz?