Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ILoveWhiteTea

Co z moim wyglądem jest nie tak?

Polecane posty

hola hola,dziwne trochę skoro większość kobiet(z internetu) daje mi kosza,nie mówię tu "modelkach" ale średnio ładnych. Więc coś tu nie gra

Gość gość
wyglądasz normalnie, nikt nie ma idealnej, symetrycznej twarzy, ja też się nad sobą i swoim wyglądem użalałam dopóki nie zachorowałam, doceniaj zdrowie i serio, nie jesteś brzydki

Gość gość
Jestes przystojny! mi sie podobasz :P nie wiem o co ci chodzi. Jakbys serio byl brzydki to bys nie wstawial zdjec.

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
kompleksy, fobia społeczna...qrwa, ludzie, co się z wami dzieje? żyjemy w wolnym kraju. w czasach, kiedy nie ma wielkich wojen. jest cywilizacja. od 25 lat kapitalizm. nie ma niewolnictwa, epidemii, powszechny dostęp do szkolnictwa. nie musisz wychodzić z domu, żeby obejrzeć najnowszy film, ani żeby zjeść pizzę. naprawdę, musicie sobie wymyślać jakieś problemy typu fobie społeczne? chyba od życia w dupę nigdy nie dostaliście. chłopaczkowi lekko krzywy nos przeszkadza, no ja pierdolę

Gość gość
ILoveWhiteTea wczoraj hola hola,dziwne trochę skoro większość kobiet(z internetu) daje mi kosza,nie mówię tu "modelkach" ale średnio ładnych. Więc coś tu nie gra x ja większości facetom "z internetu" też bym dała kosza. na pierwszy rzut oka wielu mi sie nie podoba. ale często poznaję kogoś w realu, podoba mi się jako osoba i zaczyna mi się podobać również fizycznie. jak w ogóle można wybierać sobie partnera na podstawie zdjęcia? ciekawe, co na to niewidomi...

mam 26 lat @do gościa nie masz człowieku co to fobia społeczna,więc daruj sobie takie komentarze, nie masz pojęcia właśnie przez co przeszedłem i przechodzę teraz..

Wiesz mi to ja wyglądam źle mam krzywy nos i żuchwe do tego mam schizofrenię codziennie przeżywam koszmar nie dam tu zdjęcia bo bym się spalił że wstydu

Gość gość
myślę, że nie wygląd a charakter jest u ciebie problemem

Gość Beagość
Ja uwazam, ze wystarczy zmienc fryzure + troche wiecej usmiechu + zniwelowac cienie pod oczami i jestes fajny chlopak, to tyle jeśli chodzi o wyglad. Natomiast nie moge sie wypowiadac jaki masz charakter + jakim jestes czlowiekiem. Powodzenia w nawiazywaniu nowych znajomosci :)

Gość Beagość
Gdzie poznawac dziewczyny ? Na silowni, grupowych zajeciach fitnes, basenie, na kursie tanca towarzyskiego, w szkolce/ stadninie koni, dolacz do jakiejs grupy biegaczy lub rowerzystow, naucz sie jezdzic na rolkach (w zimie na lyzwach ) i zaproponuj wspolne jazdy ( wiele dziewczyn uwielbia jezdzic na rolkach ale nie ma z kim ), sa takie strone gdzie ludzie szukaja partnerow do wspolnych pasji sportowych, zapisz sie na zajecia z gotowania, dolacz do jakiejs grupy wolontariuszy ( tam jest duzo dziewczyn), oj mozliwosci jest wiele.

By się gdzieś zapisać trzeba mieć kase, a żeby mieć kase trzeba pracować a jak pracować z fobią społeczną i bdd,błędne koło

Gość gość
Nie jest źle. Jest lekka asymetria, masz też pourazowy nos, zadbaj koniecznie o zęby, są nierówne i masz zniszczone szkliwo. Ale przede wszystkim zacznij od tego, co masz w głowie.

Gość Beagość
Tez mam fobie spoleczna ale WALCZE z tym g...em! Dodatkowo bylam bitym i molestowanym dzieckiem i zyje! Pracuje nie siedze w domu i uzalam sie nad soba. Zbierz sie do kupy i WALCZ! Zeby dolaczyc do osob buegajacych wystarcza trampki, podkoszulek z dlugim rekawem i jakies dlugie gacie. Nie trzeba byc bogaczem. Ale najlatwiej do konca swiata zaslaniac sie fobia spoleczna :(

Wiesz co po za tym nosem to mi się wydaje że możesz się podobać kobietą ja mam nieco gorzej Dobra decyzja fobia społeczna się sama nie wyleczy życzę powodzenia trzymam kciuki

Gość gość
Dla mnie zachowujesz się jak panienka i to dorosły facet.. codziennie widuje tysiące takich osób na ulicach a nawet dużo brzydszych i co? Jak będziesz rozpaczal przy kobiecie o swój wygląd to cie nie zechce. Ostrzegam.

Gość gość
Mirek?

Gość gość
Jesteś p*******m szmatlawcem, mówię poważnie. Co mają powiedzieć ludzie naprawdę brzydcy? Ja jestem brzydka mimo że dbam o siebie, jestem wysportowana i szczupła. Taki ryj. Mój brat był slicznym dzieckiem, przystojnym mężczyzną do 30 a od 30 bardzo się roztyl i zbrzydl na twarzy i narzeka na siebie. A co k***a ja mam powiedzieć skoro on chociaż jako 20paro latek był ładny? Do tego nerwica lekowa, chad, osobowość unikajaca.. uzależnienie od benzo bo też mam fobie która znika jak wpadam w hipomanie. Co 2lata pół roku walki z depresją. I tak k***a w koło. A ty cwelu j****y będziesz pisać takie brednie i na siebie narzekać?! Wybacz słowa ale dla mnie jesteś pustym smieciem i dzięcioł powinien walić dziobem w twoj łeb w poszukiwaniu robali zamiast w drzewo

Gość gość
I wstaw swoj ryj jeszcze raz a wydrukuje twoje zdjevie i postawię przy kocie jak bratanica będzie chciała go męczyć- kot będzie bezpieczny bo na twój widok dzieciak wyleci z płaczem i trauma.

po co mnie obrażasz? nie da sie inaczej? nie wiesz co to dysmorfofobia ,już wystarczająco cierpie..

Gość gość
Cweloza - kokiet :-O wstawia zdjevie aby mu pisać jaki jest piękny. Ohydny jesteś i taka prawda. Nie zamierzam chwalić becwala który jest płytki i pewnie sam gardzi brzydkimi dziewczynami. Masz ryj jak pokraka i naprawdę można toba dzieci straszyć. Psychiatra nic nie pomoże. Do chirurga wypieprzaj albo walnij ryjem w mur to urody nabierzesz a może nawet i mózg wpadnie na właściwy tor. byc brzydkim to jedno ale brzydkim i pustym...

Gość gość
Cierpisz hahaha. Co k***a ja mam powiedzieć?! Jakbyś się uważał za brzydkiego to byś pyskiem nie swiecil po forach. Jesteś zwykły p**dus kokiet. Ty nawet nie wiesz co to depresja więc nie rozbawiaj mnie. A dowalic takiemu to sama przyjemność bo może pokory nabierzesz i szacunku do tego co masz.

wstawiłem fotke by mi ktoś napisał, jest ok,bym to wyrzucił z głowy i wcale nie jestem narcyzem Myślicie że mnie ruszają takie słowa na necie? nie!

Gość gość
zostaw swojego maila, fajny jestes, odezwie sie