Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drobiazg na podziekowanie dla gosci na komunię

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym w jakiś sposób podziekowac gościom komunijnym.Chodzi mi oczywiście o jakiś drobiazg.Bardzo spodobały mi się takie malutkie sloiczki z miodem,z etykietą lub bilecikiem i tekstem podziękowania.Co o tym myślicieli? Wydaje mi się,ze lepsze to niż jakieś aniołki gipsowe lub inne zbieracze kurzu.A może macie jakiś inny pomysl,który mi się spodoba? :D

Gość gość
Może miły uśmiech i dziękuję? Komunia to nie wesele.

Gość gość
Dokładnie jw, nie wiem po co sie wyglupiac z jakimiś upominkami

Gość gość
hahaha dobre:D jeszcze fajerwerki i wypuszczanie gołebi pod kosciołem ludzie troche dystansu-widac ze prowo ale jaja mozna se porobic:D

Gość gość
A moim zdaniem autorka ma rację! Miło podziękować gościom w jakiś symboliczny sposób. Lepsze to niż pudełko z ciastem!

Gość gośćhehe
Jest czerwiec a Ty juz planujesz komunie ktora bedzie najwczesniej w maju??? Zamow od razu orkiestre, zeby bylo jak na weselichu, bez jaj zeby juz nawet z komuni robic szopke. Chyba ze to prowo, mam taka nadzieje bo Twoj pomysl jest chory.

Gość gość
Jest jedna strona na fb o nazwie 2FR ( fabryka fajnych rzeczy) robia rozne rzeczy z drewnianych sklejek itp, mozesz napisac do nich i poprosic o zaprojektowanie upominku na komunie dla gosci ;) maja stosunkowo tanie ale dokladnie wykonane laserowo i skladane recznie rzeczy, warto spojrzec i poprosic o projekt, a jak sie spodoba to zamowienie ;) powodzenia.

Gość gość
Tak juz myślę o komunii! Najlepiej obudzić się na miesiąc przed i wtedy płakać, że komunia tyle kosztuje. Chce mieć wszystko zaplanowane. Jeśli dla ciebie male,symboliczne podziękowanie gościom to cyrk i robienie weseliska...twoja sprawa.Ja mam inne zdanie. Rozumiem,że ty dziecku na komunię zrobisz jak w filmie " kogel mogel" same paluszki??? Gratuluje i wspolczuje gościom!

Gość gość
Ciasto najlepsze

Gość gość
Autorko teraz jest multum możliwości! Poszukaj w necie. Jest naprawdę dużo różnych ciekawych rzeczy... Aniołki czy innego kurzolapki to faktycznie bezszens.

Gość gość
Zasadniczo to kiedyś to goście dziękowali za zaproszenie... a gospodarze za przybycie. Teraz robi się show, prezenty na odchodne, niedługo może trzeba będzie dopłacać, żeby ktoś się na imprezie pojawił :P

Gość gość
14.45- swieta racja

Gość gość
Ta migdały. Fuj twarde badziewie, ani mile ani smaczne. Dla mnie to żałosne wyglupiac się w jakieś tandetne niby podziękowania. Podziękować za przybycie razem z dzieckiem Komunijnym, dać kawałek ciasta tortu i tyle. Ale i tak uważam ze to prowokacja

Gość Mama małej Kasi
Ciekawe po co te wygłupy? Wystarczy powiedziec dziekuję, nie uważasz?

Gość gość
A co autorce do portfela zaglądacie? :D Wg mnei fajny pomysł, goście od razu poczują się miło, że liczyło się samo ich przyjście, a nie żetylko kasa miała znaczenie

Gość gość
Bardzo fajny pomysł z podziękowaniami. Ja wszystkim gościom po komunii syna dałam po prostu wspólne zdjęcie (grupowe), wysłałam jej parę dni po uroczystości, myślę, że to fajna pamiątka.

Gość gość
Laurki z podziękowaniami będą najlepsze:-)

Gość gość
Ja bym kupila po butelce dobrego wina, migdaly? O matko, takie cos to bym wysmiala jakbym zobaczyla na stole.

Gość gość
Ja zamówiłam właśnie taki mini album na dwa zdjęcia z LimiQ. Jedno zdjęcie córci zrobiliśmy już takie trochę oszukane, bo przed czasem, w sukience i wianku, a drugie to będzie portrecik. Myślę, że zdjęcia są zawsze świetna pamiątką! :))

Gość gość
pierniczki

Gość gość
Hehe.... 5 migdałów to symbol miłości i dobrych życzeń: szczęścia, zdrowia, pomyślności, długiego życia i miłości. Nie wiem czemu tak się buntujecie. Nie jest to obowiązkowe, ale na pewno miłe!

Gość gość
Komunia powinna byc kameralnym, religijnym swietem dziecka i jego najblizszej rodziny. I skromnym - jesli chałoby sie byc zgodnie z naukami Chrystusa. Ale kto mowi o skromnosci i umiarze w KK?!