Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak nie podlecze cery i terapeuta mi nie pomoże, to popełniam samobójstwo

Polecane posty

Gość gość

To już pewne. Nie mam po co żyć.

Gość gość
masc acnederm + dobry dermatolog i sprawa rozwiazana ew. sa mocniejsze leki po drugie z wiekiek zmniejszy sie na bank

Gość gość
Mam 24 lata, cera czerwona, przebarwienia od lat, 2 kuracie izotekiem, najsilniejszym lekiem.

Gość gość
Ogarnij się i tego nie rób. Chyba za rok będzie wojna, także i tak nic Cię nie minie ;)

Gość gość
Idź zbadaj sobie hormony. Trądzik w tym wieku często ma podłoże hormonalne. Ludzie leczą twarz, biorą wyniszczajace antybiotyki czy własnie izotek, a często okazuje się, ze wystarczy wyregulować sobie hormony :O

Gość gość
Hormony mam w porządku, bo sobie badałem, przynajmniej większość.

Gość gość
Tak tradzik-problemy ze skora,odbiera duzo urody. Mojej kolezance gdy pogarsza sie jej znacznie stan skory-problemy hormonalne,alergie-to skora gorzej wyglada ,a gdy ma gladka strukture skory,to bardzo ladnie wyglada. Ale kazdy tak ma,ze wyglada gorzej gdy skora sprawia problemy,struktura nie jest gladka,podraznienia itp.. ja gdy mam problemy z hormonami,znacznie pogarsza mi sie stan struktura skory,podrazniona ..I nie mam na to wplywu. Na blizenki,rozstepy,nierownosci itp bardzo pomocny ,poprawia stan skory zabieg "DermaPEN" i krem "PEPTA BRIGHT",serum wit C polecane

Gość gość
alaclarin, stosuj codziennie na oczyszczoną twarz, poczekaj aż sie dobrze wchłonie i smaruj kremem. Stosuj to codziennie, po 2 tyg gwarantuję pierwsze efekty.

Gość gość
JA WTLECZYLAM!!!!! poczytaj o głodówce 10 dniowej! lewatywy itp do tej głodowki trzeba sie solidnie przygotowac i nie można nawet łyka soku przez te10 dni. W trakcie używalam tylko mydla bambino.wszystki kosmetyki, wszystkie leki do śmietnika. to temat rzeka. musialbys sie solidnie przygotowac ale efekt gwarantowany!!!

Gość gość
zgadza się - trzeba sprobowac odpowiedniej diety, ale to juz sam szukaj....

Gość gość
Dziewczyny dobrze mówią, dieta! Dodatkowo są super kremy (kilka lat temu dowiedziałam się właśnie z Kafe) na stronie Demodex Solutions, szczególnie ZZ. Też byłam bliska załamania, bo cerę miałam fatalną, ZZ to serio najlepsza rzecz jaką kupiłam w życiu. Teraz używam rzadko, bo właściwie nie muszę ale tak uwielbiam ten krem, że <3

Gość gość
Podkład + puder

Gość gość44
mydło siarkowe barwa użyć 2 razy pod prysznicem kosztuje z 5zł, krem afroni---s afrodyta, takie zioło wrotycz do picia i przecierania twarzy też tanie, spróbuj może będzie poprawa kuracja jest dosyć tania mi pomogło

Gość babeczy3
Jeżeli masz problem z nużeńcem/demodex coś podobnego to spróbuj kremu Soolantra. Serio.

Gość voonio20
Zgadzam się też używałam Soolantry i w końcu normalnie wyglądam, polecam!

Gość gość
Czy można prosić o więcej informacji o kremie Soolantra? Prosiłabym o opinie. Pozdrawiam

Gość gość
psycholog ma problemy ze skórą i jakos pracuje i samobójstwa nie popelnia.

Gość gość
Spróbuj tego kremu soolantra. Oczywiście skonsultuj najpierw z lekarzem. Ja osobiście mogę z czystym sumieniem go polecić.

Gość gość
Dołączam do pochlebnych opinii. Jak najbardziej warto spytać lekarza o krem soolantra.

Gość gość
Stosowałam krem soolantra i jestem bardzo zadowolona z efektów. Polecam i pozdrawiam!

Gość gość
Stosowałam soolantrę i złego słowa nie mogę na ten lek powiedzieć. Bardzo mi pomógł, polecam skonsultować się w jego sprawie z lekarzem.

Gość gość
Soolantra? Strzał w dziesiątkę. Stosowałam, nie ma nic lepszego!

Gość gość
Czasem wystarcza po prostu pigułki antykoncepcyjne.

Gość gość
Używałam różnych kremów, maśc****ilingów oraz płynów żaden mi tak nie pomógł jak soolantra. Dziękuję mojej dermatolog za przepisanie mi tego kremu. Polecam z całego serca każdemu kto ma problem z trądzikiem

Gość gość
Z czystym sumieniem na trądzik różowaty polecam solantrę. Dzięki kuracji z soolantrą moja twarz znów odżyła.

Gość gość
Witam, ja również od 2 tygodni stosuje rano Soolantre i widzę poprawę skóra nie piecze, nie swędzi i powoli blednie. A próbowałam już wszystkiego. Jestem zadowolona!

Gość gość
Moja twarz przez lata smarowana wieloma specyfikami wyglądała fatalnie. Obecnie jest bardzo dobrze ( nie zapeszyć). Twarz jest lżejsza o parę kilo. Czasami pojawia się mała krostka, ale nie ma porównania z tym co było . Polecam Soolantre !

Gość gość
Soolantra to najlepsze co mnie spotkało podczas walki z trądzikiem! Już po 3 tygodniach od rozpoczęcia kuracji efekty nie do poznania. Jestem zachwycona działaniem tego leku!

Gość gość
Witam stosuje Soolantre od jakiegoś czasu. Efekty rewelacyjne. Wcześniej stosowałam Rozex i nie było tak źle ale Soolantra wyleczyła mi twarz całkowicie. Na dzień dzisiejszy jest super.W przyszłym tygodniu wizyta u dermatologa .Ważne aby dokładnie zmywać twarz płynem micelarnym lub tonikiem. Polecam!

Gość gość
won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóównantry!!! won ze spamem góóóówna