Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyprosze88889

jak nauczyc sie zyc bez TEJ osoby?

Polecane posty

Gość pomocyprosze88889

Witam!:) Potrzebuje porady, nie daje juz rady, nie mam sily.. 3 lata po rozstaniu(ja zerwalam, z powodu jego okropnej zazdrosci i sprzeczek), od tamtej pory nie urwalismy kontaktu, mamy staly, codzienny kontakt, nikogo oboje nie mielismy od tamtej pory, probowalam sie z kims spotykac - on tez ale konczylo sie to jedym spotkaniem :/, niby Ci faceci byli w porzadu jednak czulam sie na takich spotkaniach strasznie dziwnie, zirytowana tym poznawaniem kogos od nowa, zwlaszcza ze bylego znam ppnad 5 lat i znamy sie na wylot, nikt mnie nie interesuje, zupelnie nikt, probowalismy urywac kontakt, max 4 dni i przez te dni "ciszy" jestem wrakiem, nic mi sie nie chce, nic nie cieszy, mam wszystko gdzies, kazda wiadomosc od niego doslownie "stawia" mnie na nogi, dlaczego tak dlugo to trwa? dlaczego to takie ciezkie? wiem ze nie mozemy byc razem, to sie nie uda..ale ciezko zyc bez siebie. Ma ktos podobnie?

Gość gość
jestes od niego uzalezniona. pomysl - po co Ci osoba, do ktorej czujesz cos wiecej niz przyjazn, a nie mozesz jej miec? przeciez to do niczego nie prowadzi. stoisz w miejscu. i wiem, co masz na mysli, ze irytuje Cie poznawanie innych. automatycznie ich odrzucasz, jestes negatywnie nastawiona, a oni sa niczego nie warci. i to wcale nie jest Twoja wina. po prostu musisz poznac wlasciwa osobe, ktora Cie tak zainteresuje, ze nie bedzie dzialac Ci na nerwy ;). Pomysl sobie, jakie cechy lubisz w ludziach ogolnie, spedzaj czas z zyczliwymi, pozytywnymi osobami, wychodz czesto. moze masz podobny problem jak ja - uzalezniasz swoje szczescie i humory od bliskich Ci osob/osoby. masz przyjaciolke?

Gość pomocyprosze88889
Dziwne to wszystko, moge go miec ale wiem ze to sie nie uda, do tego on nie pozwala mi odejsc bo ciagle o sobie przypomina, ciagle kreci sie kolo mnie, tak mam przyjaciolke, moge porozmawiac z przyjsciolmi o wszystkim, jrdnak to dalej niewiele pomaga.