Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1616

Chłopakowi przeszkadzają moje hobby...

Polecane posty

Gość gość1616

Po 2,5 roku razem się obudził... Że nagle mu przeszkadza, że ja lubię wędkować, sport i motoryzację. I że powinnam mieć dziewczęce hobby... Masakra jakaś. Nie ogarniam tej sytuacji i nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Nagle stwierdził, że to wszystko mu od dawna przeszkadzało.

Gość gość
Dziwak. Dlaczego mu to przeszkadza? On pewnie nie ma hobby?

Gość gość
Jak mu przeszkadza hobby, to zmień faceta, a nie przypadkiem hobby. Ja miałam podobnie, moje hobby stało się przyczyną wszystkich naszych niepowodzeń w związku, a na koniec - rozeszliśmy się. W pewnym momencie przeszkadzało mu wszystko, a ja robiłam wszystko, żeby było ok, i rezygnowałam po kolei ze wszystkich aspektów życia - z hobby, z przyjaciół, znajomych. Skończyło się rękoczynami, długimi sesjami (moimi) u psychologa i odzyskałam swoje życie po długim czasie :) Chodziłam do http://psycholog.w.poznaniu.pl i fakt, że babka mi pomogła, bo chyba do dziś bym się nie ogarnęła :)

Gość gość1616
Też lubi sport, sędziuje siatkówkę. Przy mnie zaczął też grać w tenisa i jeździć na rolkach (ja go nauczyłam jednego i drugiego!). Zarzuca mi, że wędkując obracam się w towarzystwie samych facetów. Nieprawda, bo najchętniej robię to z dala od innych ludzi, najwyżej w towarzystwie mojego kochanego taty. A jak on niby sędziuje mecz kilkunastu zgrabnych studentek albo licealistek to niby dobrze? ja mu nigdy nie robiłam wyrzutów o to.

Gość gość
gość dziś A co było nie tak z Twoim chłopakiem wg psychologa?

jeżeli przeszkadzają mu Twoje hobby, to znaczy że przeszkadzasz mu Ty sama, bo Twoje hobby to część Ciebie. najlepiej abyś zrezygnowała z hobby, potem ze znajomych, potem z rodziny, a potem z pracy i z innych czynności. wypierze Ci mózg doszczętnie, a potem rzuci jak zmieloną szmatę podłogową i zostaniesz z niczym, sama, z pozamykanymi furtkami nawet do swoich pasji. nie warto. to jeden z objawów, bardzo wyraźny objaw związku z toksycznym mężczyzną. wiej póki masz siłę.