Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOLOVRAT

Ciąża mojej dziewczyny z jej byłym

Polecane posty

Gość KOLOVRAT

Witam, od miesiąca jestem z dziewczyną i niedawno się dowiedziałem że jest w ciąży ze swoim byłym. Dodam że mam 23 lata ona 20. Ona ma myśli samobójcze, ja jestem cholerykiem więc zareagowałem bardzo nerwowo, ale się uspokoiłem i potrzebuje rady, co w takim wypadku powinienem zrobić. Lubie ją , nie mówie że kocham bo byłem już w poważniejszych związkach i szanuje te słowa, ale ona jest dla mnie idealna pod każdym względem, charakteru,wyglądu itp itd. znam ją od 10 lat ale dopiero od niedawna odnowiliśmy znajomość i jesteśmy razem. Gdyby nie ta ciąża byłbym najszczęśliwszym człowiekiem a tak teraz wszelkie plany ,marzenia , nadzieje poszły.... JAK ŻYĆ?

Gość gość
Musisz to przemyslec. Jesli jest taka idealna dla Ciebie i chcesz z nia spedzic zycie to to zaakceptuj. Jak sie wahasz to daj dziewczynie spokoj. Nie potrzeba jej wiecej problemow,Tobie zreszta tez.

Gość KOLOVRAT
@gosc Nie wiem czy chce spędzić życie z nią całe, teraz było mi idealnie, byłem szczęśliwy jak nigdy w życiu, ona się załamała ja to samo, blisko depresji obydwoje jesteśmy, ja to już nawet na forum szukam pomocy....

Gość gość
Musisz pamietac,ze latwo nie bedzie. Hormonynieprzespane noce,krzyki,niedomowienia. Swiat sie zmienia przy dziecku,a Twoja rola jako tatusia tez latwa nie bedzie. Jestes mlody wiec nie musisz sie w to pakowac. Ja doskonale moge zrozumiec Twoja dziewczyne-boi sie,rowniez jest mloda,zostala sama z tym dzieckiem i zapewne cala nadzieje poklada w Tobie-ale musisz pamietac,ze Ty nie jestes jej/temu nic winny. Ogolnie ciezki temat,bo to duza odpowiedzialnosc,jednym slowem co bys nie zrobil i tak ktos ucierpi-jak nie teraz to za jakis czas.

Gość gość
Wejdźcie na kafeteria forum mieszkam za granicą i sram fiołkami bujdy biednej emigracji

Gość gość
kupcie w aptece arthrotec, niech poroni. dlaczego mialaby miec dziecko kogos, kogo nie kocha i z kim nie chce byc, a ty mialbys wychowywac nie swoje dziecko? albo wychowujcie jak wlasne, jesli ci to nie przeszkadza. mi by przeszkadzalo.

Gość gość
4.8. Działania niepożądane : "Ciąża, połóg choroby okres okołoporodowy: Nieprawidłowe skurcze macicy, pęknięcie lub perforacja macicy, łożysko zatrzymane, zator płynem owodniowym, poronienie niepełne, poród przedwczesny, obumarcie płodu. źrodło: leki-informacje.pl/lek/charakterystyka-szczegolowa/95,arthrotec-forte,2.html#pg Przestań reklamować ten badziewny produkt!

Gość gość
Nie podejmuj pochopnie decyzji zastanów się. Może pogadaj z nią szczerze powiedz ze nie wiesz czy dasz rady to zaakceptować. Gdy ja byłam w ciąży bardzo ważna byla dla mnie obecność bliskiego mężczyzny. Może dopóki nie urodzi i jej życie nie zmieni się o 180 st możesz być dla niej przyjacielem